Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
serap ablam merhaba
bugün rüyamda bi dede görüyorum çatının tepesinde inşaat işçiydi sanırım neyse bana tarihten bişeyler anlatmaya başladı ondan sonra gel para gel gibi bişey söyledi o öyle diyince bizim olduğumuz eve millet elinde bidonlarla gelmeye başladı başka evden çıkanları fln gördüm çeşme başına durdular su doldurmaya başladılar bende yanlarıan gitmek için babamdan ayakkabımı istedim babamda bana bi çift siyah babet verdi ama babetler aynısı değildi şöyle değildi modeli fln aynı ama birinin burnu sivri diğerinin ki yuvarlak neyse giydim bunları gitti çeşme başına millet su dolduruyo bende ayakkabılarımı yıkamak için beklemeye başladım bu arada ezanda okunuyodu...sonra bu artezyen kuyuları varya ordan köpek çıkıcak fln diyorum ben çık köpek çık diyorum 2 tane beyaz köpek çıktı ordan da:S daha sonra yengemgile gitmişim yengem çamaşırları yıkamış asıyomuş onları...

daha sonra kendimi şuanda benden uzakta bi arkadaşımla görüyorum ayağımda yine ayakkabı var yine aynı şekilde ayakkabının renkleri aynı yeşil ama model dediğim gbi biri sivri diğeri yuvarlak arkadaşımgilin evine gidiyorum bahçeliymiş evleri bahçesinde yine eski arkadaşlarımı görüyorum bi tanesi şarkı söylüyodu merdivenlerden çıkıyorum sanki beni istemiyo gibi bi hali vardı....
böyle gördüm serap ablacım yorumlarmısn?

Son düzenleme:
merehaba eşim rüyasında beni mezarlıgin dişindakı duvarın ustunde sipor yapar ken görmüş kızmış bana in demiş ve bende o esnada düşmüşüm mezarlık tarafına oda duvardan atlamiş beni baygın olarak görmüş kucagına almış vedişarı çikarmış ve çocuk ların ağlama sesini duymuş kayıp çocuklar ne yapacagını şaşırmış

Merhaba

Eşinin senin için bazı tavsiyeleri oluyor fakat sen bunlara pek kulak asmıyorsun gibi.Eşinin sana sözleri çok olumlu şeyler hakkında bence dinlemelisin sana hiç bir zarar gelmesine dayanacak biri değil.

Görüşmek üzere.

serap h.meraba ben 1 hafta önce kızımı rüyamda gördüm.kızım ünv.okuyor hiç alakası yokken kızımın yargıç oldugunu gördüm.ne demek acaba cevep için teşekkürler

Merhaba

Kızın ilerde senin hayatını epey etkileyecek bir konuma gelecek birazcık özel yaşamında sıkıntıların olabilir fazla değil temkinli olmanda fayda var diye düşünüyorum.

Görüşmek üzere.

mrb serap ablacıgım ben bugün rüyamda rahmetli teyzemi gördüm hastanede ameliyata hazırlanıyormuş üzerinde yeşil bir elbise beyaz bir türbanı varmış ameliyata girmek istemiyordu.çtek şartla girdi elimi tutarak girmek istedigini söyledi. ve el ele tutuşup girerken teyzemin eşinin bagırarak eşini çagırıp agladıgını duydum sonra ameliyathaneye girdik eleele çok büyük bembeyaz bir kapıdan geçtik beyaz bir ışık vardı.yorumun için şimdiden tşk

Merhaba

Teyzenin manevi yönünün çok kuvvetli bir insan olduğunu söyleyebilirim.Sanırım seninşede irtibatı iyi ve birşeyler tavsiye ediyor zaman zaman.Maddi manevi fayda göreceksin teyzenden.Sağlığıyla ilgili bir problemi varsada sıhhate kavuşacağını söyleyebilirim.

Görüşmek üzere.

merhabalar ben geçenlerde rüyamda erkek arkadaşımla imam nikahı kıydırıyordum üzerimde gelinliğiim vardı çok çok güzel bir gelinlik ve ben çok güzel olmuşum annemin haberi var ama babamın yoktu bir ara aklıma gleiyor moralim bozuluyor neyse nikahtan çkıyoruz erkek arkadaşımın cipine biniyoruz gelin arabası oymuş şoför erkek arkadaşım yanında da ablası oturuyor bnm görümcemmiş (ama erkek arkadaşımın ablası yoktur) ben de arka koltukta oturuyorum ablası ile gayet neşeli sohbet ediyoruz

bi rüyam daha var bunu çok önce görüm erkek arkadaşımla bizi çok yüksekçe bir yerden aşağı atıyorlar aşağısı da denizmiş biz düşüyoruz diplere kadar iniyoruz bayaı sonra yukarıya çıkmaya başlıyoruz (tabii denizin içdeyiz bu arada ) yukarı çıkarken böyle tek tek sıra sıra altınlar var ben çıkarken altınları topluyorum alabildiklerimi alıyorum ama erkek arkadaşım hiç toplamıyor niye böyle yaptı ki diyorum neyse çıkıyoruz denizden dışarı ve ben topladığım altınları çıkarıyorum altınlar fındık olarak çıkıyor( bir avuç kadar ) erkek arkadaşım da çokça miktarda fındık çıkartıyor meğer altınları o da toplamış ben de diyorum aa benmkiler neden az böyle diyorum

