Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
meraba bende dün gece rüyamda uzanmışım gecede yıldızları izliyorum kaymadı hiç ben büyük keyifle izliyordum..ne anlama geliyordur acaba cevaplarsan çok sevinirim gülüm

Ben de dün gece tuhaf bir rüya gördüm :S Her yere kar yağmıştı. Ortalık bembeyazdı. Çoluk çocuk herkes kar topu oynuyor, karda sürükleniyo yuvarlanıyodu.Ama ben bi yaşlı amcanın yanındaydım. Yaşlı amca tekerlekli sandalyede oturuyodu. Kaşları, saçları sakalı bembeyaz olmuştu ama yüzü dinçti yani çok yakışıklıydı. Omuzları dik duruyodu. Ama biz üşümüyoduk. Üstümüzde kalın giysiler yoktu etrafta kar olmasına rağmen. Ve kar bize dokunmuyodu. Her yerde kar vardı ama bizim olduğumuz yerde yoktu. Ve ben amcayla o konuşmadan anlaşıyordum. O yalnızca gülümsüyodu

serap hanım merhaba..
1 haftadır aynı ruya kabusum oldu ruyamda genc esmer
yakısıklı bı cocukla bırlıkdeyım yanımda beyaz gelınlık straplez cok hoş
ama hergece ruyamda ablam gıbı sevdıgım bırı onu benden alıyo..
onun elını tutp cekıyo benden..gercekdende devamlı aynı yerde uyanıyom korkuyom..
ruyamda bıle uzuluyom..hergece neden boyle bısı pesımdekı..neden elını tutdugum kısıyı bende
kopartıyo kı ablam dedıgım kısı..
eger yorumunuz var ıse sımdıde teşekkurler..

Hayirdir insAllah diyelim;
gecen gece ruyamda babamin rahatsizligi oldugunu ve bundan dolayi mezara yatmasi gerektigini soyluyorlar,
(ALLAH korusun) babami tabuta koyuyorlar, sonrada mezara mezar da camii nin dibinde iyilesince cikacagini soyluyorlar, cok uzuluyorum bir yandanda kendimi teselli ediyorum iyilesince cikacak diye,
oyle ki iyilesiyor ve mezardan cikariyorlar saglikli olara, bunu yorumlarsaniz sevinirim, tesekkurler...

merhabalar...20gün önce bebeğimi kaybettim gelişmediği ve kalp atışları durdugu için yani öldüğü için bebeğimi aldılar...:(:(2aylıktı henüz...dün gece uyumadan önce allahım ne olur rüyamda bebeğimi görmeyi nasip et kızmıydı erkekmiydi cok merak ediyorum buna bana nasip eyle dedim...ilk bebeğimdi benim...rüyamda kayınvalidem bi bebek dogurmustu...yerleri siliyordu onların evindeydik...yerler kirlenmişti ve bebek yerdeydi ölmüş oldugunu söylüyordu kayınvalidem..biz eşimle onu yerden alıyorduk bir carsafa sarılıydı sadece yüzü acıktı ...eşim onu alıyor seviyordu..rüyamda sanki onun kardeşi gibi geçiyor ama biliyorum bizim o.eşim onu alınca canlanıyordu bişeler diordu henüz yeni doğmus bebek bişeler diyordu...eşim onu kolunun altına almıştı seviyordu bense uzaktan bakıyordum sadece...teşşekürler şimdiden
eşimde rüyasında kendisini çıplak görmüş...insanların içinde...vede beni dövüyormuş teşekkürler cevabınızı bekliyorum

Merhaba

Senin adına çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana.Ailecek oldukça üzülmüşsünüz.Sen rüyanda sadece hayallarınden birkaç yansıma görmüşsün eşin ise bu konuda her zaman yanında ve destekcin olarak görünüyor.Eşin çok fazla kederlenmiş ama sana destek vermek adına daha sakin duruyor.

Görüşmek üzere.

meraba bende dün gece rüyamda uzanmışım gecede yıldızları izliyorum kaymadı hiç ben büyük keyifle izliyordum..ne anlama geliyordur acaba cevaplarsan çok sevinirim gülüm

Merhaba

Hayatın rutin ve sakin bir şekilde devam ediyor.Maddi anlamda herhangi bir kayıp yaşamayacaksın.

Görüşmek üzere.

Ben de dün gece tuhaf bir rüya gördüm :S Her yere kar yağmıştı. Ortalık bembeyazdı. Çoluk çocuk herkes kar topu oynuyor, karda sürükleniyo yuvarlanıyodu.Ama ben bi yaşlı amcanın yanındaydım. Yaşlı amca tekerlekli sandalyede oturuyodu. Kaşları, saçları sakalı bembeyaz olmuştu ama yüzü dinçti yani çok yakışıklıydı. Omuzları dik duruyodu. Ama biz üşümüyoduk. Üstümüzde kalın giysiler yoktu etrafta kar olmasına rağmen. Ve kar bize dokunmuyodu. Her yerde kar vardı ama bizim olduğumuz yerde yoktu. Ve ben amcayla o konuşmadan anlaşıyordum. O yalnızca gülümsüyodu

Merhaba

Geçici bir stres yada üzüntü olabilir fakat sen kendini dengelemesini biliyorsun çok fazla etkilenmeyeceksin.

