Seramik tencereyle ilgili sorunum; yardım edin kızlar...

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.480
34
öncelikle konuyu nereye açacağımı kestiremedim. yanlış ise taşımanızı rica ediyorum.
kızlar merhaba bende ekteki tencere setinden var. korkmazın seramik seti. evleneli 1buçuk yıl oldu. ilk günden beri kullanıyorum gayet de memnunum ancak:
a1517-seravita-mor-seramik-tencere-seti-z.jpg

bulaşık makinesine bu güne kadar maksimum 5 kez atmışımdır (ağır yağlı bişey pişirisem atıyorum,yoksa kesinlikle elimde yıkıyorum) asla tellemiyorum. muhakkak süngerle yıkıyorum. ama şimdiden çizikler oluşmaya başladı. üzerinde siyah siyah noktalar var. böyle olması normal mi neden böyle oluyor ya? biliyorum eninde sonunda yıpranacak ama bu kadar özenli baktım ve bence çok çabuk yıpranmaya başladı ne diyorsunuz? kamerayla çektim incelemeniz için. durum bu: ve her seferinde daha çok leke ve aşınma görüyorum üzerinde:
nAl6Wa.jpg

vgP2pD.jpg

ben de 1,5 yıldır karacanın seramik tencere setini kullanıyorum içi petekli. aynen senin gibi elimde yıkıyorum, belki makinede bikaç kere yıkanmıştır. benim tencereler de aynı seninki gibi oldu. yani bütün seramikler aynı galiba. hatta benim tencerelerin içi krem biraz daha sarardılar :KK43:

ben de 1,5 yıldır karacanın seramik tencere setini kullanıyorum içi petekli. aynen senin gibi elimde yıkıyorum, belki makinede bikaç kere yıkanmıştır. benim tencereler de aynı seninki gibi oldu. yani bütün seramikler aynı galiba. hatta benim tencerelerin içi krem biraz daha sarardılar :KK43:
uff ya... ben alırken en iyileri seramikti. o kadar da para verip aldım,insan acıyor. en iyisi çelik işte:63:

ben önceleri yeni evli olduğum için ben mi kullanamadım ki demiştim ama sorun genelmiş :/
çelik de herşeyde kullanılmıyor sanki :/ ben pilavları hep seramikte yapıyorum. bir de teflonlar çizilince kanserojen etkisi oluyormuş, seramikler de en azından böyle bir durum yok. evet çiziliyor ama yine de pişirirken yapışmıyor. ben yine de memnunum. para konusuna gelince insan 1-2 yıl da böyle olmasına üzülüyor tabi.

benim seramikler de çok çabuk çizildi
gerçi bende biraz hunharca kullanmış olabilirim ...bende yemekler yapışıyor artık
tavada yumurta yapamıyorum..

ben önceleri yeni evli olduğum için ben mi kullanamadım ki demiştim ama sorun genelmiş :/
çelik de herşeyde kullanılmıyor sanki :/ ben pilavları hep seramikte yapıyorum. bir de teflonlar çizilince kanserojen etkisi oluyormuş, seramikler de en azından böyle bir durum yok. evet çiziliyor ama yine de pişirirken yapışmıyor. ben yine de memnunum. para konusuna gelince insan 1-2 yıl da böyle olmasına üzülüyor tabi.
ben de öyle. çok pilav pişiyor bizde de. pilav için ayrı bir tencere mi alsam diye bile düşündüm.

Ben de cemin seramik tencere seti var bi kez bile elimde yikamadim tamamen makineye attim inanirmisiniz gram cizilme olmadi o kadar memnun kaldim ki netten bi de seramik sahan setini siparis ettim ondan da cok memnunum karacadan celik caydanlik aldim ve hiiiccc memnun degilim

Eyvaaah :/ Ben de Karaca'nın Natura serisinden tencere ve tava almıştım. Şimdi bunu okuyunca napcam dedim :s

Ben de cemin seramik tencere seti var bi kez bile elimde yikamadim tamamen makineye attim inanirmisiniz gram cizilme olmadi o kadar memnun kaldim ki netten bi de seramik sahan setini siparis ettim ondan da cok memnunum karacadan celik caydanlik aldim ve hiiiccc memnun degilim
a ne garip şaşırdım doğrusu. ben cemin bir karnıyarık tenceresini aldım.o teflondu. annem de başka bir cem kullanmıştı. ikisi de o kadar çabuk mahvoldu ki. direk çöpe gitti. çok üzülmüştüm. önyargım vardı aslında ceme karşı ama...
benim de sahana ihtiyacım var nerden aldığınızı link atabilirseniz sevinirim...

a ne garip şaşırdım doğrusu. ben cemin bir karnıyarık tenceresini aldım.o teflondu. annem de başka bir cem kullanmıştı. ikisi de o kadar çabuk mahvoldu ki. direk çöpe gitti. çok üzülmüştüm. önyargım vardı aslında ceme karşı ama...

Tatlim cem ardic seramik 6 parca sahan seti yaz akakce.comda tüm fiyatlar cikiyor uygun fiyatli olan sitelerdenbirini sec canim bak cok memnun kalcaksin:))))

Ben cem tavayi ogrenci evindeyken yarim donem kullanip attim, hersey yapisiodu hic memnun kalmadim. Bievin tencerelernden cok memnunuz, firina bile girio

X