Günaydın, hepimiz için iyi bir hafta diliyorum
Hafta sonunu anlatmaya cts. akşamından başlayayım. Akşam dışarı çıkarken çorba ya da salata ile günü kapatmayı umuyordum. Umduğum gibi çorba ile akşam yemeğini halletmiş oldum. Bu arada tüm pantolonlarım bol geldiği için yıllar sonra ilk kez kendime bir
kot pantolon aldım. Hem de 30 beden. 28 beden giyebileceğim günü hayal edip motivasyonumu güçlendirmeye çalışıyorum
Pazar sabah kahvaltısında misafirim vardı. Hem kendimiz hem de onlar için mümkün olduğunca hafif bir kahvaltı hazırlamaya çalıştım. Misafirlerimin getirdiği börekleri yememeyi başardım fakat 1/2 gevrek yedim. Öğleden sonra eşimle dışarı çıkıp Nişantaşı' na gittik. Uzunca bir yürüyüşten sonra bir yerde oturduk. Kahvesinin yanında pasta isteyen eşimin pastasından biraz tırtıkladım

Sonra yeniden yürüyüşe geçtik. Nişantaşı' ndan Şişli' ye kadar yürüdük. Sonunda yorulduğumuza karar verip metroya binip eve döndük. Eve geldiğimizde acıkmıştık. Sabahtan kalan maydanoz salatası, bir gün önce fırında pişirip yoğurtladığım patlıcan, evde bulunan az miktarda çorba ve 1 parça kaşar peyniri ile akşam yemeğimi bitirdim.
Pazar sabah tartıldığımda 64.3 olan kilom, pazar günü yaptığım onca yürüyüşe rağmen kaçamaklarımın galip gelmesi sonucu bu sabah 64.5 oldu. Ne olacak benim bu halim acaba...
Bu hafta bayram vesilesi ile eşimin ailesini ziyaret edeceğiz. Çok tehlikeli bir seyahat olacak, zira damak tadına inanılmaz düşkün ve lezzetli yemekleriyle oldukça meşhur bir sülalenin geliniyim. 1 kilo alıp dönersem kendimi şanslı sayacağım
Sizin hafta sonunuz nasıl geçti? Neler yaptınız?