Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben benim doktorumun bu konuda ünlü olduğunu duymuştum isterseniz bakın özelden yazayım.benim öyle bir problemim yoktu o yüzden kişisel deneyimim değil araştırırken yorumlarda gördüm.
Ben benim doktorumun bu konuda ünlü olduğunu duymuştum isterseniz bakın özelden yazayım.benim öyle bir problemim yoktu o yüzden kişisel deneyimim değil araştırırken yorumlarda gördüm.
Ilk ameliyatı hangi doktora olmuştunuz. Ilk ameliyatta ki hatadan kaynaklı oluyor genelde ya da yoğun madde kullanan kisilerde oluyor (malum madde isim vermeyeyim) Nefes alırken islik sesi geliyor mu ? Sadece delikten sikayetciyseniz ve şekilden memnunsaniz kapalı teknik ile de giderilir diye biliyorum.