Serap İle Yeni Bir Umut Fox Tv

yok cnm ben seda ile ile ilgili birşey duymadım. zaten ailesi de yoktu sanırım..

bugun nurcan ve bır kızla geçti (itirafçı olarak gelen )

yarın büşra gelecek herhalde :53:

hani şu 20 yaşında olan. kuaföre ortak olan kız

ailesi oturuyordu orda yanlis degilsem..
busra gelecemmi dedi ?
20 yasinda ama konusurken sanki 40 yasinda gibi vurgulayarak ben 20 yasindayim diyo
bakalim ne cikacak altindan gelsede oda yuzunu gostermez bence:26:

birde surekli yok o maddelerin adini soylemeyin yok onu soylemeyin yahu herkesin bildigi seyler,
bugun birinden bahsediyordu tacizdenmi tecavuzdenmi yargilaniyormus diyoki adini soyleme yuz kizartici suc diyo guldum bayagi..
birde azarliyor surekli herkesi sanki kubranin annesi melikeye saldirdi mesela o zaman yayinda degillerdi o ani gosterdiler baska programlarda oyle birsey oldumu yayini kesiyorlar onlar yayinda degillerdi yayina girdiler hemen:13:

Tweety , o yayını ben de izlemiştim .Serap Ezgü hiç profesyonel davranmadı . Resmen reyting uğruna mahalle kavgası izletti bize .İşini profesyonel yapan ve reyting amacı taşımayan programlarda , böyle görüntüler olmaz . Bırak milletin saç başa girdiğini izlemeyi , tartışma şiddetli boyuta geçtiği an yayına ara veriyorlar .Ama bunlar ara filan vermedi . Orada anladım ki program reyting amacı taşıyordu .

seda bulunmuş galiba face den baktım şimdi sayfasına.

büşra gerekirse gelirim yarın dedi. bilmiyorum gelir mi ama.. hiç de 20 yaşında gibi değill valla. şehir şehir geziyo..arkadaşları varmışş sözdee.

Tweety , o yayını ben de izlemiştim .Serap Ezgü hiç profesyonel davranmadı . Resmen reyting uğruna mahalle kavgası izletti bize .İşini profesyonel yapan ve reyting amacı taşımayan programlarda , böyle görüntüler olmaz . Bırak milletin saç başa girdiğini izlemeyi , tartışma şiddetli boyuta geçtiği an yayına ara veriyorlar .Ama bunlar ara filan vermedi . Orada anladım ki program reyting amacı taşıyordu .

kiz o zaman program zaten ara vermisti bant yayinliyorlardi kadin saldirinca hemen yayina girdiler benimde tuhafima gitti hatta bi yandan banti kosedede studyoyu gosterdiler :27:

seda bulunmuş galiba face den baktım şimdi sayfasına.

büşra gerekirse gelirim yarın dedi. bilmiyorum gelir mi ama.. hiç de 20 yaşında gibi değill valla. şehir şehir geziyo..arkadaşları varmışş sözdee.

seda telefon etti ben evlendim felan dedide sonrasinda ne oldu onu merak ediyorum:25:

kiz o zaman program zaten ara vermisti bant yayinliyorlardi kadin saldirinca hemen yayina girdiler benimde tuhafima gitti hatta bi yandan banti kosedede studyoyu gosterdiler :27:

Evet canım program aradayken o kavga olduğu gibi direkt yayına girdiler.Bunların tarzı böyle demek ki:27: Diğerleri böyle durum da hemen araya girer , bunlar da aradayken yayına ... :27:

Evet canım program aradayken o kavga olduğu gibi direkt yayına girdiler.Bunların tarzı böyle demek ki:27: Diğerleri böyle durum da hemen araya girer , bunlar da aradayken yayına ... :27:

iyi yaptilar merak ediyoruz ne oluyor :25:

canim ucurumda zaten gercek yasananlari anlatiyordu eminim hepsi gercek biz uzagiz diye bilmiyoruz ama sen gelde birde o yasayanlara sor :34:

Canım elbette uçurum dizisinde ki olaylar malesef ki günümüzde yaşanıyor .Benim anlatmak istediğim ; O gün telefona bağlanan kişi uçurumun bir bölümünü anlattı resmen . O bölümü iyi hatırlıyorum sıkı takipcisiydim :) felicia wcye gider ,ağlayarak Pınar'ı arar ve kurtulmak için yardım ister .Pnar'da yardım edeceğini ama polisler geldiğinde kurtulmak istediğini inkar etmesin diye sıkı sıkı tembihler vs... olaylar bu şekilde ilerler .Bu durumun aynısını farklı isimlerle telefona bağlanan şahıs da anlattı .Onun seneryo olduğu çok belliydi :)

Canım elbette uçurum dizisinde ki olaylar malesef ki günümüzde yaşanıyor .Benim anlatmak istediğim ; O gün telefona bağlanan kişi uçurumun bir bölümünü anlattı resmen . O bölümü iyi hatırlıyorum sıkı takipcisiydim :) felicia wcye gider ,ağlayarak Pınar'ı arar ve kurtulmak için yardım ister .Pnar'da yardım edeceğini ama polisler geldiğinde kurtulmak istediğini inkar etmesin diye sıkı sıkı tembihler vs... olaylar bu şekilde ilerler .Bu durumun aynısını farklı isimlerle telefona bağlanan şahıs da anlattı .Onun seneryo olduğu çok belliydi :)

orayi izlemedim kacirdigim kisim heralde..
bizde fox yok ben telefonumdan izliyorum geri sararak bazen aksamalar oluyor ona denk geldi heralde:27:

tamamını izlemiyorum ama, kaç gündür fuhuş çetesini araştırıyorlar
bende arayan bazı kişilerin senaryo anlattığını düşünüyorum
kuaför kadın mesela madem suçlu olduğu belli neden yakalanmıyor:44:

bazi seyleri niye ekran onunde soyluyorlar anlamiyorum..
mesela taniklardan birine dediler iste yok dinlesinler telefonu felan e adamlar duyup bunu tedbirlerini almazlarmi :26:

Serap Ezgü yinemi proğramda bir ara denk gelmişti izlemiştim proğram sunuşunu hiç beğenmiyorum, herşeyi ulu orta söylüyor.Karşısındaki insanları ne zannediyor ki bir şeyi 10 kere tekrarlıyor.Çok sinir olmuştum bir olayda polislerin gittiği yere kadar söylemişti bulunacağı varsada bulunamaz ve bir kaçkez insanları yalnış yönlendirmişti bana göre.

aha sedada bulundu yayina baglanacakmis bakalim :44:

gülyasa sonunda bulundu sükür..

nuriyeyle eside cok tatlilar INSALLAH barisip bir araya gelirler yeniden bide nuriye ilk evliliginden olan cocuklarada kavusur umarim,
harun cok komik ama laf ebesi gibi sevdiriyor kendini insanlar elbet onunda hatalari vardir,dun nuriyeyi yerden yere vurdular ama,
bugun daha ilimliydilar nuriyede zaten ilimliydi bugun INSALLAH hayirlisi olsun haklarinda,harunun babasinin konusmasi hic yapici degildi,
ne olursa olsun kac yillik gelinin belki barisacaklar oglunla hic yakisiyormu aile buyugu birine oyle konusmak,
kiz kendini dogru duzgun anlatamadi hep suclandi bizde acaba kizdami birsey var diye dusunduk ama iki tarafli ne varsa...

serapin insanlari azarlayarak konusmasindan insanin programi izleyesi gelmiyor... :25:

Back
X