- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle bu forum süper bir yer.İyi ki kadınlar klubu var ve iyi ki burdayım.:enbuyukkk:
Ve de görüşlerini, deneyimlerini,resimlerini bizlerle paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Uzun bir süredir burun ameliyatı düşünüyorum ve halen araştırma aşamasını geçemedim. 1 yılı aşkındır hala araştırıyorum:)
Arkadaşlarımızın deneyimleri ve paylaşımları sonucunda burun problemimin tam olarak ne olduğunu anlamış bulunmaktayım.Septum Deviasyonu.Yani burun orta kıkırdağının eğilmesi sonucu dış görüntüde eğikliğe yol açması durumu.Ve bu durumdaki burna yapılan müdahalenin ismi de Septoplasti imiş.
Ne menem bir seyse artık bu septum deviasyonu, bütün psikolojimi bozmuş durumda.Şunu biliyorum ki, Ameliyata kesinlikle ihtiyacım var.Ancak bir türlü aklımı netleştiremiyorum.CADIARZU
Burun eğriliğim çok bariz.ve her gecen yıl artıyor.Geç kalmaktan korkuyorum.Ki zaten geç kalmış durumdayım.Şu an üniv.dönemimdekinden daha fazla bir eğikliğe sahibim.Sadece eğiklikle kalsa iyi.Kemerim var.Burun ucum ve burun deliklerim büyük ve de orantısız.senağlama
Genel adıyla Rinoplasti geçirmiş arkadaşların çoğu sonuçlardan memnun.Ama sanki eski burunları çok da sorunlu değilmiş gibi.Yada ben mi kendi derdimi abartmaktayım bilmiyorum. Aklımı oynatmak üzereyim. delikafadulden
Belirgin deviasyonu ve burun eğriliği olup da, ameliyat olan ve sonuçlarından memnun olanlar var mı aramızda. Yada bu konuyla ilgili bilgisi olan. Varsa lütfen bildiklerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Buna çok ihtiyacım var. Sorunum az olsaydı, çok düşünmeden bir cerrah seçip çoktan ameliyat olurdum.Ama bu durumda seçeceğim doktorun bu konuda çok başarılı olması gerekiyor. Bilmiyorum yanılıyor muyum, lütfen bişeyler söyleyin...
a.s.canikom çok geçmiş olsun.Umarım tüm sıkıntılarından kurtulmuşsundur.
Evet nefes problemim de var benim. Gün içinde ve özellikle de geceleri sürekli ağzımdan nefes alıyorum. E tabi onun da bir sürü zararı var.
Çok haklısın deviasyon+ rinoplasti , ikisini aynı anda olmak lazım. Ama işte doğru doktoru bulmak çok önemli.
Sen deviasyon ameliyatından memnun musun? Tamamen düzeldi mi şekil olarak. Bir de kime oldun ameliyatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?