Doğuma Hazırlık Sepet beşik yatağı nasıl olmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
merhaba arkadaşlar. bebeğim için son hazırlıkları yapıyoruz artık. elimde ilk bikaç ay kullanmak için sepet beşik var ancak içine koymak için yatağı pek gözüm tutmadı, şöyle emaneten gibi geldi bana. bir yakınımda içine yatak dikebileceğini söyledi. öncelikle nasıl bir şey almalıyım ya da yaptırmalıyım yardımcı olur musunuz? biliyorsunuz, oval oluyorlar onlar için yatak satılıyor mu bir bilginiz var mı? diktirirsem de nasıl bir malzeme kullanmam daha sağlıklı olur.

cnm benimde sepet besiğim var kısmetse yatcak oglum:) içimde özel dikilmiş yün yatak var ama ben öle aldım kendim yaptırmadım

canım benimde öyleydi,annem evde buluna pamuk yastıkdan içine yatak yaptı yattı kızım bügüne kadar,bugün odamıza geçicez kısmetse..

biz içindeki yataktan kalıp çıkartıp yün yatak diktik. evde birkaçtane yün yastık vardı. onları kullandık. çokta güzel oldu. tavsiye ederim.

cnm yün yapılıyor genelde ama yinede hazır yatak türü bişey olsun istersen aynı bizim hazır yataklarımız kalınlığında güzel süngerler oluyor ondan o ölçüde kestirebilirsin üstünede yinede ince yorgan gibi kalınlıkta yünden yatak serersin benim aldığım beşiğe hazır yatak oluyor ama hazır yatağın üstüne mutlaka yün koyacağım yazık üşütür rahatsız eder gibime geliyor yün sıcacık tutsun

sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. şimdi içim daha rahatladı. ben de ölçüsünü aldım diktiricem pamuktan, umarım güzel olur.

merhabalar bende oğluma özene bezene sepet beşik hazırladım ama şuan 3 aylık ve içine sıgmıyorrrrrrrrrrrrrrrr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…