Septum deviasyon muammasi

Benim bildiğim evet çünkü bana da ikisini sundular ister sadece içe müdahele istersen iç dış şeklinde benim solda eğrilik hatta kemik çıkığı var bende mr çektirmiştim

Şöyle ki burun kemiğine müdahale etmek estetiğe giriyor. Şekli o zaman değişiyor. Kıkırdakla değişmiyor. Açık ameliyat olursa burun ucu düşer belki. Yanlış biliyorsam doktor arkadaşlar düzeltsin.

Ben tekrardan doktora gittiğimde burun ucumu havaya kaldırdı, rahat nefes aldım. Açık ameliyat olunca burun ucunu da belki kaldırırız dedi destekle. Açığa zaten yanaşmadığım için gündemimde değil.

Ben yerinizde olsaydum kist için olurdum. Zaten hemen toparlarsınız. Baktınız hala şikayetler devam ediyor, o zaman ameliyatı düşünün. Kemikteki eğrilik nefes almayı engellemeyecekse dokunmasınlar. Sadece kıkırdağa müdahale ederler bence. Şu da var tabii, estetik olarak da güzel görünmesini istiyorsanız hepsini olun. Burnunuzun şekline pek müdahale etmeden de ameliyat yapıyorlarmış. Öyle ameliyat yaptıranları da gördüm.

Benim bildiğim evet çünkü bana da ikisini sundular ister sadece içe müdahele istersen iç dış şeklinde benim solda eğrilik hatta kemik çıkığı var bende mr çektirmiştim
Devlet de para istiyor sanki. Kemik kırıklığı sebebiyle akrabam ameliyat olması gerekiyor. Tıbbi zorunluluk. Bir tarafı komple kapalı. Bir miktar paranın bahsi geçmişti. Şu anda değiştiyse sistem bilmiyorum.

Senin simdi ameliyat surecin gelmedigi icin bilgilendirilmedin mi acaba benim gibi?

Benim simdi burnum cidden cikinti bir kemige sahip, ucu yukarida ama iki delik arasinda uzanan kikirdak asagida ve gecmis bir kirigim var, mudahale edilmemisti.

O yuzden aslinda gorsel rahatsizligim genclik yıllarımda epeyce vardi, simdi yas ilerledikce onemsememeye baslamistim ta ki iste kistimin basima bela acmasina kadar
Benim burnumda kirik var ve ameliyat istersen ol denildi ve kendi kendine atel destegiyle iyilesmisti yani kirik ameliyatlari cokta mecburi olamayabiliyor ki mesela eski esimin kirilmisti onda direkt ucretsiz rinoplasti oldu, sanirim kirigin etki alanina gore gerekli ya da keyfi seklinde bir karar verilip sgkya fatura edilecek diye duzenleniyor anladigim kadariyla.

Hakikaten bir doktor gelir yanitlarsa bende aydinlanirim iyi olur.

Nerde nasıl tam bilmiyorum ama kbb de para ödenmiyor geçen senede bi arkadaşım oldu bu sene de bana ücretsiz dediler (isterseniz burnunuzuda düzeltiriz dediler estetik yani)

Yok benim telefonum falan alindi boşluk olur olmaz ararız anestezi islemlerin zaten bir gün sürer öteki günde ameliyat olursun demişlerdi ücretsiz olduğundan eminim yani konuştuk hepsini geçen sene arkadaşimda oldu şimdi kaydırak gibi burnu var

Cok guldum ya şu deliğimin biri küçük dediğin noktada

Bende geçenlerde burun deliğimin biri küçük diye soylenirken( Dış görüntü olarakta aslında cok iyi Bi burnum var.)
Sabah uyandığımda, ani ses kisikligiyla doktora gittim sonuc burun kemiği eğriliğm varmış
Ameliyat şart mı dedim yüzdeye vurmasını istedim egriligimin

gerildi yuzde yüz şart dedi
Ama bakıyorum nefes alabiliyorum yani niye şart neye göre şart anlamadım ıletısımi yüksek bir doktorda degıldı mr' a fılan girmeden çıktım

