serap iyi olmana sevindim canım.tariflerin çok güzel.oğlum bayılır sebze çorbasına sanırım.
eski kıyafetlerini bol gelmesi ne güzel.ben senin yerinde olsam koşa koşa avmlerin altını üstüne getirirdim.
istediğin bişey bulamamak can sıkıcı ama.
menülerin zengin ve dengeli olmuş bence.
ben bugün saldım gene.bahanem çok regl haftası.tatlı atağı..
Teşekkür ederim canım. Tarifleri beğenmene sevindim. Belki okuyanlara faydalı olabilir diye tariflerimi yazmaya başladım...
Aslında haklısın tam da indirim zamanı, alış veriş edilebilinir. Bu son bir kaç senedir koleksiyonlar gerçekten kötü. Hiç bir yaratıcılık yok. Tüm mağazalarda 3 tip elbise(robadan, oturan, belden büzgülü), 2 tip pantolon (oturan,boru paça) var.
Menülerimi oturtmaya çalışıyorum yeniden. Hafta sonu bir kaç gün boyunca yediklerime kendim bile inanamadım :26:
Hastalandığımızda uygun yemekleri tüketerek bu krizleri atlatabiliriz aslında. Daha önce de söylediğim gibi, Dallida ile makarna yiyerek çözdük bu işi. Sen de atlatabilirsin.
Öğle öğünlerinde karbonhidrat (kıymalı ya da yoğurtlu makarna+salata ), öğleden sonra meyve+1 çay bardağı kadar süt, akşam tavuk göğüs +salata yersen tatlı krizi geçirmezsin. Tabii uygun porsiyonlarda, bol salata ile. Zaten o kadar tok hissedeceksin ki, istesen de yiyemezsin

Bu arada salatalara bir çay kaşığı kadar sumak ilave ediyorum. Asıl amacım bağışıklık sistemini güçlendirmekti fakat fark ettim ki inanılmaz derecede tokluk sağlıyor. Benden söylemesi...