çok oldu kusura bakmayın ama özellikle ikinci rüyamı çok merak ediyorum şimdiden çok teşekkürler

Merhaba

1.rüyan günlük yaşantın ve hayallerinin yansıması.

2.rüyanda ise ilişkiniz ne kadar ciddi bilmiyorum ama ben bu ilişkide yolunda gitmeyen birşeyler hissettim.Siz multlu olabilirsiniz ama bu beraberlik bazılarını pek mutlu etmiyor olumsuz olarak bakılıyor.Ve bu ilişkide çeşitli sıkıntılar zamanla seni gerebilir yorabilir.Zoda olsa sen o kişiyle bir hayat istiyorsun epey zorlanabilirsin.

Görüşmek üzere.

slm canım ben dün gece şöyle bir rüya gördüm rahmetli babannemle evde sohbet ediyoruz benden bir bardak su istiyor suyla geri döndügümde ise onu aglarken buluyorum sonra tam derdini anlatırken o anda uyanıyorum babannem vefat edeli 1 sene oldu bunun anlamı acaba benden bişeylermi umuyor yorumlarsan çok sevinirim canım....

Merhaba

Senin dualarına ihtiyacı vardır muhakkak canım ve dualarını eksik etme.

Görüşmek üzere.

serap ablam merhaba
bugün rüyamda bi dede görüyorum çatının tepesinde inşaat işçiydi sanırım neyse bana tarihten bişeyler anlatmaya başladı ondan sonra gel para gel gibi bişey söyledi o öyle diyince bizim olduğumuz eve millet elinde bidonlarla gelmeye başladı başka evden çıkanları fln gördüm çeşme başına durdular su doldurmaya başladılar bende yanlarıan gitmek için babamdan ayakkabımı istedim babamda bana bi çift siyah babet verdi ama babetler aynısı değildi şöyle değildi modeli fln aynı ama birinin burnu sivri diğerinin ki yuvarlak neyse giydim bunları gitti çeşme başına millet su dolduruyo bende ayakkabılarımı yıkamak için beklemeye başladım bu arada ezanda okunuyodu...sonra bu artezyen kuyuları varya ordan köpek çıkıcak fln diyorum ben çık köpek çık diyorum 2 tane beyaz köpek çıktı ordan da:S daha sonra yengemgile gitmişim yengem çamaşırları yıkamış asıyomuş onları...

daha sonra kendimi şuanda benden uzakta bi arkadaşımla görüyorum ayağımda yine ayakkabı var yine aynı şekilde ayakkabının renkleri aynı yeşil ama model dediğim gbi biri sivri diğeri yuvarlak arkadaşımgilin evine gidiyorum bahçeliymiş evleri bahçesinde yine eski arkadaşlarımı görüyorum bi tanesi şarkı söylüyodu merdivenlerden çıkıyorum sanki beni istemiyo gibi bi hali vardı....
böyle gördüm serap ablacım yorumlarmısn?

Merhaba

Anlaşılan derslerle epey bir haşır neşir olmaya başlamışsın yada çalıştığın konuları özümsemeye başlamışsın rüyandan anlaşıldığı üzere.Sana söyleyeceğim tek bişey var o da arkadaş çevrende dikkat etmen konusunda .Çünki o kadar arkaşının içinde sadece tek 1 kişi var iyi niyetli olarak gördüğüm.

Görüşmek üzere.

günaydın ,ben biraz enteresan bir rüya gördüm:) birden kendimi güzellik yarışmasında görüyorum:) podyumda yürüyorum,ilk 3 e kalıyorum ve sonra birinci seçiliyorum :) yalnız 20 aday arasında tek şapka giyen benim,siyah bir şapkam var güzel bir şapka .

