Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
off bu rüyayı anlatsammı bilmiorum netten baktım yorumlar kötü

önce insanlar grdüm sonra fare oldular ve en sonunda yarasa olup evlern çatısına saklandılar ben onlara bakarak gülüorum yan hiç sıkıntılı bi rüya deildii anlamı nedir bunun yaa çok canım sıkın bu rüya yzndenn

ben bu gece bir ruya gordum yorumlaya bilirseniz mutlu olacagim .. ruyamda kapkaranlik bi gokyuzu ve gokyuzunde sadece 1 yildiz parlak bi yildiz vardi ve ben de o yildiza bakiyordum acaba bunun anlami ne olabilir?

ben de bir rüyamı sormak istiiyorum
rüyamda böyle geniş bir avlu gibi bir yerdeyim
camii gibi han gibi bir yapı...
bir adam var tanımıyorum onu siyah ceketli durmadan birşeylerden kaçıyor
üç tane kadınla konuşuyorum ben de kadınlar arap ve türbanlı
öyle güzel yüzleri var ki
parfüm alacaklarmış ben de onlara öneriyorum bir tane parfümü çok beğenip teşekkü ediyorlar
daha sonra ben tam arkamı dönüp gidecekken kadının biri elimi tutuyor gözlerime bakıp gülüyorama çok sıcakkanlı çok güzel bir kadın bu elimi tutan kadın da o üç kadından birisi
bana gülüyor ve sübühanerabbükerabbil izzetiamma yesfihun vessselamun alelmürselin velhamdülillahi rabbil alemin el fatiha
diyor ve ben başlıyorum elhamı okumaya
kadınla beraber kalktığımda gerçekten hala duayı okuyordum
çok etkilenmiştim bu rüyadan şimdiden teşekkürler

ben bugün rüyamda karnımda 2 tanede daha bacağıma doğru iki tanede daha göğüs çıkmaya başladığını gördüm. sabah korkuyla kalktım. ohhh rüyaymış dedim. acaba yorumlarmısınız.

ben 30 yaşında öğretim görevlisiyim.Rüyamdayolda yayan bekliyorum.Bir erkek arkadaşım arabasıyla yoldan geçiyor.Elimi kaldırıyorum,duruyor.Yanında 35-40 yaşlarında bir bayan var. Onu arabadan indiriyor.Beni yanına bindiriyor.O bayan yanıma oturuyor.Erkek arkadaşın bana kundakta bir bebek veriyor.Yola devam ediyoruz.Şimdiden teşekkür ederim

bende dün gördüğüm rüyamı anlatayım...tek motorlu uçağa kızım ve ben binmişiz ve eşimi alıp başka bir yere gidecekmişiz. eşimi işyerinden almak için aynen arabada gider gibi karayolunda gidiyoruz.işyerine gelince eşimi çağırıyorum pilot bizi bekliyor çabuk ol diyorum eşim gelirken birkaç arkadaş bizi görüp gülerek herkes araba ile gidiyor siz uçağı araba yapmışsınız diyorlar ve eşim gelinceye kadar pilot bize inmemizi çünkü bir kez deneme uçuşu yapıp gelip bizi alıp gideceğimiz yere gideceğimizi söylüyor ve biz iniyoruz bu arada bir köpek benim yanıma geliyor bacağıma yapışmaya çalışıyor ama ben engelliyorum çünkü bana zarar verecekti..şimdiden teşekkürler

merhaba shekerkizcandy;
ben rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm o şuan evli,tüm ailesi ile birlikte arabaya doluşmuşlar arkası eşi önde oturuyor kardeşlerinin yanında o ise arkaya oturmuş digerleriyle bende dışardayım bir köşede buruk bir şarkı söylüyorum kendimce..araba benim yanımdan geçiyor ve gülerek bana unutamam diyor:!
ben rüyamda şunu hissediyorum o kelimeden şunu anlyıyorum..unutamam diyordum ama yalandı diyince onun o kelimeyi söyleyip herşeyin bir yalandan ibaret oldugunu söylüyordu sanki.
'' unutamam cümlesi ve haha''....

yorumlarmısın? canım

merhabalar...
dun gece ruyamda bekar ve hamıle oldugumu gordum..
3 aylık ıdım doktora gıttım ultrasondan onu gordum cınsıyetını sordum ama henuz gostermıyo dedı..salı yada perşembe gunu gelırmısın dedı bende salı gunu gelırım dedım..
ordan cıkdım aıleme nasıl dıycem dıye sordum kendıme..
sonra bı arkadasımla yemek yedık ama yuzunu suna hatırlayamıyom cok net..denız karsısında
ben bebegımı dogurmak ıcın yurtdısına gıdıcemı soyledım..okul bahanesı ıle..
bı elımdede cantamda kırmızı bı sıse sarap vardı ondanda ıctım bı ara sanırım..
daha sonra bı magzadan yesıl orgulu bı elbıse aldım kendıme..gıydım ..
eger yorumlarsanız cok sevınırım..sevgılerle..

merhaba, ya benim de çok merak ettiğim birşey var kime sorduysam bilemedi bi uzmana sor dediler,
benim küçük yaşlarımdan beri belli araklıklarda gördüğüm bir tane rüya var, bazen aylarca hatta 1 sene görmediğim oluyor bu rüyayı ama sonra görüyorum ve her seferinde aynı yerde aynı şekilde. Rüyamda büyük bir iskele var uzaktan görüyorum iskeleyi, üstünde sevdiğim tüm dostlarım ailem var bir gemi yanaşıyor kocaman, herkes binmeye başlıyor ben koşarak yetişmeye çalışıyorum. bağırıyorum kimse duymuyor gemi hareket ediyor suya atlayıp yüzmeye çalışıyorum dibe çöküyorum yosunlar denizanaları falan. Bu rüyayı ilkokuldayken gördüğümde gemidekiler sadece ailem ve çok sevdiğim karşı komşumuzdu, yıllar geçtikçe insanlar çoğaldı şimdi çok kalabalıklar ölmüş tanıdıklarım bile var içlerinde. acaba ne anlama geliyor biliyorsanız çok sevinirim sevgiler

yorumlarsanız sevinirim korkuyorum rüyada rüyalarımda sureklı bebek görüyorum ya emzırıyorum ya evlatlık alıyorum yada baskası bana hamile kalcagımı soyluoyr rüyadam kus göruyorum boyle bıtkın bır yakalıyorum hatta kendımın zannedıyorum fakat sonra benım kusumun kafesda oldugunu goruyorum ve onuda benımkının yanına koyuyorum bıde ruyamda sılahla vuruldugumu gördüm.ucaga bındıgımı gördüm yorumlarsanız severım arkadaslar hep bu tarz rüyalar rüyalar goruyorum bırturlu anlamıyorum

iyigeceler serap hanım bende dün gece çok feci korkunç bir rüya gördüm eşimin başka bir bayanla beraber oldugunu gördüm gercek gibiydi bunun anlamı nedir lütfen yorumlarmısınız

bilmiyordum yeni öğrendim il dışındayım dönünce arkadaşlara elimden geldiğince yardım edeyim...benim arkadaşlarım rüyalarını bana yorumlatırlar ve aynen çıktığını söylerler bakalım burayada faydam olurmu...ancak yeni bir topic açmak lazım...

bilmiyordum yeni öğrendim il dışındayım dönünce arkadaşlara elimden geldiğince yardım edeyim...benim arkadaşlarım rüyalarını bana yorumlatırlar ve aynen çıktığını söylerler bakalım burayada faydam olurmu...ancak yeni bir topic açmak lazım...

suri bence buradan devam et . . .

Back
X