Septorinoplasti ameliyatı ve pişmanlık

Septorinoplasti ameliyatı ve pişmanlık

• wds

OY: 0 0,0%
  • asdasd

• dsad

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Neslihan2018

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
42
18
18
33
Almanyadan selam kizlar,

49 gün önce hayatımın en büyük hatayı yaptım. Dogru düzgün sorusturmadan okumadan septorinoplasti ameliyati oldum Istanbulda ve o günden beri en kötü günlerimi yasiyorum. Aslinda sadece septoplasti olacaktim daha iyi nefes alabilmem icin, taki televizyonda cok dogal ameliyatlar gördükten sonra. Görmez olaydim. Bir kac sene önce dişlerime tel taktikdan sonra burun kemerim bir kücük miktar belirginlesmisti ve bunu az bir müdahale ile eski haline gönecegine inaniyordum. Simdiki aklim olsa sadece dolgu yapardim. Doktoruma önden bir islem yapmamasini istedim, sadece biraz burun kemerini düzletmesini istemistim. Ameliyatdan sonra kara bulutlar üstüme cöktü resmen. Burnum resmen kalkik olmus ve kücülmüs. Kendime artik benzemiyorum ve gülümseyemiyorum. Burun kalkikligindan burun deliklerim asiri belirgin ve dudak-burun mesafesi uzun. Bambaska bir insan olmusum ve bu icimi bitiriyor. Depresyona girdim, disariya cikamaz oldum. Doktora sordugumda; burun ucu kikirdaklarimda islem yapilmamis sadece burun sirti duzeltilmis. Buna inanmakta zorluk cekiyorum, ne yapcagimi bilemiyorum. Burnunuz nezaman indi? indiginde eski ifadenizi geri kazabildinizmi?

Almanyadan selam kizlar,

49 gün önce hayatımın en büyük hatayı yaptım. Dogru düzgün sorusturmadan okumadan septorinoplasti ameliyati oldum Istanbulda ve o günden beri en kötü günlerimi yasiyorum. Aslinda sadece septoplasti olacaktim daha iyi nefes alabilmem icin, taki televizyonda cok dogal ameliyatlar gördükten sonra. Görmez olaydim. Bir kac sene önce dişlerime tel taktikdan sonra burun kemerim bir kücük miktar belirginlesmisti ve bunu az bir müdahale ile eski haline gönecegine inaniyordum. Simdiki aklim olsa sadece dolgu yapardim. Doktoruma önden bir islem yapmamasini istedim, sadece biraz burun kemerini düzletmesini istemistim. Ameliyatdan sonra kara bulutlar üstüme cöktü resmen. Burnum resmen kalkik olmus ve kücülmüs. Kendime artik benzemiyorum ve gülümseyemiyorum. Burun kalkikligindan burun deliklerim asiri belirgin ve dudak-burun mesafesi uzun. Bambaska bir insan olmusum ve bu icimi bitiriyor. Depresyona girdim, disariya cikamaz oldum. Doktora sordugumda; burun ucu kikirdaklarimda islem yapilmamis sadece burun sirti duzeltilmis. Buna inanmakta zorluk cekiyorum, ne yapcagimi bilemiyorum. Burnunuz nezaman indi? indiginde eski ifadenizi geri kazabildinizmi?

Merhaba ne yazikki bende Ocak ayında burun estetiği oldum bende hayatımın en büyük hatasını yaptım bu burunla bir ömür nasıl geçecek diyorum bu burunla yasayamam
Daha doğal burun için revizyon olucam
Mecbur yaşayan bir ölü gibiyim dışarı asla çıkmak istemiyorum hergun hergece nasıl böyle bir hata yaptım diye kendini yiyip bitiriyor
Kalkık, kavisli kısa ve kalkık olduğu ve burun delikleri ne dokunma digi için kocaman delikleri
Olan bir burnum var
Birde şu an çökme yamulma yok ama ya çöker, yada yamulursa diye ekstra endişelenmeye başladım

Kime oldunuz özelden mesaj yazabilirmisiniz yada buraya yazın aynı hataya düşmesin kimse

Eskiden ayna başından ayrilmazdim sadece rimel bile bana yetiyor du
Şimdi kendimden nefret ediyorum aynada kendimi görmek istemiyorum

Ne yazikki bu burunla yasayamam
Kalkiklik ve kavisi , burun ucu delikleri için revizyon olucam

