gunaydın bu gece benim için çok uzundu 3 tane ayrı rüya gördüm yorumlarsanız sevinirm
1.rüyamda eski eşimi annesini kız kardeşini ve erkek kardeşini görüyorum onların evine gitmişim eski eşimle aynı yatakta uyuyoruz evde bi kaçtane yerde serili yatak var sonra erkek kardeşi gelip bana bağırıp çağırıyo senin burda ne işin var falan diyo ama ben hiç cevap vermeden yatıyorum sonra oda yataklardan birine yatıyo sabah olduğunda eski eşim bi yere gidiyo anneside bana hediye almış bi tane elbise ve bi tane takım elbise takım elbiseyi giymişim buda faturaları diyo poşetin içinde miktara bakıyorum 500 lira tutmuş.aslında kayınvalide ve görümce tekrar birleşmemiz için uğraşıyomuş eski eşimde beni istemediği için gitmiş.
2. rüyamda şöyle yıllardır gitiğim kuaförü görüyorum sözde o benim sevgilimmiş annemlere falan söylemeden onunla buluşmaya gidiyorum güya bayramın 3.günüymüş ve kuaför açık bugün açtık diyo sonra gel senin saçını boyayalım diyo ve boyıyo ve kesiyo o sırada babamı görüyorum camdan beni görmesin diye panik oluyorum görmüyo zaten saçımı yıkadıktan sonra bi bakıyorum kızıla boyamış ara arada sarı gibi garip renkler var ama ben bu renk istememiştim diyorum bide saçımı öyle bi kesiyoyi koyun kırpar gibi kısacık ve şekilsiz çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
3. rüyamda tam bi kabustu annemle bi yerdeyiz etrafımızda pek fazla bişey yok sadece çok yüksek bi direk var verici direkleri gibi ucunda dev bi tokmak var ve tokmak bi zincirle aşşağıca doğru sallanıp yukarı tekrar çıkıyo ve biz altındayız tam bizim üstümüze düşcek diyorum tekrar yukarı çıkıyo anneme şimdi üzerime düşcek diyorum ucundada sivri bir demir var annem korkma bize bişey olmayacak diyo ama ben yere yatıp dev tokmağın üzerimize gelip çıkışını izliyorum o korkuyla uyandım akannehir
biraz uzun oldu kusura bakma

kucak dolusu sevgiler :1hug: