Septum Perforasyonu (Delik)

pumpkinnnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
91
21
18
Burun ameliyatı sonrası burnunda delik olup sonradan ameliyatla burnundaki deliği tamamen kapanan var mı? Doktor önerisi istiyorum…

Ben benim doktorumun bu konuda ünlü olduğunu duymuştum isterseniz bakın özelden yazayım.benim öyle bir problemim yoktu o yüzden kişisel deneyimim değil araştırırken yorumlarda gördüm.

Kızlar burunda delik sorununu yaşayan hiç mi yok. Bir yakınınız olur duyduğunuz bir doktor olur bu konuda yardımcı olun lütfen

Ilk ameliyatı hangi doktora olmuştunuz. Ilk ameliyatta ki hatadan kaynaklı oluyor genelde ya da yoğun madde kullanan kisilerde oluyor (malum madde isim vermeyeyim) Nefes alırken islik sesi geliyor mu ? Sadece delikten sikayetciyseniz ve şekilden memnunsaniz kapalı teknik ile de giderilir diye biliyorum.

Ben benim doktorumun bu konuda ünlü olduğunu duymuştum isterseniz bakın özelden yazayım.benim öyle bir problemim yoktu o yüzden kişisel deneyimim değil araştırırken yorumlarda gördüm.
Merhaba bana da yazar mısınız benim columellayı alıp septum kıkırdağına bağlamış bildiğin cinayet ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…