Merhaba ne yazikki bende Ocak ayında burun estetiği oldum bende hayatımın en büyük hatasını yaptım bu burunla bir ömür nasıl geçecek diyorum bu burunla yasayamam
Daha doğal burun için revizyon olucam
Mecbur yaşayan bir ölü gibiyim dışarı asla çıkmak istemiyorum hergun hergece nasıl böyle bir hata yaptım diye kendini yiyip bitiriyor
Kalkık, kavisli kısa ve kalkık olduğu ve burun delikleri ne dokunma digi için kocaman delikleri
Olan bir burnum var
Birde şu an çökme yamulma yok ama ya çöker, yada yamulursa diye ekstra endişelenmeye başladım

Ikimizde ayni durumdayiz ne yazikki :( Depresyondan nefes alamiyorum, eski nesem kalmadi. Hayatim söndü resmen. Her saniye keske yapmasaydim diyorum. Bende bu burunla yasayamam. Ne yapcagimi bilmiyorum. Ne zaman revizyon olmayi düsünüyorsun? Hangi doktorda yaptirmayi dusunuyorsun?

Eskiden ayna başından ayrilmazdim sadece rimel bile bana yetiyor du
Şimdi kendimden nefret ediyorum aynada kendimi görmek istemiyorum

Ne yazikki bu burunla yasayamam
Kalkiklik ve kavisi , burun ucu delikleri için revizyon olucam

Bende aynen öyleydim. Cok güzel karakteristik bir güzelligim vardi. Simdi aynaya baktigimda mutsuz ve üzgünüm.

Kemerli burnumla bana güzelsin diyorlardı gerçekten gerek yokmuş önden çok güzeldim kemerli burnum olmasına dahi çevremde herkes hiç gerek yok diyorlar di şimdi hiç bir açıdan güzel bir burnum yok

Ocak ayında ndan beri revizyon ve doğal burun estetiği hakkında çok detaylı uzun araştırmalar yaptım
Revizyon için gerçekten başarılı doktorlar ve sonrasında hatasının arkasında duran doktorlar
doğal ve yüze yakışan burunla alakalı araştırmalarda bulundum

Araştırmalarım sonucunda Abdül Kadir Göksel i buldum ancak kendisiyle görüşmedim

Doğal gözüken bir burun sırtında ve burun ucunda ışıklı yansımalı olmalı
Bunu revizyon da bile yakalayan Abdül Kadir Göksel var bence
Ama şuan 4 ayimdayim en az 2 ay daha bekleyip öyle gitmem gerekiyor çünkü drlar 6 ay dolmadan yorum yapmıyorlar şişlik vs olduğu için

Kemerli burnumla bana güzelsin diyorlardı gerçekten gerek yokmuş önden çok güzeldim kemerli burnum olmasına dahi çevremde herkes hiç gerek yok diyorlar di şimdi hiç bir açıdan güzel bir burnum yok

Ocak ayında ndan beri revizyon ve doğal burun estetiği hakkında çok detaylı uzun araştırmalar yaptım
Revizyon için gerçekten başarılı doktorlar ve sonrasında hatasının arkasında duran doktorlar
doğal ve yüze yakışan burunla alakalı araştırmalarda bulundum

Araştırmalarım sonucunda Abdül Kadir Göksel i buldum ancak kendisiyle görüşmedim

Doğal gözüken bir burun sırtında ve burun ucunda ışıklı yansımalı olmalı
Bunu revizyon da bile yakalayan Abdül Kadir Göksel var bence
Ama şuan 4 ayimdayim en az 2 ay daha bekleyip öyle gitmem gerekiyor çünkü drlar 6 ay dolmadan yorum yapmıyorlar şişlik vs olduğu için

Gercekten cok üzüldüm :( Neler cektigini cok iyi anliyorum, bende aynisini yasiyorum. Her saniye pismanlik duygulari var bende. Inanilmaz depresif bir durum, yasamayan bilmez. Eski burnuma sukretseydim diyorum.

Bende bu günlerde arastiriyorum. Dr. Abdül Kadir Göksel'i bende buldum ve Dr. Emre Ilhan.

4 ayda bir degisiklik sezdinmi? Burun ucu indimi, delikler halen belirginmi?