Merhaba,dış ülkede görüyorum kendimi,birşey için ilkokula gidiyorum.Çevremdeki insanların da konuşmasına dikkat ediyorum ki Türkçe konuştuklarını fark ediyorum.Büyük bir hastahanede görüyorum kendimi ve birkaç arkadaş var,özel bir odadan çıkıyoruz.Çok merdiven inip bahçelik yerden çıkıp birşey için gidiyoruz sonra tekrar geliyoruz.Pembe ağırlıklı olmak üzere ve mavi tonlarında makyaj yapıyorum ama arkadaşım hadi geç kaldıp diyip duruyor,hastahaneden çıkarken.Kendime ait çok küçük büro gibi bir yerim var,Yolda gelirken bürom için kendime çok güzel ama bir o kadar da küçük şirin,beyaz bir çiçek alıyorum.Saat 11 civarı yatıyorum büromda ve zil çalıyor,annemmiş işten geliyor.Bulunduğum yerde hem büro hem de evin bir odası oluveriyor.

öncelikle merhaba
rüyamda herkese tanıdık tanımadık kıyametin kopacağını söylüyorum bunu nerden bildiğimide peygamberimizle konuştuğumu onun bana söyledğini söylüyorum aslında rüyamda görmedim peygamber efendimizi konuşmadım sizce bunun anlamı ne olabilir şimdiden teşekkürler

günaydın ,ben biraz enteresan bir rüya gördüm:) birden kendimi güzellik yarışmasında görüyorum:) podyumda yürüyorum,ilk 3 e kalıyorum ve sonra birinci seçiliyorum :) yalnız 20 aday arasında tek şapka giyen benim,siyah bir şapkam var güzel bir şapka .

Merhaba

İş değişikliği yada ev değişikliği gibi sonuçta bir değişikliği sembolize eden bir rüya.Yada bir kısmet..Fakat pek olumlu görünmüyor.Sıkılıp üzülebilirsin.

Görüşmek üzere.

Merhaba,dış ülkede görüyorum kendimi,birşey için ilkokula gidiyorum.Çevremdeki insanların da konuşmasına dikkat ediyorum ki Türkçe konuştuklarını fark ediyorum.Büyük bir hastahanede görüyorum kendimi ve birkaç arkadaş var,özel bir odadan çıkıyoruz.Çok merdiven inip bahçelik yerden çıkıp birşey için gidiyoruz sonra tekrar geliyoruz.Pembe ağırlıklı olmak üzere ve mavi tonlarında makyaj yapıyorum ama arkadaşım hadi geç kaldıp diyip duruyor,hastahaneden çıkarken.Kendime ait çok küçük büro gibi bir yerim var,Yolda gelirken bürom için kendime çok güzel ama bir o kadar da küçük şirin,beyaz bir çiçek alıyorum.Saat 11 civarı yatıyorum büromda ve zil çalıyor,annemmiş işten geliyor.Bulunduğum yerde hem büro hem de evin bir odası oluveriyor.

Merhaba

Bilmediğin birkaç konuda bilgi toplayacaksın.Bazı konularda yanlış yapılan girişimlerin sana iyi sonuç getirmeyeceğini farketmeden devam ediyorsun çünkü sana iyi birşeymiş gibi gösteriliyor.Sağlık konusunda birza daha dikkatli olmalısın.İç dünyan çok hareketli ve sevinçli.

Görüşmek üzere.

öncelikle merhaba
rüyamda herkese tanıdık tanımadık kıyametin kopacağını söylüyorum bunu nerden bildiğimide peygamberimizle konuştuğumu onun bana söyledğini söylüyorum aslında rüyamda görmedim peygamber efendimizi konuşmadım sizce bunun anlamı ne olabilir şimdiden teşekkürler

Merhaba

Kendi bildiğin denediğin yada zararını faydasını gördüğün konularda diğer insanlarıda bilgilendirmeye çalışıyorsun.Bu bildiklerinide belli bir kaynağa dayanarak destek almaya çalışıyorsun.

Görüşmek üzere.

merhabalar
bu gece bir rüya gördüm ve çok etkilendim yorumlarsanız çok sevinirim
erkek kardeşimin bir işi için medineye gitmemiz gerekiyor ve gemiyle gidiyoruz
orda resmi bir dairede babamla ve eski bir komşumla karşılaşıyorum
bikaç oda var oralarda dolaşırken bi kapıdan giriyorum
birsürü bebek sevmek istiyorum ağlıyolar hiç biri sevdirmiyor kendini
sonra başka bir odaya giriyorum yine birsürü bebek ama hepsi özürlü
beni görür görmez bir tanesi gülümsüyor onu çok seviyorum oda beni bırakmak istemiyor
böyle ilginç bi rüyaydı
şimdiden teşekkür ederim merakla yorumunuzu bekliyorum
a.s.

merhabalar
bu gece bir rüya gördüm ve çok etkilendim yorumlarsanız çok sevinirim
erkek kardeşimin bir işi için medineye gitmemiz gerekiyor ve gemiyle gidiyoruz
orda resmi bir dairede babamla ve eski bir komşumla karşılaşıyorum
bikaç oda var oralarda dolaşırken bi kapıdan giriyorum
birsürü bebek sevmek istiyorum ağlıyolar hiç biri sevdirmiyor kendini
sonra başka bir odaya giriyorum yine birsürü bebek ama hepsi özürlü
beni görür görmez bir tanesi gülümsüyor onu çok seviyorum oda beni bırakmak istemiyor
böyle ilginç bi rüyaydı
şimdiden teşekkür ederim merakla yorumunuzu bekliyorum
a.s.