Nerde nasıl tam bilmiyorum ama kbb de para ödenmiyor geçen senede bi arkadaşım oldu bu sene de bana ücretsiz dediler (isterseniz burnunuzuda düzeltiriz dediler estetik yani)
Bana bi ozellden atsana hangi hastanede oldu tum bunlar, olmadi oraya da geleyim

Mr'a baska sebeple girdim bebekli, kemik egriligine mr ile bakmiyorlar, endoskopik birseylerle bakiyorlar

Bana bi ozellden atsana hangi hastanede oldu tum bunlar, olmadi oraya da geleyim

Mr'a baska sebeple girdim bebekli, kemik egriligine mr ile bakmiyorlar, endoskopik birseylerle bakiyorlar
Evet burundan kamerayla girmişti.
Ama bana kararını verince gel mr'a gun verelim demisti. İlla şart demek ki yine mr.

Ay nerde ücretsizmis burun ameliyatı, o zaman kbb ciler neyden para kazancak kiherkes burnunu yaptırır

Kız sen izmirde misin ki baya bildiğin atatürk eğitim araştırma hastanesi yeşilyurt gizli bilgi değil aşkımsu hatta ben karın germemi falanda orda yaptırdı gerci o plastik cerrah olduğundan ücretli ama gene çok ucuz özellere göre

Ama bana kararını verince gel mr'a gun verelim demisti. İlla şart demek ki yine mr.

Ay nerde ücretsizmis burun ameliyatı, o zaman kbb ciler neyden para kazancak kiherkes burnunu yaptırır
Kız kbb devlette neden para kazansın yanlış olmasın burunda sorun varsa ameliyatlıksa düzeltiyorlarda gidip ben estetik olmak istersen yapmiyorlar tabi

Kız kbb devlette neden para kazansın yanlış olmasın burunda sorun varsa ameliyatlıksa düzeltiyorlarda gidip ben estetik olmak istersen yapmiyorlar tabi
Ya şöyle alıyorlar
Devlette kbb ye gidersen burunda egrilikte var tamam ama bariz değil mesela, estetik şart değil iç düzeltme yapacaklar. Ameliyatını yapacak adam yani ama sen estetikte olsun o bıçak altına yatmisken dıyosun, işte o zaman para aliniyor özele göre daha uygun ama yine pahalı.

Bende sende böyle Bi durumdan bahsediyorsun sandım bı tane hastaneye yonelık boyle bır pilot uygulama var sandim

Yok yok tamda dediğin gibi hatta dr ameliyat ederiz çok birsey yok ama sizin beyanıniz önemli nefes alamiyorum dersen ameliyat ederiz dedi. Dedim peki düzeltme yapiyor musunuz ki biliyorum yapıyorlar onuda yaparız dedi ücretsiz yani egitim araştirmada kbb de olsa estetik yapmak istiyor çünkü çoğu bunları yapıp uzman dr oluyor :)

Baska nerelerimizi yapıyolar bedavaburna değil memeye ihtiyacım var

Bedava denince bı gaza gelmedim değil

Estetik işin içine girince para devreye giriyor. KBB yaparsa sorun olmuyordur. KBB'de beklerken bir hastayla konuşuyordu doktor. Plastik cerrah da ameliyata girecek, parası 7.500 gibi bir şey demişti üni hastanesinde. Aynı yerde ücretsiz ameliyat olmuştum ama estetik yok.

Estetik cerrah gitmiyor ama burda direk kbb nin yaptiğı burunlar zaten daha güzel oluyor :)

Ay ben birde simdi kemik egriligi icin mr'a girersem catlarim orta yerimden, zaten ilacli cekildi o da beni mahvetti, 3 gun sis gezdim.

Bu arada sehir hastaneleri meme ameliyatlari icin heyetten gecersen cok cuzi rakamlara yapıyor ameliyati bildigim kadariyla (meme kucultme icin konusmustum ben tabi)

Yok Izmir'de degilimde gerekirse gelebilecegim bir yer Izmir ama belkide egitim arastirmalarda ucretsiz oluyordur da sehir hastanesinde olmuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…