- Emoji Skoru
- 321
- Puanlar
- 73
Bugun günümdu olmadim henuz genelde duzenli 27 gunde bir oluyorum sente test yaptim erken boyle cikti icini acinca sonra tertemiz oldu cizgi gitti sizce cizgi var mj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testi ilk defa duydum ama , erken testler senin yaptığın zaman da daha belirgin çizgi vermesi gerekir . Ama geç döllenme vs olmuş olabilir bence 1-2 gün sonra tekrar dene eğer çizgi olursa kan verirsinBugun günümdu olmadim henuz genelde duzenli 27 gunde bir oluyorum sente test yaptim erken boyle cikti icini acinca sonra tertemiz oldu cizgi gitti sizce cizgi var mj
Bekleyecegim adet olacak gibiyimde ben ara kanama gördüm lekelenme seklinde o biraz umitlendurduBu testi ilk defa duydum ama , erken testler senin yaptığın zaman da daha belirgin çizgi vermesi gerekir . Ama geç döllenme vs olmuş olabilir bence 1-2 gün sonra tekrar dene eğer çizgi olursa kan verirsin
Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olsunBekleyecegim adet olacak gibiyimde ben ara kanama gördüm lekelenme seklinde o biraz umitlendurdu
Sabah yaptim boyle cikti olmadim henuzHayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olsun![]()
Canımmm burdan görünen tek çizgi muhtemelen silik çizgi varsa da buraya atınca kalite düştüğü için biz anlamıyoruz. Sen yarın doğru kan testine bence kafan bi rahatlasınSabah yaptim boyle cikti olmadim henuz
Sonucun ne canımBunda görünüyor mu bu yeni testim
Ben adet oldum o ay 17 gun gecikerekSonucun ne canım
Merhaba uygulamayı hala kullaniyormusun bilmiyorum ama bnimde böyle ilk 9 dakikada çizgi çıktı 30 dk sonra silindi aynı zamanda miratech markada da çıktı kasette ama sente erken gebelik aynı senin gibiydiBugun günümdu olmadim henuz genelde duzenli 27 gunde bir oluyorum sente test yaptim erken boyle cikti icini acinca sonra tertemiz oldu cizgi gitti sizce cizgi var mj