- Konu Sahibi soyluserap
- #1.081
konunun özünü anladım ben tatlım merak etme:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim margherita burası benim topiğim değil başka birinin topiğine yazmaktan pek hoşlanmam ama rüyayı yorumlayan arkadaş artık yapmıyo galiba rüyana gelince....
güzelim bu rüyana göre hayallerin çok güzel karşılıklı ilişkiniz filan harika ama bağların olmaması evliliğinizin henüz gerçekleşmeyeceğini
gelinliğin ise eteklerinin kısa olması bir takım sorunların olacağını gösterir
slm canim benimde cok korktugum etkilendigim bi rüyam var bi tarlada kosturuyorum okulda tenefüse cikmisiz ve ben bahceden tarlaya gecip kosturuyorum camur ama yerler ve yerde sayisiz yilnlar var hatta camurda sürünürken yerde izleri bile belirgin renk renk büyüklü kücüklü yanimdada bi yenge var oda benle beraber kosuyor bi tanidigim zaten ama kaahverengi orta uzunlukta bi yilan sol ayagimi sokuyo elimle itiyim ayagimdan derken elime saldiriyo sag ve sol elimide sokuyo ellerim ve sol ayagim kirmizi sis bi hal aliyo ve minik minik yaralar oluyo ve yerde akrep yilan kayniyo resmen ben bizim öncedende oturdugumuz bi eve giriyorum sonunda ama evin balkonunda da süürüngenler degisiyo eve yaklastikca hamam böcegi yada minik böcekler oluyo eve giriyorum ben bu rüyadan cok etkilendim
kutaylin
bir takım kötü olaylar yaşayabilirsin dedikodunu yapıcaklar evliliğin hakkında gereksiz endişelerin var
ama sıkıntılarından kurtulucaksın vede uzun vadede kız evletlerın olucak