Şenlik adı altında yasanan rezalet

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
Kızlar sabahtan beri içimi bosaltmaya ihtiyacım var sız bana bi akıl verın bunu sınıf ögrt. Paylasayım mı
Şimdi okulun bi şenliği vardı benımde ıkı cocugum var bırı 4 bırı 2. Sınıfta
Bızlerden yıyecek hazırlamamız ıstendı bana acma ve kurabıye dustu
Neyse dun yaptım bugun sabah gıttık daha baska komedıler de varda onları anlatmıycam
Öğrt. Velılerden kımılerı yıyeceklerı masalara servıs actılar hepsı de cocukların gozu onunde bal tutan parmagını yalar misali goze soka soka yedıler cocuklarada masaya yaklasmak YASAK dıye bı hal oldular beymıs valı kaymakam gelecekmıs once onlar yıyecekmıs
Sız buyukler kendı nefsınıze hakım olamayıp yedınız ama cocukları terbıye edeceksınız cok acıdım o buyuklerın halıne kaldıkı yedıklerını de ordakı masaya yaklastırılamyan cocukların annelerı hazırladı
Ne şenliği bekledım cocugumu aldım eve geldım tabı cocugumun ıstegıyle sabahtan berı ıcım ıcımı yıyo bılsınler ıstıyorum ogrt. Bahsetsemmı

Toplumumuzun içine kadar işlemiş yalakalık resmen. Devlet büyüğü gelecek iki dakika duracak diye kendi öz çocuklarını bile düşünmüyorlar hiç şaşırmadım. O valiler veya kaymakamlar gelecek de beş dakika duracak diye bir hafta önceden hazırlanır her yer. Çocukların sıhhati düşünülmez ama vali gelecekse girmeyeceği yerler dahi ovulur, kravat takmayanlar gider özel kravatlar alırlar. Tiksiniyorum bu yalaka zihniyetten cidden.
Aslında tepki göstererek en iyisini yapmışsınız. Herkes böyle olabilse keşke...

Benım cocugumda dahıl kac cocuk geldı annesıne anne bız acıktık dıye soylendıler ben de kendı yaptıgımdan kalktım cocugjma vermek ıcın mudur tekrar bagırdı cocuklar mayasa yaklasmak yasak dıye cok uzuldum cok

Benım cocugumda dahıl kac cocuk geldı annesıne anne bız acıktık dıye soylendıler ben de kendı yaptıgımdan kalktım cocugjma vermek ıcın mudur tekrar bagırdı cocuklar mayasa yaklasmak yasak dıye cok uzuldum cok
Siddete karsiyim ama ben o masayi dagitirdim tamam sizde bilirsiniz disardan yedirmeyi fakat ordakileri cani istemistir cocuklarin ilce milli egitime yazi yazin birseyler yapin sonucu olmasada huzursuz olsunlar yeter.

Toplumumuzun içine kadar işlemiş yalakalık resmen. Devlet büyüğü gelecek iki dakika duracak diye kendi öz çocuklarını bile düşünmüyorlar hiç şaşırmadım. O valiler veya kaymakamlar gelecek de beş dakika duracak diye bir hafta önceden hazırlanır her yer. Çocukların sıhhati düşünülmez ama vali gelecekse girmeyeceği yerler dahi ovulur, kravat takmayanlar gider özel kravatlar alırlar. Tiksiniyorum bu yalaka zihniyetten cidden.
Aslında tepki göstererek en iyisini yapmışsınız. Herkes böyle olabilse keşke...

Devlet büyüklerinin de çok umrundaydı zaten sanmıyorum önemseyeceklerini "aaa çocuklar bizden önce yemiş bu ne saygısızlık" diyecek halleri yok...Kaldı ki misafirler için servis ayrılıabilir çocuklar önce yiyebilirdi.
Ya da kimse yemesin madem herkes beklesin.
Ama yokk illa yalakalık yapılacak kraldan çok kralcı olunacak yaaa.
Görmemişlik bu bence. Vali kaymakam kim ki çocuğumdan önemli olacak da yaptığım pastayı çocuğumdan önce yiyecek?
Ben olsam politik davranır bir daha bu tür etkinliklere bahane bulur katılmaz bir şey de hazırlamazdım.
Şimdi açık tepki gösterseniz sizin çocuğunuza bundan sonra mimlenebilir. Öğretmen nasıl biri eleştiriye açık mı onu göz önünde bulundurun.

Devlet büyüklerinin de çok umrundaydı zaten sanmıyorum önemseyeceklerini "aaa çocuklar bizden önce yemiş bu ne saygısızlık" diyecek halleri yok...Kaldı ki misafirler için servis ayrılıabilir çocuklar önce yiyebilirdi.
Ya da kimse yemesin madem herkes beklesin.
Ama yokk illa yalakalık yapılacak kraldan çok kralcı olunacak yaaa.
Görmemişlik bu bence. Vali kaymakam kim ki çocuğumdan önemli olacak da yaptığım pastayı çocuğumdan önce yiyecek?
Ben olsam politik davranır bir daha bu tür etkinliklere bahane bulur katılmaz bir şey de hazırlamazdım.
Şimdi açık tepki gösterseniz sizin çocuğunuza bundan sonra mimlenir.

Geçende bir valide eşimin çalıştığı okula gelmiş, normalde kravat takmayanlar dahi damat gibi gelmişler. Vali için her yer çiçek yapılmış falan. Öğrenciler önceden tembihlenmiş, kuru pasta reyonu hazırlanmış arada para toplanır. Vali pastaların durduğu tarafa uğramadan beş dakika konuşmuş iki gezmiş gitmiş. Müstahak ama böyle yalaka okul yöneticilerine de.

Ben olsam orda herkesin icinde müdürü ayar verirdim "bu yemekleri cocuklar icin yaptim, ögretmenler ac cocuklarin önünde yesin diye degil! Ve sizin asla cocuguma bagirma hakkiniz yok. Bu sekilde sizi meb'e sikayet edebilirim" derdim.

Ilk isin o cocuklari daha iyi bir okula yollamak olsun. Belli ki vicdansiz insanlar!

Bıktırdılar artık Veli'leri. Yapması dert götürmesi ayrı dert. Şu işler için tutsunlar bir şirket yaptırsınlar. Her okulda aynı sorun yaşanıyor herhalde.

Aslinda alacaksin hoparloru "COCUKLAAAAR YARISMA BASLADI! MASADAN EN COK YEMEK TOPLAYAN BIRINCI" diye bagirip cocuklari hurraaaa salacaksin masalara o zaman goreceklerdi makami mevkiyi. Utanmazlar yalakalar. Orada tek onemli olan cocuklar. Orada bulunma sebebi cocuklar zaten. Hadi yemekleri ayirdin kendin yemek ne oluyor? O minikler bakarken bogazlarindan nasil gecmis ya. Ay cok sinirlendim.

Bunu ogretmenlere mutlaka soyleyin. Yaptiklari sacmaligi bilsinler.

Program başlamadan ikramlara dokunulmayacak denmesini anlarım da çocukların gözü önünde hapur hupur götürmeleri hiç uygun olmamış, madem beklenecek kimse dokunmayacaktı, kaldıki çocuklar ufak ne anlar godamanları beklemekten falan? Godamanların servisleri ayrılabilirdi ya da

peki neden tepki göstermediniz?yani sustukça tepemize çıkıyor böyle vicdansız yalakalar....
madem öyle müdür bey kendi cebinden haırlayıp yapsaymış yalakalığını..bizde böylesine el şeyiyle gerdeğe girmek denir..

Back
X