Septum hamileliği engellermi

burcu ahsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
12
13
3
35
Oncelikle slm Kızlar. yeni uye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum.3senedir cocuğum olmuyor.yaklasık 3ay önce rahimde septum ameliyatı oldum.doktor6ay korunma verdi.ancak rahmim iyleşirmiş.acaba şimdiye kadr septumdan dolayımı hamile kalmamadım.cok merak ediyorum acaba septum gercekten hamile kalmayı engelliyormu?hiç hamile kalamayıpta ameliyattan sonra hamile kalan varmı?birde 6ay cok beklemek istemiyorum daha fazla 4ay beklersem bişey olurmu?

Oncelikle slm Kızlar. yeni uye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum.3senedir cocuğum olmuyor.yaklasık 3ay önce rahimde septum ameliyatı oldum.doktor6ay korunma verdi.ancak rahmim iyleşirmiş.acaba şimdiye kadr septumdan dolayımı hamile kalmamadım.cok merak ediyorum acaba septum gercekten hamile kalmayı engelliyormu?hiç hamile kalamayıpta ameliyattan sonra hamile kalan varmı?birde 6ay cok beklemek istemiyorum daha fazla 4ay beklersem bişey olurmu?
Septum nedir ? Cahilligime verin :)

Estafirullah. septumun diğer ismi rahimde perde
Anladım perdeyi duydum da tıp adını bilmiyordum ameliyat olmussunuz zaten gecmis olsun insallah en yakin zamanda rabbim nasip eder doktorunuz 6 ay dediyse sabredin bence veren rabbim vercek olduktan sonra korunurkende veriyor benimde tam iki yılda oldu

Senin adına çok sevindim.çok zor beklemek.ama yinede beklicem inşallah Rabbim tüm isteyenlerede bizede nasip eder evlat sevgisini.bir hayal gibi geliyor hamile kalmak.birde tüplerde tıkanıklık var galiba.galiba diyorum amaliyat yapan doktorum emin deyildi,tüplerimin açık olup olmadığından.septumu aldıktan sonra tüpler yaradan şişmiş geçit daralmış olabilir dedi.ins tıkanıklık yoktur .

Senin adına çok sevindim.çok zor beklemek.ama yinede beklicem inşallah Rabbim tüm isteyenlerede bizede nasip eder evlat sevgisini.bir hayal gibi geliyor hamile kalmak.birde tüplerde tıkanıklık var galiba.galiba diyorum amaliyat yapan doktorum emin deyildi,tüplerimin açık olup olmadığından.septumu aldıktan sonra tüpler yaradan şişmiş geçit daralmış olabilir dedi.ins tıkanıklık yoktur .
Tıkaniklik varsa da rahim filminde aciliyor canim ben cekildim tek tüpüm kapalı esimde de sayı düsüklugu var senin esinde sorun var mi ?

Bana da hep hamile kalamayacakmusim gibi geliyordu hala daha inanamiyorum bende cift rahimliyim riskim var düsük ya da erken dogum insallah ikiside olmaz

İnşallah sorun çıkmadan alırsın bebişini kucagina.doktor tam tıkanık demedi.ıkısindede biraz açıklık varmış.acaba biraz açıklıktan spermler geçebilirmi?evet3ay sonra felan birde rahim filmi cektirim diyorum

Kızlar lütfen bi yardım edin.yokmu septan ameliyatından önce hamıle kalamayıpta, amalıyattan sonra hamile kalan

Kızlar lütfen bi yardım edin.yokmu septan ameliyatından önce hamıle kalamayıpta, amalıyattan sonra hamile kalan
merhaba bende ameliyat oldum. ancak sizin durumunuz bana tuhaf geldi. bana önce rahim filmi çekildi. septum orda saptandı zaten. sonra ameliyat oldum. 6 hafta korunma verdi doktorum. bizim eşimden kaynaklanan sorundan dolayı tüp bebek tedavisine başlayacağız. eğer isteseydim bu 6 haftanın bitimindeki ilk adetimde başlayacaktık. canım doktorun kim bilmiyorum ama bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. burda neler okudum ben bi arkadaşa doktor septumu aldım Demiş almamış kiminin tam olarak alınmamış tekrar ameliyat olmuşlar. rahim bu yedeği yok :(

Back
X