Şenlik adı altında yasanan rezalet

O gün o anda sesinizi cikarip tepki verseydiniz ogretmenlerin cocuklara sittin sene veremeyecegi dersi vermis olacaktiniz.
Haksizlik karsisinda susmamayi,boyun egmemeyi ogreneceklerdi. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu ogreneceklerdi.
Yemek su bu iki uc lokma muhim degil de çocuklar bu sekilde ezik yetisiyor. Boyle olunca da iki takim elbiseli karsisinda el pence duracak kivamda yetisiyorlar. (Saygi baska bir seydir tabi ama makama gosterilen degil de insana gosterilen saygiyi kastediyorum)
Oradaki veliler goz yummamaliydi bu duruma.
Kesinlikle haklısınız bende oyle lafımı sozumu esırgeyen bı ınsan degılım haksızlıklara susmam ama sankı orda degılde evde dusundukce haksızlıklar kafamda buyudu eve gelınce sındıremedıgımı anladım ve etrafımdakı hıc kkmsede bı rahatsızlık gormedım dıger velılerın yanı

:oha: Zikkim yesinler cocuklarin gözünün onunde olacak seymi başka yerde yeselermis söyleyin bence ogrt.olacak sey değil benim oglumda 1.sinifta sürekli boyle pasta börek çörek yapalim yiyelim durumu var ben anlamadim bazi veliler de kadinlar günü ne cevir meye çalışıyorlar nedir bu ya

:oha: Zikkim yesinler cocuklarin gözünün onunde olacak seymi başka yerde yeselermis söyleyin bence ogrt.olacak sey değil benim oglumda 1.sinifta sürekli boyle pasta börek çörek yapalim yiyelim durumu var ben anlamadim bazi veliler de kadinlar günü ne cevir meye çalışıyorlar nedir bu ya
Maalesef boyle ögretmenler cocukla bıraz daha ilgilensin dıye yapılan etkınlıkler guyaa

Ah ah veliler bi bilse,okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenleri bu konularda nasıl baskı altına aldığını böyle konuşamazlardı.. Özellikle okul müdürleri; kaymakam,vali,ilçe milli eğitim müdürü filan okula geleceği zaman öğretmenlere seferberlik ilan ediyo resmen.Eğer öğretmen bişey yapmıyorsa etiketi yapistiriyo ve öğretmeninin herşeyine takıp motivasyonunu düşürüyo. Ama genelde öğretmenler suçlanıyor veli tarafından okulla ilgili şeylerde..
çocukların gözünün önünde yemişler . Onu da baskıyla yemediler herhalde . sizin dediğiniz kısımda evet öğretmenler için üzücü bir sorun ama o başka bir başlık olabilir.

ayy canım ya kıyamam çocuklara çok üzüldüm ama siz keşke onların çocuk olduğunu herkesten değerli olduğunu hatırlatsaydınız öğretmenlerine

Buradaki bilincli öğretmenleri tenzih ederim ama öğretmenlerin çoğu bu meslegi kutsal görmedikleri için çoğu böyle :bicak:

En nefret ettiğim şeydir vali falan beklemek, onlara yaranmaya çalışmak. :KK12:Böyle her şeyi yüzlerine vurmak var da insan yapamıyor işte. Sonuçta tepkilerimizin bize geri dönüsü oluyor ama düzen değişmiyor. Siz orada büyük bir tepki vermiş olsaydınız bu çocuk-öğretmen ilişkisine yansıyacaktı. Çocuğunuz madur olacaktı büyük ihtimal. O tür ortamlardan uzaklaşmak en iyisi gibi duruyor.

Biz de gecen gun ogrenciler bikim fuari icin 100 un uzerinde proje hazirladilar. Kaymakam gelecek diye heyecanli heyecanli beklediler. Kaymakamla konusma diyaloglari bile hazirlamislardi. Sonunda ne oldu kaymakam kapidan iceriye adimini atti salona soyle bir bakti ve geri donup gitti. Ogrenciler saskinliktan ne dusuneceklerini bilemediler

Ah ah veliler bi bilse,okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenleri bu konularda nasıl baskı altına aldığını böyle konuşamazlardı.. Özellikle okul müdürleri; kaymakam,vali,ilçe milli eğitim müdürü filan okula geleceği zaman öğretmenlere seferberlik ilan ediyo resmen.Eğer öğretmen bişey yapmıyorsa etiketi yapistiriyo ve öğretmeninin herşeyine takıp motivasyonunu düşürüyo. Ama genelde öğretmenler suçlanıyor veli tarafından okulla ilgili şeylerde..

Vali cocuklar bakarken kendileri yesin diye de mi baski yapiyor?

Vali cocuklar bakarken kendileri yesin diye de mi baski yapiyor?
Ben genel konuştum. Öğretmenlerin yemelerinden bahsetmedim.Kaldı ki evet öğretmenlerin yiyip çocukları yaklastirmamalari elbette ki yanlış bunun doğru olduğunu söyleyen zaten akıl tutulması yaşıyordur. Yalakalık vb.yorumlar yapanlara istinaden yazdım.Lütfen anlamak istediğiniz gibi anlayıp gereksiz çıkışlar yapmayınız..

Ben genel konuştum. Öğretmenlerin yemelerinden bahsetmedim.Kaldı ki evet öğretmenlerin yiyip çocukları yaklastirmamalari elbette ki yanlış bunun doğru olduğunu söyleyen zaten akıl tutulması yaşıyordur. Yalakalık vb.yorumlar yapanlara istinaden yazdım.Lütfen anlamak istediğiniz gibi anlayıp gereksiz çıkışlar yapmayınız..

Cocuklar bakarken masadakileri lop lop goturen ogretmenler gercekten de aynen magdur gibi davraniyor haklisiniz.

konu sahibi arkadaşım ulusal bir gazetede çalışıyorum, masadan ve valinin geldiği anlardan ya da çocuklardan vs fotoğraf varsa elinizde dilerseniz haber yapabiliriz, isim vs tabiki belli etmeden sizi koruyarak. eğitim alanına bakıyorum bu yüzden ilgimi çekti, bir de bir arkadaşımız yzmış bari medya duysaydı diye. en iyi şekilde duyururum söz

Boğazlarına dizilsin inşallah, hem şikayetçi ol hemde birdaha hiçbir şey yapma hatta tüm veliler öyle yapsın

Şu okullarin iyice suyunu çıkardılar.

Eskiden bizim zamanimizda ne kadar guzel sadece yerlimali vardi. Cokta eglenceli olurdu. Sabırsızlıkla beklerdik

İnsan olamayanlar makamla olmaya çalışıyorlar. Devir bu devir çünkü o makamları hakederek gelmiyorlar tepeden

iniyorlar. Emek vererek adımadım her aşamasından geçerek ulaşılmayan herşey gibi buldumcuk olup kraldan çok

kralcı oluyorlar.Boğazlarında kalsın

Back
X