Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Toplumumuz bizide gerçek bi aile gibi görmüyor,neymiş çocuksuz yuvamı olurmuş...Sanki ısmarlama birşey ne yapalım olmuyor...Arkadaşınızında benimkinden farkı yokmuş..Sizinde inşallah güzel bebişleriniz olur,mutluluğun daim olsun arkadasım
bize verilen aile cüzdanı değil mi:)

benim çevrem olmadıgını bilmiyor
korunuyoruz dedim artık

bu gece korunma da yapıver en azından bir tane diyorlar:D

Bu tarz hadsiz insanlar o kadar çokki etrafımızda. sakın canını sıkma. aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.
3 yıldır olmuyo bizimde bi sürü tedavi görüyoruz hala sonuç yok. ben artık hala cocuk yapmıycanmı diyenlere daha kocamla balayımız bitmedi yada eger çok sinir ettiyse soran kişi kaba oluyor biraz ama çok hevesin varsa git sen yap bi daha diyorum yada ben dogursam senmi bakcan diyorum. kesinlikle üzüldügünü belli etme daha çok deşiyolar yaranı o zaman canım

Bu tarz hadsiz insanlar o kadar çokki etrafımızda. sakın canını sıkma. aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.
3 yıldır olmuyo bizimde bi sürü tedavi görüyoruz hala sonuç yok. ben artık hala cocuk yapmıycanmı diyenlere daha kocamla balayımız bitmedi yada eger çok sinir ettiyse soran kişi kaba oluyor biraz ama çok hevesin varsa git sen yap bi daha diyorum yada ben dogursam senmi bakcan diyorum. kesinlikle üzüldügünü belli etme daha çok deşiyolar yaranı o zaman canım
Yok canım dışardan bana ayyy ne kadar rahat dünya kadar derdi var hiç umrunda değil,saçı fönlü ,tırnağı ojeli diyen bile olmuş...Bu tarz yorumlara gülüp geçiyorum...Yani öyle üzüldüğünü belli edende bi yapım yok..Gereğinden fazla iyiyim galiba,karşıdakide haddsiz olunca konuşuyor işte...Oh iyi yapmışsın tıkamışsın lafları ağızlarına...İnşallah en yakın zamanda kavuşursun yavrularına,bol şans diliyorum size

Haha. yok bizimki cüzdandan sayılmıyor,yani canım korunuyoruz dersende kurtulamıyorsun,onada müdahiller..
evet yazdım da geri sildim

hayret yani korunsan da 5 senede nasıl hamile kalamadın bizim ikinci ayakta yaparken olmuş ( çok afedersin)
diyen bir kuzenim bile var:işsiz:

Herkesin sınavı farklı farklı. Gerçekten insanlar neden bu kadar acımasız anlamıyorum . Kimin neyle sınanacağının bir garantisi yok.
Kimi evladının olmamasıyla kimi olan evladıyla. fazla büyük konuşmamak gerek . Allah hayırlısını versin.

Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Adı üstünde patavatsız.
Ya gereksiz cümle kuran insanların laflarını ciddiye alıp kendinize dert etmeyin.Hatta gülüp geçin.Kocama gidip madalya takacağım beni boşamadığı için deyin.

Ne yazıkki aynıları banada söylendi,bi falanca kadar olamadın bak nasıl doğuruyor,daha neler neler,anlatsam roman olur...Burda konuşmak dertleşmek bana çok iyi geldi,sağolun Hanımlar

Acimasiz insan cok. Artik oyle bi raddeye geliyorki insan köstek olmasinda destek olmasa da olur diyor. Insanlarin eksikliklerini karsilarindakilerini demoralize ederek kapatmaya calistiklarini dusunuyorum ben. Insani uzuyor her seferinde ama senden daha asagida oldugunu biliyorsun en azindan.

Herkesin sınavı farklı farklı. Gerçekten insanlar neden bu kadar acımasız anlamıyorum . Kimin neyle sınanacağının bir garantisi yok.
Kimi evladının olmamasıyla kimi olan evladıyla. fazla büyük konuşmamak gerek . Allah hayırlısını versin.
Ne yazıkki gerçek bu İnsanlar çok acımasız,artık takmamaya öğrenmek zorundayım,yoksa gerçekten çok yıpranıyor ve yoruluyorum...Sağolun

Acimasiz insan cok. Artik oyle bi raddeye geliyorki insan köstek olmasinda destek olmasa da olur diyor. Insanlarin eksikliklerini karsilarindakilerini demoralize ederek kapatmaya calistiklarini dusunuyorum ben. Insani uzuyor her seferinde ama senden daha asagida oldugunu biliyorsun en azindan.
Yok gerçekten destek olan yok köstek olanlarında haddi hesabı yok,Kaynanamla konuştuğumda o kadar etkileniyorumki,ne zaman tedavi,ne zaman başlıyorsunuz soruları...Kadının sesinde öyle bi tedirginlik varki,sanki dünya yıkılmış altında kalmışız...Bilmiyorum çok zor arkadaşım

Yok gerçekten destek olan yok köstek olanlarında haddi hesabı yok,Kaynanamla konuştuğumda o kadar etkileniyorumki,ne zaman tedavi,ne zaman başlıyorsunuz soruları...Kadının sesinde öyle bi tedirginlik varki,sanki dünya yıkılmış altında kalmışız...Bilmiyorum çok zor arkadaşım

Allah herkese herseyin hayirlisini versin, evladin da dostun da ailenin de.

Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
4 yıllık evliyim ve maalesef benim de olmuyor ve yine maalesef kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor bu yüzden kimseye soylememek en iyisi bu derece densizlik benim başıma gelseydi hayatımdan çıkarmayı ya da en azından mesafe koymayı tercih ederdim.

Canım senin esin sabirdan ziyade Demekki seni gerçekten seviyor. Demekki anne baba olmanın sadece doğum yaparak olmadığının farkında. Yada kismette ne zaman varsa o zaman olacağının farkında bir bey.

Karşındaki kadin Demekki kocasından böyle bi şey duymuş içine oturmuş.

Sen Demekki sevilen bi kadınsın. Eşin in anlayışlı olması Allah’ın sana verdiği en büyük nimet. Bırak ağzı olan konuşsun.

İnşallah seninde bebisin olur. Doğru zamanda ve en hayırlı şekilde.

Bide bunu söyleyen ağzı gevşek o kadin boşanma sebeplerini sadece çocuğun olmaması sanıyor. Ne büyük yanılgı.

Söyle bi etrafına baksın. Etrafında aldatılan eşinden şiddet gören veya nice turlu sebepten boşanan yüzlerce insan var.

Senin kocan seni cocuk makinesi olarak görüyorsa tabi ki bosar benim kocam beni hayat arkadasi olarak gördügü icin bosamaz tatlim :KK66: deseydin sende.
O kadar güzel yazmışsınız ki o hadsize verilecek en güzel cevap bu olurdu:) bence size bunu söyleyen densizi hayatınızdan çıkarın. Ayrıca size üzüleceğine kendi kocası için oturup dertlensin.

Ya şu doğurganlıklarıyla hemcinslerine ‘hava atan’ kadınlardan nefret ediyorum. Nef-ret e-di-yo-rum! Geçende de bir konuda görmüştüm birisinin kuzeni mi arkadaşı mı diyordu ‘ay benim eşim üzerime ceketini atsa hamile kalırım, sen niye kalamıyorsun bir türlü’ vs deyip dalga geçen vardı. Pes gerçekten pes. Kadının kadına yaptığından daha kötüsünü kimse yapmıyor gerçekten. Tek başarıları çocuk doğurmak herhalde ama bütün memeli hayvanların dişileri doğuruyor. Önemli olan o çocuğu doğru düzgün yetiştirmek, topluma yararlı bireylere dönüştürebilmek ama nerdee...
Siz üzmeyin hiç kendinizi, eşinin gözünde damızlık demek ki sadece ki çocuğu olmuyor diye boşansın.

merhaba, ne tuhaf bakis acilari var insanların. diyecek soz yok gibi. Boyle bir cümle olmaz yani..o zaman cocuklu hiç kimsenin bosanmamasi lazım. adliye kaç çocuğa rağmen boşanan çiftlerle dolu, evliliği cocuk mu kurtarıyormuş. hem insanların üzüldüğü hassas oldukları konular desilmez , ayıptır, günahtır..Hayatin kime ne zaman ne getireceği hiccc bilinmez. gercekten hayat tecrübesi olan kisiler kimse hakkında yorum yapmaz. Allah herseyin hayirlisini versin.

4 yıllık evliyim ve maalesef benim de olmuyor ve yine maalesef kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor bu yüzden kimseye soylememek en iyisi bu derece densizlik benim başıma gelseydi hayatımdan çıkarmayı ya da en azından mesafe koymayı tercih ederdim.
İnşallah sizede nasip olur,zaten hayatımda yeri olmayan biri,ama en yakınlarımız bile bu konuda acımasız olup canımızı yapabiliyorlar

Canım senin esin sabirdan ziyade Demekki seni gerçekten seviyor. Demekki anne baba olmanın sadece doğum yaparak olmadığının farkında. Yada kismette ne zaman varsa o zaman olacağının farkında bir bey.

Karşındaki kadin Demekki kocasından böyle bi şey duymuş içine oturmuş.

Sen Demekki sevilen bi kadınsın. Eşin in anlayışlı olması Allah’ın sana verdiği en büyük nimet. Bırak ağzı olan konuşsun.

İnşallah seninde bebisin olur. Doğru zamanda ve en hayırlı şekilde.

Bide bunu söyleyen ağzı gevşek o kadin boşanma sebeplerini sadece çocuğun olmaması sanıyor. Ne büyük yanılgı.

Söyle bi etrafına baksın. Etrafında aldatılan eşinden şiddet gören veya nice turlu sebepten boşanan yüzlerce insan var.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için,evet eşimle birbirimize çok bağlıyız,sağolsun bu konudada çok destek oluyor...Etrafımda boşanan insanların çoğu çocuklu,çocuk evliliği kurtaran bi etken değil,aksine çocuğu kurtarıcı olarak görmekte çok çirkin..Ama ne yazıkki herkes bu bilinçte değil canım..

Back
X