Görüşmek üzere.

merhaba eşim 2 gece önce evdeki kafesimizin içinde kuş dolu olduğunu görmüş , yazık hayvanlara kafes alayım da rahat etsinler demiş kendi kendine

gerçekte kafeste 2 tane muhabbet kuşumuz var

rüya tabirlerinde kafes sıkıntıdır diyor

yorumlarsanız sevinirim

serap hanım merhaba..
1 haftadır aynı ruya kabusum oldu ruyamda genc esmer
yakısıklı bı cocukla bırlıkdeyım yanımda beyaz gelınlık straplez cok hoş
ama hergece ruyamda ablam gıbı sevdıgım bırı onu benden alıyo..
onun elını tutp cekıyo benden..gercekdende devamlı aynı yerde uyanıyom korkuyom..
ruyamda bıle uzuluyom..hergece neden boyle bısı pesımdekı..neden elını tutdugum kısıyı bende
kopartıyo kı ablam dedıgım kısı..
eger yorumunuz var ıse sımdıde teşekkurler..

Merhaba

Beklediğin bir dileğin gerçekleşecek.Hayatta elde ettiğin şeylerin herhangi biri tarafından elinden alınması korkusu var bilinçaltında.

Görüşmek üzere.

meb benimde geçenlerde gördüğüm bir rüya var onu yorumlarmısını eski sevgilimde bir yerde karşılaştık o benim parmaklarıma bakıyordu nişanlanıp nişanlanmadığıma o nişanlandıysa ben evlenecem diyordu yanındaki birine bu arada eski sevgilim nişanlı

Hayirdir insAllah diyelim;
gecen gece ruyamda babamin rahatsizligi oldugunu ve bundan dolayi mezara yatmasi gerektigini soyluyorlar,
(ALLAH korusun) babami tabuta koyuyorlar, sonrada mezara mezar da camii nin dibinde iyilesince cikacagini soyluyorlar, cok uzuluyorum bir yandanda kendimi teselli ediyorum iyilesince cikacak diye,
oyle ki iyilesiyor ve mezardan cikariyorlar saglikli olara, bunu yorumlarsaniz sevinirim, tesekkurler...

Merhaba

Evet babanın bir sıkıntısı, rahatsızlığı olabilir lakin iyileşcek hatta hastalığa karşı zafer kazanacak diyebilirim.

Görüşmek üzere.

Serap hanım selamlar . . .

bu gece rüyamda ablamın bir oğlan çocuğu olduğunu çok çok sağlıklı yaklaşık 5-6 ay görünümünde bir erkek evlada sahip olduğunu gördüm . . .
annemle beraber bu bebeği yıkamaya çalıştık ablam bebeği tutuş biçimimi düzeltmem şeklinde beni uyardı bebek hep benim kucağımdaydı . . .

bi kaç gün öncede bi arkadaşım rüyada beni mağzada gelinlikle gördüğünden bahsetmişti . . .

teşekkürler . . .

merhaba eşim 2 gece önce evdeki kafesimizin içinde kuş dolu olduğunu görmüş , yazık hayvanlara kafes alayım da rahat etsinler demiş kendi kendine

gerçekte kafeste 2 tane muhabbet kuşumuz var

rüya tabirlerinde kafes sıkıntıdır diyor

yorumlarsanız sevinirim

Merhaba

Eşin bir konuda bir kişiden fikir alışverişinde bulunmuş bir duruma açıklık getirmek üzere ve kendisine pekçok fikir verilmiş.Sıkıştığı bir konu var ve buna bu fikirlerle çözüm bulcaktır.

Görüşmek üzere.

Serap hanım selamlar . . .

bu gece rüyamda ablamın bir oğlan çocuğu olduğunu çok çok sağlıklı yaklaşık 5-6 ay görünümünde bir erkek evlada sahip olduğunu gördüm . . .
annemle beraber bu bebeği yıkamaya çalıştık ablam bebeği tutuş biçimimi düzeltmem şeklinde beni uyardı bebek hep benim kucağımdaydı . . .

bi kaç gün öncede bi arkadaşım rüyada beni mağzada gelinlikle gördüğünden bahsetmişti . . .

teşekkürler . . .

Merhaba

Ablana çook fazlaca sevineceği bir haber gelecek müjdeli haber diyelim.Ailece bu sevinç paylaşılacak.
Sanada kısmet yönünde ilerlemelerin olduğunu söyleyebilirm yani bir dileğin gerçekleşecek,evlilik kapın açılıyor.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Ablana çook fazlaca sevineceği bir haber gelecek müjdeli haber diyelim.Ailece bu sevinç paylaşılacak.
Sanada kısmet yönünde ilerlemelerin olduğunu söyleyebilirm yani bir dileğin gerçekleşecek,evlilik kapın açılıyor.

Görüşmek üzere.

teşekkür ediyorum çok mutlu oldum . . . hihoyyyt

merhba
az önce ruya tabirlerine baktım ama bulamadım size sormak istedim dün gece eşim guvenlık görevlileri ve polisler çatışırken arada kaldığını ve ıkı yerınden vurulduğunu görmüş
eve gelmiş ve bana etmemiş bnm de hemşire arkdaşım gelmiş o ara ondan yardım istemiş bna söylemiş bnde amaliyatmı olcaksın demişim

çok üzüldüm vurulmasına ne demek acaba kötü bişeymi

teşekkur ederım

Merhaba canım .Ben rüyamda yolda yürürken birden bire sol gözüme bir şey olmaya başladı .Yanımda kocam ve başka birileri daha vardı .Bir caddenin kenarında kaldırımda bir yere gidiyorduk ve köşede araba ve yanında insanlar vardı.Ve sol gözüm kör oldu .O kadar korktum ve üzüldümki anlatamam elimde bir ayna vardı baktım ve gözümün farklı olduğunu gördüm

Back
X