Septorinoplasti ameliyatı ve pişmanlık

Septorinoplasti ameliyatı ve pişmanlık

• wds

OY: 0 0,0%
  • asdasd

• dsad

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Bu pişmanligi yaşayan bilir anlar ben günlerce
Abdulkadir beyin revizyon hakkındaki yorumları ni ve hasta resimlerini inceledim tekrar, tekrar
Kesinlikle Abdül Kadir bey diyorum kesinlikle
Özellikle yurtdışından revizyon için gelen çok hastası var
Bir kere hadi revizyon oldun yine bir hata çıktı ortaya Abdulkadir goksel bey işinin arkasında durup ücretsiz yapıyor Muş
Ama emre bey yapmıyor Muş bunu bizzat araştırarak öğrendim
Selam, A. Göksel' le görüştünüz mü? Ben burada olumsuz yorumlar gördüm kendisi ile ilgili bir iki tane. Ne kadar doğrudur orasını bilemiyorum tabii. Screen shot almıştım. Bulursam paylaşırım. Benim de sıkıntım burun sırtımın çok oyulmuş olması. Kaburga kıkırdağı gerektiren türden.

Aekadaslar doktorlarinizin isimlerinizi yazarmisiniz bende ekimde ameliyat olucam dr arastiriyorum bilmeden sizin doktorlara gidebilirim lütfen isimlerini yazin bizleride bilgilendirin

Bizim sorunları mız ap aynısı gibi sizinle
Yamuk ve çökme yok
Ancak burun sırtı kavisli ve aydınlık ışıklı alanda burnum sirtim önden çok kötü gözüküyor
Basık burun sırti yok gibi
Ama sağdan, soldan baktığında oyulmuş bir burun olarak değil de
Hafif kavisli duruyor
Ayrıca eski burun delikleri m yüzüme çok
Uygundu boyut olarak şimdi kaldırdığı için burun delikleri m büyük ve acaip şekli var ve hiç kibar bir görüntü değil çok çirkin gözüküyor ve
Burnumu kaldırdığı için yüzüme göre kısa kaldı
İşin vahşet tarafı burun , dudak mesafem cok açıldı
Alçı varken daha korkunç kalkikti alçı çıktıktan sonra bira, indi ancak bu sorunları çözmeye yardımcı olmadi
4 ay hergun nerdeyse ağlamaklı, hergun nefret, hergun burnumu düşünmekten rüya gördüm benim gibi insan nasıl bu hale düştü hergun, her dakika, her gece bin pişmanlık yaşıyorum
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.
Durumunuz şuan benim yaşadığımda aynı. Tek fark 1 yıllık zaman. Nisan 5 de ameliyat oldum. 1 ay oldu henüz. Bütün bu yaşadıklarınızı şuan ben yaşıyorum. Burun kısa kalkık burun delikler fazla açık... 1 yılda değişiklik oldumu? Merak ediyorum doğrusu. Bende çok mutsuzum evdekiler yüzüme bakmıyor :( neler oldu bu zaman diliminde ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.
Durumunuz şuan benim yaşadığımda aynı. Tek fark 1 yıllık zaman. Nisan 5 de ameliyat oldum. 1 ay oldu henüz. Bütün bu yaşadıklarınızı şuan ben yaşıyorum. Burun kısa kalkık burun delikler fazla açık... 1 yılda değişiklik oldumu? Merak ediyorum doğrusu. Bende çok mutsuzum evdekiler yüzüme bakmıyor :KK43: neler oldu bu zaman diliminde ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba. Allah sabir versin. 7 ay icinde burun oturur. Umudunu hic kaybetme. Revizyonla duzeltebilirsin

Almanyadan selam kizlar,

49 gün önce hayatımın en büyük hatayı yaptım. Dogru düzgün sorusturmadan okumadan septorinoplasti ameliyati oldum Istanbulda ve o günden beri en kötü günlerimi yasiyorum. Aslinda sadece septoplasti olacaktim daha iyi nefes alabilmem icin, taki televizyonda cok dogal ameliyatlar gördükten sonra. Görmez olaydim. Bir kac sene önce dişlerime tel taktikdan sonra burun kemerim bir kücük miktar belirginlesmisti ve bunu az bir müdahale ile eski haline gönecegine inaniyordum. Simdiki aklim olsa sadece dolgu yapardim. Doktoruma önden bir islem yapmamasini istedim, sadece biraz burun kemerini düzletmesini istemistim. Ameliyatdan sonra kara bulutlar üstüme cöktü resmen. Burnum resmen kalkik olmus ve kücülmüs. Kendime artik benzemiyorum ve gülümseyemiyorum. Burun kalkikligindan burun deliklerim asiri belirgin ve dudak-burun mesafesi uzun. Bambaska bir insan olmusum ve bu icimi bitiriyor. Depresyona girdim, disariya cikamaz oldum. Doktora sordugumda; burun ucu kikirdaklarimda islem yapilmamis sadece burun sirti duzeltilmis. Buna inanmakta zorluk cekiyorum, ne yapcagimi bilemiyorum. Burnunuz nezaman indi? indiginde eski ifadenizi geri kazabildinizmi?
Merhabalar doktorunuz kimdi aceba?

Back
X