- Konu Sahibi soyluserap
Merhaba serap bende bugün rüyamda yıllardan beri görmediğim halamın oğlunu gördüm ama üzgün ve eşinden boşanmış rüyamda tabi bu nedek olabilir rüyada akraba görmek HAYIR OLSUN İNŞALLAH DİYELİMDE...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba serap bende bugün rüyamda yıllardan beri görmediğim halamın oğlunu gördüm ama üzgün ve eşinden boşanmış rüyamda tabi bu nedek olabilir rüyada akraba görmek HAYIR OLSUN İNŞALLAH DİYELİMDE...
şimdiden teşekkür ederek başlıyım hatırlayabildiğim kadarıyla anlatıcam annemin çok eski bir komşusunun yanına gitmiştim evdede kocası vardı kapıyı açınca yemek kokuları geliyordu beni içeri davet etti kocam var gel dedi girdim o yemeğe bakmaya mutfağa girdi kocasına birşey veridm (hatırlamıyorum) o ara ellimi tuttu rahatsız oldum ama komşu aynı koca aynı değil:1no2:sonra ordan hemen uzaklaştım fazla durmadım o ara kaçtığım binanın kapısında annemi gördüm ne kkarışık yahu:bbo:
merhaba;ben rüyamda ögrenci yurt'u gibi bi ortamda kalıyorum, namaz kılmak için abdest alıyorum ama kalkıp namazı kılacam o sırada uykum geliyo ve kılamıyorum namazı... şimdiden teşşekkür edrima.s.
hayirdir insallah diyerek basliyim
rüyamda erkek bebegim oldugunu görüyorum ama dogum anini falan degil
bebegimin bir günlük oldugunu biliyorum sadece
esim bir günlük bebegimize biberonla süt vermeye calisiyor ama bebegim emmiyor
ve gögsüme aldigimi görüyorum hemen emmeye basliyor
ardindan yüzü gögsümün altinda minicik kaliyor ,emdigi süt hep agiz kenarlarina tasiyor
Merhaba
Hayır cnm rüyan o kadarda uzun değil kusura bakacak birşey yok ki sadece elimden geldiğince yorumlamaya çalışıyorum.
Yapabileceğinden azıyla uğraşıyorsun bir konuda.Hatta sessiz sessiz ilermeye çalışır gibisin kimselere fazla belli etmeden ve bir konuda çekincen var.Oysa ki başarmak istediğin konularda gümbür gümbürsün ama belli etmek istemiyorsun.Öyle yada böyle yinede başarılısın.Birşeyleride yavaş hallederken düşüncen yardım almak ..Aslında kimsenin yardımına falan ihtiyacında görünmüyor.Huzurlu bir yapın var,belki birkaç misafirin gelebilir.sende belki bir yolculuğa çıkabilirsin.
Görüşmek üzere.
canım dün gece bir rüya gördüm daha doğrusu bir sürü rüya görüyorum da bundan çok etkilendim ne demekse ? Yorumlarsan sevinirim.
rüyamda annem babam ve ben evdeyiz. bizim balkon biraz küçük olduğu için babam balkona ilave yaptırmış, bakıyorum balkon o kadar büyük olmuş ki şaşırıyorum, baba nasıl yaptırdın diyorum kenarlarına ilave yaptırdım diyor, henüz bitmemiş hala sıva şekliyle duruyor, iyice kurusun daha güzel olacak diyor. diğer balkonlara ve aşağıya doğru bakıyorum diğer balkonlar küçücük görünüyor. sonra oturma odasına geçiyoruz şok oluyorum babam orada da duvarlara ilave yaptırmış ve odayı büyütmüş, orası da sıvalı bir şekilde kuruması bekleniyormuş. sonra nasıl oluyor anlamıyorum bizim evden terasa çıkıyoruz (ki normalde ev en üst katta ama teras yok) bi bakıyorum terastan manzara muhteşem hertaraf dere tepe ovlar görünüyor yemyeşil, uzaktan otlaya otlaya koyunlar geliyor, başlarında çobanları. muhteşem bir manzara. babam ben bu akşam bu terasta yatacağım diyor. bir tane yatak buluyoruz ona hazırlama için.
çok entersandı inanki HAYIR OLUR İNŞALLAH.
merhaba:)
bu gece düşerken gördüm kendmi..karanlık bi yerden.yanımdada köpek vardı..ama konuşuyormuş...
ve ölüyordum birkaç saniye kalbim duruyor..sonra tekrar hayata dönüyorum...güya yaşamam lazımmış..korkuyordum sürekli...sıçrayarak uyandım düşerken karanlığa...sonu yoktu düştüğüm yerin...
merhaba serap hanım ben size kayınvaldemin rüyasını sorucam kayınvaldem rüyasında benim annemi görmüş annem ona çok güzel pastel renkleri olan dikdörtgen şeklinde bi şal hediye etmiş omuzlarına sarmış ne oldugunu merak ettik de yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim
slm bende dün gece bir rüya gördüm rüyamdagölün içinde bi su yılanı gördüm ama çok büyük bi yıladıpitondan daha büyük diyebilirim biz suyun kenarındaydıkve bir erkek sürekli yılana dokunuyordu bu erkek bazen eşim bazen tanımadıgım birisi oluyordu. sonra bu yılan o erkegi suya çekti ve o erkegi birdaha bulamadık sonrasında suyun kenarında olan kişiler çok üzüldük neredeyse ağlama durumuna geldik yorumlarsan tşk ederim
aslında kaynanam annemle pek konuşmaz küs diyebiliriz annemin herhangibi sorunu yok ama kaynanamla dahada çok kızıyo konuşmuyo die annemin anlaşamıcagı insan yoktur aslında ama kaynanam annemle hiç bi sebep yokken küstü konuşmuyo ben eşimle ii anlaşıyodum anneme çok gidip geliyoz die heralde yorumun için teşekkür ederim