Seninle iki iş arkadaşı gibiyiz

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar merhaba çok sevdiğim bir arkadaşım var ve yaklaşık 10 gündür biriyle görüşüyor. Yeni tanışmışlar ve görücü usulü gibi bir şey. Adam buna bir akşam mesajlaşırken biz senle iş arkadaşı gibiyiz iki kurum memuru gibisinden şeyler söylemiş kız nasıl yani diyince açıklamamış. Konu öyle geçmiş. Bana anlattı da ben pek hayra yormadım sanki samimi hareketler sarılmalar vs istediği gibi yorumladım. Pek normal de gelmedi bana daha yeni tanışıyorlar. Bitirmeyi düşünüyor sizce bitirmeli mi?Yani yeni tanışmışlar nasıl samimi olabilir ki hemen? Ama yüzyüzeyken yılışık bir tavrı da olmadığını söyledi. Açıkçası yılışık hareketlere gelebilecek bir kız da değil. Çok hanımefendidir ve hoşlanmaz bu tarz şeylerden. Sizce biz mi yanlış yorumladık?

Bana çok normal gelmdi sanırım belki yanlış düşünüyorumdur 2. Buluşmalarında ailemle tanıştırayım bir ara falan demiş daha kıza dair pek bir şey bilmeden bana garip geliyor

akışına bıraksın , rahatsız eden bisey olursa bitirir. garip bi ifade olmuş.

Arkadasindan hoslanmamis yani aciklamasi Budur,adam hala devam etmek istiyorsa bile arkadasiniz ayrilsin,belkide sirf sadece evlenmek icin evlenmek istiyor yada çalışıyor diye
Hoşlanmadığı insanla neden evlensin tam anlamadım

Biz seninle iki arkadaş gibiyiz demesini tam anlayamadım. İki anlamı var: ilki görüştük ettik ama ben pek birşey hissedemedim arkadaş kalalım mı demek istedi. İkincisi biz geleceğe dönük birşeyler düşünüyoruz görücü usulü de olsa dokunmak sarılmak tanımak istiyorum. 10 günlük görüşme de hoşlanıyor olsa insanın içi kıpır kıpır olur. El ele tutuşma, karşılaşma ya da ayrılış anında içten sarılış olabilir. Normal yani. Tensel tüm temaslara karşıysa arkadaşınız olmaz bu iş.

Biz seninle iki arkadaş gibiyiz demesini tam anlayamadım. İki anlamı var: ilki görüştük ettik ama ben pek birşey hissedemedim arkadaş kalalım mı demek istedi. İkincisi biz geleceğe dönük birşeyler düşünüyoruz görücü usulü de olsa dokunmak sarılmak tanımak istiyorum. 10 günlük görüşme de hoşlanıyor olsa insanın içi kıpır kıpır olur. El ele tutuşma, karşılaşma ya da ayrılış anında içten sarılış olabilir. Normal yani. Tensel tüm temaslara karşıysa arkadaşınız olmaz bu iş.
Hayır arkadaş kalalım gibi bir.durum yok görüşmeler de devam ediyor aşk şarkılar falan bile yollanmış:KK45:

Ya bence 10 günde böyle şeyler dile getirilmesi çok normal değil

hemencik çocukla konuşmasına mesafe koysun. o msj atarsa atsın atmazsa atmasın.
saatler sonra msj atana msj atmayalım değmez. kısaca ben seninle vakit geçirmek istemiyorum diyor.
iş arkadaşlığı dışında da kendisinden bir şeyler beklemeyin.
bir erkek sizi seviyorsa biz neyiz dedirtmez size bunu dile getirir çekingen utangaç adam bile eninde sonunda sizden cesaretle ya da cesaretsizce açılır çatlar dayanamaz. sizi seven erkek hep sizinle konuşmak olmak ister. msjlarınızı geç yanıtlamaz.

Back
X