Bizim sorunları mız ap aynısı gibi sizinle
Yamuk ve çökme yok
Ancak burun sırtı kavisli ve aydınlık ışıklı alanda burnum sirtim önden çok kötü gözüküyor
Basık burun sırti yok gibi
Ama sağdan, soldan baktığında oyulmuş bir burun olarak değil de
Hafif kavisli duruyor
Ayrıca eski burun delikleri m yüzüme çok
Uygundu boyut olarak şimdi kaldırdığı için burun delikleri m büyük ve acaip şekli var ve hiç kibar bir görüntü değil çok çirkin gözüküyor ve
Burnumu kaldırdığı için yüzüme göre kısa kaldı
İşin vahşet tarafı burun , dudak mesafem cok açıldı
Alçı varken daha korkunç kalkikti alçı çıktıktan sonra bira, indi ancak bu sorunları çözmeye yardımcı olmadi
4 ay hergun nerdeyse ağlamaklı, hergun nefret, hergun burnumu düşünmekten rüya gördüm benim gibi insan nasıl bu hale düştü hergun, her dakika, her gece bin pişmanlık yaşıyorum

Gercekten cok üzüldüm :( Neler cektigini cok iyi anliyorum, bende aynisini yasiyorum. Her saniye pismanlik duygulari var bende. Inanilmaz depresif bir durum, yasamayan bilmez. Eski burnuma sukretseydim diyorum.

Bende bu günlerde arastiriyorum. Dr. Abdül Kadir Göksel'i bende buldum ve Dr. Emre Ilhan.

4 ayda bir degisiklik sezdinmi? Burun ucu indimi, delikler halen belirginmi?

Bu pişmanligi yaşayan bilir anlar ben günlerce
Abdulkadir beyin revizyon hakkındaki yorumları ni ve hasta resimlerini inceledim tekrar, tekrar
Kesinlikle Abdül Kadir bey diyorum kesinlikle
Özellikle yurtdışından revizyon için gelen çok hastası var
Bir kere hadi revizyon oldun yine bir hata çıktı ortaya Abdulkadir goksel bey işinin arkasında durup ücretsiz yapıyor Muş
Ama emre bey yapmıyor Muş bunu bizzat araştırarak öğrendim

Bizim sorunları mız ap aynısı gibi sizinle
Yamuk ve çökme yok
Ancak burun sırtı kavisli ve aydınlık ışıklı alanda burnum sirtim önden çok kötü gözüküyor
Basık burun sırti yok gibi
Ama sağdan, soldan baktığında oyulmuş bir burun olarak değil de
Hafif kavisli duruyor
Ayrıca eski burun delikleri m yüzüme çok
Uygundu boyut olarak şimdi kaldırdığı için burun delikleri m büyük ve acaip şekli var ve hiç kibar bir görüntü değil çok çirkin gözüküyor ve
Burnumu kaldırdığı için yüzüme göre kısa kaldı
İşin vahşet tarafı burun , dudak mesafem cok açıldı
Alçı varken daha korkunç kalkikti alçı çıktıktan sonra bira, indi ancak bu sorunları çözmeye yardımcı olmadi
4 ay hergun nerdeyse ağlamaklı, hergun nefret, hergun burnumu düşünmekten rüya gördüm benim gibi insan nasıl bu hale düştü hergun, her dakika, her gece bin pişmanlık yaşıyorum

Yemin ediyorum ayni seyleri yasiyoruz. Benim burnumda ayni durumda. Her gece rüya görüyorum.
Benim gibi bir guzel genc bayan nasil bu duruma düsebilir.
Aarh aarh. Eski duru güzeligimi özlüyorum.
Ameliyata girmeden önce doktora defalarca söylemistim bir degisiklik yapmamasina. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Ailem sabirli olmam gerektigini söylüyor ama olamiyorum. Sizinki 4 ayda degismediyse ben yandim. Ne yapcagimi bilmiyorum.

Pika67 bana özelden yazabilirmisin?

Abdulkadir beyin
Revizyon olup ta memnun olmayan bir tane bile
Memnuniyet sizlik okumadım zaten

Birde emre beyi bende araştırdım ama onu listeden sildim
YouTube da bir tane kız var ona burun estetiği olmuş onun video şunu izledim ve kızın
Burnu asimetri ydi sağ ve sol farklı duruyordu önden sonra diğer Instagram hesabından bir hastanın fotoğraf ini koymuş onunla burun delikleri düzgün değildi bariz birinin sekli farkli diğerinin ki farklıydı birisi yorum yapmış Dr ona ukalaca cevap vermişti bunu gözlerim le gördüm ve hiç hoşuma gitmedi onu daha ilk ameliyat olmadan önce Dr listemden silmiştim

Bu pişmanligi yaşayan bilir anlar ben günlerce
Abdulkadir beyin revizyon hakkındaki yorumları ni ve hasta resimlerini inceledim tekrar, tekrar
Kesinlikle Abdül Kadir bey diyorum kesinlikle
Özellikle yurtdışından revizyon için gelen çok hastası var
Bir kere hadi revizyon oldun yine bir hata çıktı ortaya Abdulkadir goksel bey işinin arkasında durup ücretsiz yapıyor Muş
Ama emre bey yapmıyor Muş bunu bizzat araştırarak öğrendim

Bu bilgileri paylastigin icin cok tesekkur ederim. Benim 6. ayim gectiginde muhakak gidecem. Umarim biraz olsa burnum düzelir o zamana kadar.

