Merhaba herkese, benim konum burun içi nefes alamama problemimden dolayı olduğum septum deviasyonu ameliyatı.. Yıllarca cesaret edemeyip ameliyat olduktan sonra rahat nefes alma hayalleri kurdum hep. Prof bir doktorun ‘ tamam iyileşmiş’ dedikten sonra burun içinde oluşan yapışıklığın burun deliğimi kapatmış olması beni çok üzdü, ağladım hani iyileşmişti diye.. Özel bir hastanede profesöre olduğum ameliyattan 2 ay sonra oluşan yapışıklık için lokal anestezi operasyonu geçirdim. Öyle acılıydı ki tamponu dikişini hissettim. Hastaneyi inlettiğim söylendi, çok acıydı. Ve tabi internetten araştırmalara başladım her aşamasını. 9 gün tamponla kaldım eziyetti.. Araştırmalarım sonucu bir kere yapışıklık olan bir burunda tekrarlama ihtimali de yüksekmiş. Korkuyorum. Sadece nefes almak istemiştim. Tekrar oluşmaması ile ilgili doktor bir şey de söylemiyor. Vücut yapıyor diyor ama bana mantıklı gelmedi. Yaşayanınız var mıdır ? Hiçbir şey kullanma dedi şimdi Nazal yıkama vs. Başından geçen varsa buna benzer bir durum kurtuldu mu yapışıklıktan, süreçte neler yaptı ya da yapmadı, paylaşırsa çok sevinirim. 

Umarım doğru alana yazaıyorumdur. İyi akşamlar herkese

Umarım doğru alana yazaıyorumdur. İyi akşamlar herkese