• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin gibi adam olmaz olsun..!!!!!!!

Çok öfkelenmiş ağzının tükürüğüyle yazmış arkadaş galiba...

Tek anladığım müdür tek seferde 8 lt su içmiş, bi de midesi bulanmış ama niye onu anlamadım...
bence hiç bişey anlamamışsın anlamadığı konuya neden yorum yaparlar anlamam.. 8 de rakam diye anladın heralde ;)

Özürlü diye hakarete başladıktan sonraki kısmı okumadım.
Pis bi patronu varmış, bu arkadaşa mobing uyguluyormuş, ünv mezunuyum diyormuş ama değilmiş ilkokul terkmiş, üçün beşin hesabını yapıyormuş, A4 kağıdıyla zarf vermiyormuş, klima çalıştırma demiş ama arkadaş çalıştırmış, su istemiş bir de arkadaştan, 8 lt su getirmiş adama içmiş bi dikişte, karısına kızanına da böyleymiş ama arkadaş ben karın kızanın değilim bana atar yapma kaldırırım dağa demiş.

Anladıklarımı yazdım umarım yardımı olmuştur.
Anlayan anlamayana anladığı kadarıyla anlattığı için mersi ;)

Kusura bakmayın da, şu giriş cümlenizden sonra konunuzu okumak hiç mi hiç içimden gelmedi.
Biran önce o ibareyi silmenizi rica ediyorum.
Özürlü olmak hakaret ya da aşağılama değildir, yaşayan kişi için sadece zorluktur.
Bir insana olan nefretinizi, aşağılamanızı ya da sorununuzu anlatmak için kullandığınız 'özürlü' kelimesini kabul etmiyorum, lügatınızdan çıkarmanız hayrınıza olacaktır.
Bu arada özür sadece bedensel ya da zihinsel olamaz, bazılarının kalbi kibirden özürlüdür, anlayana...
Szin için düzeltim sert tattlı yorumunuz için ;) oldu mu hocam ;)

Maaşınızı asgariden gösteriyorsa dava açın firma incelemeye alınsın. Ayrıca mobbing davası da açabilirsiniz. Sizi işten çıkaramaz dava açsanız da çıkarırsa suçlu sayılır işe iade davası açıp geri dönebilirsiniz diye biliyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa daha doğru bilgilendirebilirler.

Back
X