Kızlar merhaba bu zamanın gözdesi hepimizin bildiği gibi Seramik Tencereler
Tabi bi taraftada yılların eskitmediği Teflon tencereler
Siz tencere setlerini alırken hangisini tercih ettiniz.Ve tercih etme sebebiniz neydi
Çok kararsız kaldım hangisi tercih edilmeli Seramik tencereler çok yeni güvenilirmi
Fikirlerinizi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar
Kızlar merhaba bu zamanın gözdesi hepimizin bildiği gibi Seramik Tencereler
Tabi bi taraftada yılların eskitmediği Teflon tencereler
Siz tencere setlerini alırken hangisini tercih ettiniz.Ve tercih etme sebebiniz neydi
Çok kararsız kaldım hangisi tercih edilmeli Seramik tencereler çok yeni güvenilirmi
Fikirlerinizi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar
Karacadan teflon tencere setim ve Moneta'dan kendimce oluşturduğum seramik setim var. Seramik için 24 cm derin tencere ve 24 cm pilav tenceresi, 1 adet 20 cm ve 1 adet 26 cm tava, 1 adet de 28 cm wok aldım.
Seramikler için herkes çok güzel şeyler söylüyor ama ben bir dönem uzun uzun araştırmıştım. Kalitesiz seramiğin dökülme olasılığı var ve bu da en az teflonlar kadar kanserojen etki oluşturuyormuş. Seramikte en iyi markanın menşei İtalya olan Moneta olduğunu öğrendim araştırmalarım sonucu. İyi bir indirime denk gelmiştim, paraya kıyıp toplamda 400 küsüre monetadan yukarıda saydıklarımı aldım
Bana pilav ve 2 adet farklı boyutlarda tava yeterli gelir sanırım, teflon almayı düşünmüyorum çelik tencere seti bir hayli kalabalıklık yapıcak çünkü bana, bunların indirimleri ne zaman oluyor acaba? İnş. yakalayabilirim aynı zaman da moneta almak istiyorum, kaliteli olduğunu bir kez de senden duymuş oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?