Septoplasti sonrası

canan2211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
2
0
1
35
Kızlar selamlar hepinize! Ne zamandır takipteydim burayı, özellikle ameliyattan önce, artık aranıza katılma vakti sorum var sizlere arkadaşlar, Çarşamba günü septoplasti+radyofrekansla konka küçültmesi operasyonları geçirdim. Cumartesi tamponlarım alındı. Ne bela şeymiş ya o tamponlarr.. neyse konu bu değil :) kbbcide oldum, estetiksiz yaptı. Annemin tavsiyesiyle gittim doktora. Tecrübeli bi hekim. Ama operasyon sonrası desteği hiç yok.. reçeteme antibiyotik, bi gece ilacı (kaşıntı önleyiciymiş) bide otrivine yazdı.. ya bu otrivine zaten buruna zarar verdiği kanıtlanmış bisey, ameliyattan çıkmış burna neler neler eder diye korktum gittim okyanus suyuda aldım. Cumartesi tamponlar alınırken sordum otrivine yerine okyanus suyu kullansam olurmu diye, tutturdu yok illa otrivine kullan.. ee dedim okyanus suyu daha iyi değilmi diyor yok.. sonra baktım ben biraz şaşırdım dedi gündüz okyanus suyu sık gecede otrivin sık yat. 2 gecedir dediği givi yapıyorum ama bu adam çok açıklayıcı konuşmadıgından nette araştırıyorum mecbur.. kimseye otrivine vermemiş doktoru.. hatta çoğu insan şu sinüs yıkama kitlerini kullanmış. Ya kızlar siz bari bana bi anlatın, ben şimdi neyi nasıl kullanayım? Nasıl temizlencek bide bu burun? Bi kağıt verdi çarşamba günü, kağıtta sümkürmeyin yazıyor. Nette de okuduğum üzere sümkürmek tavsiye edilmiyorda ee akıntı geliyo çok afedersiniz.. inmiyorda aşağı.. bi yardım edin nasıl temizlencek bu burun? Bu arada zaten anlamışınızdır doktorumun ilgisiz olduğunu, o yüzden arayıp soramıyorum.. adam ilgisiz çünkü.. Çarşamba günü tampon çıktı 2 dk geçti hemen sıradaki hastanın numarasını yaktı.. ilgisiz adam, çok ilgisiz... baya uzun yazdım kusura bakmayın ilk mesajımın hatırına :) şimdiden cevaplandıran ellerinize sağlık

Canım geçmiş olsun. Bende septoplasti(kemik eğriliği) ve rinopilasti ikisi bir arada ameliyat oldum. Hangi doktor yaptı ameliyatını? Böyle ilgisiz olmalarını anlayamıyorum ya.
Benim 27.günüm doktorum Sefiyol isimli bi sprey vermişti tuzlu suymuş onu kullanıyodum artık hafiften spreyi sıkıp sümkürebilirsin dedi, şu aralar öyle yapıyorum içindekiler hareket etmiş oluyo böylelikle ve kulak çöpüyle temizliyorum, sende öyle yapabilirsin sümkürme şimdilik ama kulak çöpünü hafif ıslat içini temizle.

Teşekkür ederim canım.. kızılay hastanesinde oldum. Az önce mesaj attım geri kalanını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…