Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

U Umut hep var size söylenen bu lafa o kadar sinirlendim ki okuyup geçemedim. Kalp kırmak bu kadar kolay mı ? Lütfen üzülmeyin. Kalpleri bu kadar kararmış oldukları için, bu kadar büyük bir gaflet içinde oldukları için, kalp kırmanın vebalini bilmedikleri için bu insanlar üzülsünler. Sabrın sonu her zaman selamettir. Her şeyin bir imtihan olduguna inaniyorum. Yüce rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Her zaman dualarimdasiniz.

İnsanların bu hadsizliği beni delirtecek. Çok üzüldüğüm bir olayı anlatmak istiyorum bende.
Biz yaklaşık 9 aydır bebek deniyoruz ama şöyle bazen günleri kaçırdık bazen amann canım yaparız bi ara dedik çok üstüne düşmedik ama istiyoruz bebeği.
Yeni evlenen bir arkadaşım hemen hamile kaldı ve densizce şu cümleyi kurdu. Amann ne olacak yapar bitanede sana veririm senin olmuyor. Olmuyor demek için 9 ay erken bir zaman dilimi bilgili görgülü insanlarız takip ediyoruz .Kontrollerimi yaptırdım çok şükür sıkıntı yok doktor bekleyeceksiniz zamanı var demek ki dedi. ama içim yandı o an. Hani derler ya cız etti. Başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum kendimi durduramadım. Eve gelince ağladım tabi.

Asla beddua etmedim. Kötü söz söylemedim. Ama hıçkıra hıçkıra nasıl ağladımı bir ben bilirim. Sonra başka arkadaşlardan duydum bebeğinde gelişimsel sıkıntı varmış. Doktor yüzde 50 kendiliğinden geçer. Yüzde 50 kurul kararıyla gebeliğe son verilir. Her şeye hazırlıklı olun demiş.

Elim ayağım buz kesti. İnşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar diyebildim. Kalp kırmadan. Üzmeden önce 5 kere düşünülmesi lazım. Rabbim evlatla sınamasın. Uzun oldu biraz ama içimi dökmüş oldum hakkınızı helal edin.

U Umut hep var size söylenen bu lafa o kadar sinirlendim ki okuyup geçemedim. Kalp kırmak bu kadar kolay mı ? Lütfen üzülmeyin. Kalpleri bu kadar kararmış oldukları için, bu kadar büyük bir gaflet içinde oldukları için, kalp kırmanın vebalini bilmedikleri için bu insanlar üzülsünler. Sabrın sonu her zaman selamettir. Her şeyin bir imtihan olduguna inaniyorum. Yüce rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Her zaman dualarimdasiniz.
Çok teşekkür ederim,inşallah rabbim isteyen herkese versin...Kalp kıran kırana ne yazıkki..Allah'a havale ettim..Tedavi için start verdik,inşallah Rabbim bu sefer yıllardır beklediğim bebeğimi gönderir bana..Çok teşekkür ederim güzel dikekleriniz için

İnsanların bu hadsizliği beni delirtecek. Çok üzüldüğüm bir olayı anlatmak istiyorum bende.
Biz yaklaşık 9 aydır bebek deniyoruz ama şöyle bazen günleri kaçırdık bazen amann canım yaparız bi ara dedik çok üstüne düşmedik ama istiyoruz bebeği.
Yeni evlenen bir arkadaşım hemen hamile kaldı ve densizce şu cümleyi kurdu. Amann ne olacak yapar bitanede sana veririm senin olmuyor. Olmuyor demek için 9 ay erken bir zaman dilimi bilgili görgülü insanlarız takip ediyoruz .Kontrollerimi yaptırdım çok şükür sıkıntı yok doktor bekleyeceksiniz zamanı var demek ki dedi. ama içim yandı o an. Hani derler ya cız etti. Başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum kendimi durduramadım. Eve gelince ağladım tabi.

Asla beddua etmedim. Kötü söz söylemedim. Ama hıçkıra hıçkıra nasıl ağladımı bir ben bilirim. Sonra başka arkadaşlardan duydum bebeğinde gelişimsel sıkıntı varmış. Doktor yüzde 50 kendiliğinden geçer. Yüzde 50 kurul kararıyla gebeliğe son verilir. Her şeye hazırlıklı olun demiş.

Elim ayağım buz kesti. İnşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar diyebildim. Kalp kırmadan. Üzmeden önce 5 kere düşünülmesi lazım. Rabbim evlatla sınamasın. Uzun oldu biraz ama içimi dökmüş oldum hakkınızı helal edin.
Ne yazıkki bu problemi yaşıyan çoğu çiftin etrafında bu tarz insanlar var,üzülmeyin diyecem ama sizi çok iyi anlıyorum...Daha yeni evliymişsiniz olur inşallah...Bende tedavi kararı aldım inşallah güzrl

be
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
ben boşarsam sen alıp bir çocuk mu patlatıcaksın hemen eşimden diye verseydin ya gırtlağına lafı,densiz insan işte canını sıktığına değmez.

Hiç üzülüp gönlünüzü darlamayın. Böyle densiz ve patavatsız insanlar her yerde var maalesef. O kişinin ne yazık ki kendisi acınası halde, kocam boşayacak korkusuyla çocuk sahibi olmuş resmen. Allah korusun bir gün bir iş gelip de başına hepsinden olabilir. Kalp kırmak cidden Kabe'yi yıkmak gibi. Bu kadar ağır olmasa da ben de böyle densiz bir cümleyi yakın akrabamla tecrübe ettin, kendi kızı mağdur oldu sonra. Allah'a havale edip geçmek en güzeli. Hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almanız dileğiml.

Back
X