Merhaba

Bebeğiniz var mı ciddi manada bir bebk özlemi gördüm ve bunun içinde elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz çok fazlaca dualarınızda var bu konu için.Her çeşit olumsuzluktan kurtulmayı dilemisin hakkınızda hayırlısı olsun.

Görüşmek üzere.

rüyamd abi arkadaşımın kalbini kırıyorum sinirleriniyorum sonra gidip özür dilerim diyorum ama gözleri dolu dolu arkadaşımın öyle çok samimi olduğum biride değildir uzakta benden 3 tanede kedi gördüm birinin gözleri pörtlek pörtlekti:)
bi arkadaşım daha varmıış yanımd aoda bi tane kedinin peşindne gidyodu bende diyodum nereye kızım ne gidiyosun kedinin peşinden:D
bu nedemektir serap ablacım..

rüyamd abi arkadaşımın kalbini kırıyorum sinirleriniyorum sonra gidip özür dilerim diyorum ama gözleri dolu dolu arkadaşımın öyle çok samimi olduğum biride değildir uzakta benden 3 tanede kedi gördüm birinin gözleri pörtlek pörtlekti:)
bi arkadaşım daha varmıış yanımd aoda bi tane kedinin peşindne gidyodu bende diyodum nereye kızım ne gidiyosun kedinin peşinden:D
bu nedemektir serap ablacım..

arkadaşlarına dikkat et demek cnm.

cnm bu kadar mı olur vallahi tebrik ederim bir rüya daha soracağım sana :)))

cmn ya ben erkek arkadaşımdan hamileymişim ve dğumuma bir gün varmış annemin de haberi var bu işten ama bekarım ben 11 eylülde yani bnm doğumgünümde doğum yapacakmışım anneme diyorum ki napıcaz şimdi diyorum annem de diyor ki baa aldıralım bebeğini ben de diyorum ki olur mu yarın doğuma gireceğiz diyorum babam duyarsa nolur diyorum zaten hiç karnım yok dümdüz ben nasıl hamileyim diyorum annrm de beni sırtına ıkarıyor ve bnm karnım birden hamile gibi çıkıyo annem de diyor ki bana bak kızım sen hamilesin diyor ben babamı bir yol kenarında mavi üniforma ile görüyorum (zabıtamıymış polismiymiş artık) babam benim hamile olduğumu duymuş demiş ki onu çok seviyorum ama hamile kalmış onu evlatlıktan reddediyorum demiş rüyam orada bitti

bir de ben annemin çocuklarını doğurduğumu da görmüştüm hiç acı çekmiyorum doğumda iki çocuk doğuruyorum ama hamile olan annem

şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin

cnm bu kadar mı olur vallahi tebrik ederim bir rüya daha soracağım sana :)))

cmn ya ben erkek arkadaşımdan hamileymişim ve dğumuma bir gün varmış annemin de haberi var bu işten ama bekarım ben 11 eylülde yani bnm doğumgünümde doğum yapacakmışım anneme diyorum ki napıcaz şimdi diyorum annem de diyor ki baa aldıralım bebeğini ben de diyorum ki olur mu yarın doğuma gireceğiz diyorum babam duyarsa nolur diyorum zaten hiç karnım yok dümdüz ben nasıl hamileyim diyorum annrm de beni sırtına ıkarıyor ve bnm karnım birden hamile gibi çıkıyo annem de diyor ki bana bak kızım sen hamilesin diyor ben babamı bir yol kenarında mavi üniforma ile görüyorum (zabıtamıymış polismiymiş artık) babam benim hamile olduğumu duymuş demiş ki onu çok seviyorum ama hamile kalmış onu evlatlıktan reddediyorum demiş rüyam orada bitti

bir de ben annemin çocuklarını doğurduğumu da görmüştüm hiç acı çekmiyorum doğumda iki çocuk doğuruyorum ama hamile olan annem

şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin

Merhaba

Hayatında bir olay var ve bu olayı sen düşüne düşüne epey büyütmüşsün aslında.Sen sevinmek istiyorsun fakat tam sevinemiyorsun etrafındanda korkuyorsun,çekiniyorsun ve bazı şeyleri gizli tutman gerektiğini düşünüyorsun.Seni çıktığın yolda destekleyenlerde var ama sen epey korkuyorsun.Birşeyleri yanlış yaptığının farkındasın ama bu yanlışa destek arıyorsun.

Görüşmek üzere.

Back
X