Abdulkadir beyin
Revizyon olup ta memnun olmayan bir tane bile
Memnuniyet sizlik okumadım zaten

Birde emre beyi bende araştırdım ama onu listeden sildim
YouTube da bir tane kız var ona burun estetiği olmuş onun video şunu izledim ve kızın
Burnu asimetri ydi sağ ve sol farklı duruyordu önden sonra diğer Instagram hesabından bir hastanın fotoğraf ini koymuş onunla burun delikleri düzgün değildi bariz birinin sekli farkli diğerinin ki farklıydı birisi yorum yapmış Dr ona ukalaca cevap vermişti bunu gözlerim le gördüm ve hiç hoşuma gitmedi onu daha ilk ameliyat olmadan önce Dr listemden silmiştim

Gercektenmi iste buna cok sasirdim. :/ Doktorun böyle yaklasmasi cok kötü. Doktorlarin böyle cevap vermeleri hic haklari yok. Bu bilgiyi verdigin icin cok tesekkur ederim. Aslinda benim dokturum ameliyatimdan önce biraz olsa benim tedirginligimden bikmis gibi gözüküyordu. Keske o vakit vazgecseydim. :(

Kizlar, ayni durumu yasayip sonunda mutlu olmus olanlar varmi aranizda? Burnunuzun ucu indiginde eski güzelliginizi geri kazanabildinizmi? :(

Kizlar, ayni durumu yasayip sonunda mutlu olmus olanlar varmi aranizda? Burnunuzun ucu indiginde eski güzelliginizi geri kazanabildinizmi? :KK43:
3. Ayım da burnum inmeye başladı eski ifadem geri geldi doktor çok değişiklik yapmadım dediyse yapmamıştır. Şişliklerden öle gözüküyor düzelecek merak etme

3. Ayım da burnum inmeye başladı eski ifadem geri geldi doktor çok değişiklik yapmadım dediyse yapmamıştır. Şişliklerden öle gözüküyor düzelecek merak etme

Gercektenmi senin adina gercekten cok sevindim. Öyle umuyorum gercekten, kendime benzemiyorum. Burnum yüzüme cok kisa, hic yakistirmiyorum kendime. Umarim ödemdendir. Ailemde düzelecegini söylüyorlar, ama ben gercekten cok mutsuz ve depressifim :(

Gercektenmi senin adina gercekten cok sevindim. Öyle umuyorum gercekten, kendime benzemiyorum. Burnum yüzüme cok kisa, hic yakistirmiyorum kendime. Umarim ödemdendir. Ailemde düzelecegini söylüyorlar, ama ben gercekten cok mutsuz ve depressifim :(

Dr size nasıl bir burun yapicagini söyledi mi
Yada ameliyat ttan sonra neler yaptığını anlattımi
Burnunuzu kalkikmi yapmış mesela
Yoksa hafif yada düzmü
Her yüze kalkik burun gitmiyor bana gitmedi
Bu yüzden hafif kalkik istediğime çok pişman oldum
Bütün drlar bir burun en fazla 1,2 mm arası iner diyor

Yani kalkıksa öyle kalicak maalesef
Önden, yandan şişlik kısmı da
Biraz zariflesecek

Son düzenleme:
Dr size nasıl bir burun yapicagini söyledi mi
Yada ameliyat ttan sonra neler yaptığını anlattımi
Burnunuzu kalkikmi yapmış mesela
Yoksa hafif yada düzmü
Her yüze kalkik burun gitmiyor bana gitmedi
Bu yüzden hafif kalkik istediğime çok pişman oldum
Bütün drlar bir burun en fazla 1,2 mm arası iner diyor

Yani kalkıksa öyle kalicak maalesef
Önden, yandan şişlik kısmı da
Biraz zariflesecek

Benim istegim seyi yapmadi. Kalkik istememistim asiri kalkik burnum var simdi, kucuk burnum zaten vardi, kemerim uzun guzeldi, sadece üztünden azicik cikik olan kemeri düz etmesini söylemistim. Kavisi asiri olmus, nerdeyse burnumun yarisi gitmis. Yani kisacasi, dogal bir islem yapilmasini istemistim. Sanki ameliyat olmamisim gibi. Kendimi cehenneme teslim ettigimi nerden bilebilirdim ki. Yüzüme hic ama hic gitmemis.. Neyapcegimi bilmiyorum, kardesim nisanlanacak bir kac ay sonra, bu halimle nasil o guzel günleri görecem. :(

Back
X