Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Merhaba,günaydın.Ben rüyamda hamile genç bir bayan gördüm yanında eşi ve bir erkek daha vardı ve bir sürü köpek gördüm ip gibi önümden geçtiler çok sakindiler çünkü içlerinden biri yaralıydı.2arkadaşım var yanımda bişeyler alcaz hiçbirimizde doğru düzgün para yok hele bende hiç yok.Adlarımızın baş harfini taşıyan t-shirtler çok hoşumuza gidiyor,harfler takma ama.Ben masmavi olanından aldım,hatta harfin konumunu değiştirdim,biraz daha aşağıya sarkmasını sağladım ve bir ara da bu arkadaşlar ile kendimi okulda gördüm,soru mu çözüyorduk ders mi çalışıyorduk tam hatırlamıyorum.Yorumlarsan sevinirim.

merhaba serap, yorumlarin icin tesekkur ederiz. ben bugun cok degisk bir ruya gordum. aslinda seni mesgul etmek istemezdim ama yorumunu merak ediyorum:)

oncelikle , cumhurbaskani, basbakanli buyuk bir yemek davetine gidiyormusuz esimle, yol uzun iki dolmus falan gidiyoruz, giderken , yolda okadar cok kuzu, koyun goruyorum ki, heryer koyun kuzu, fakat birden kopek kadar tehlikeli olup, bagiriyor uluyorlar, ve birden kopekler devreye giriyor, kopekler her kezi saldiriyor, koyunlarida saldiyor, buldugunu parcaliyor:) insanlara saldirirken insanlar kaciyor,tam esimede saldirirken dolmusa binip kapiyi kapatiyoruz, daha sonra davet yerine gidiyoruz. ordada cok koyun kuzu var fakat tehlike yok, ortalikta geziyorlar, buyuk bir yemek softari yemeklerimiZi YIYORUZ, yemekte ise etli pilav var, ve ben etinden yemiyorum , o kopeklerin saldirilarini gorunce, daha sonra yemek bitiyor, cumhurbaskanin arabasinin yanina gidiyoruz, cok samimiymisiz:) arabalarla arka arka sehir turu yapacakmisiz, oyle iste...sonra uyandim. yorumlarsan sevinirim..
kusura bakma biraz uzun oldu .

Günaydın

Canım devlet kapısından bir beklentiniz var ya böyle bir durum olacak.Ve burdan yetkili bir insan size yardım edecek.Çoğu kişinin yakalayamadığı bir şansı yakalayacaksınız.
Ve ayrıcaten bir dileğiniz var ve o dilek yerini bulacak ,gerçekleşecek.

Görüşmek üzere.

Merhaba,günaydın.Ben rüyamda hamile genç bir bayan gördüm yanında eşi ve bir erkek daha vardı ve bir sürü köpek gördüm ip gibi önümden geçtiler çok sakindiler çünkü içlerinden biri yaralıydı.2arkadaşım var yanımda bişeyler alcaz hiçbirimizde doğru düzgün para yok hele bende hiç yok.Adlarımızın baş harfini taşıyan t-shirtler çok hoşumuza gidiyor,harfler takma ama.Ben masmavi olanından aldım,hatta harfin konumunu değiştirdim,biraz daha aşağıya sarkmasını sağladım ve bir ara da bu arkadaşlar ile kendimi okulda gördüm,soru mu çözüyorduk ders mi çalışıyorduk tam hatırlamıyorum.Yorumlarsan sevinirim.

Yakın çevrende sıkıntılar içinde bi bayan var belkide bir akraban dostlarından zarar görmüş birisi bu.
Eğitim alanındada bilmediğin farklı konular öğreneceksin.Bir dileğin var umudunda var umarım gerçekleşir.

Görüşmek üzere.

YıNE DöKTüRMüşSüN...
ben eskı sevgılımı gordum ruyamda onu cok beklemıstım donsun dıye ama sonra asık oldum baskasına ve 2 senedır sevgılım var son zamnlara kadar ııdık ama bu ara aramız kotu.ilişkim bıtmek uzere belkıde bıttı...
ruyamda eskı sevgılımle beraberdım ama hıc mutlu degıldım yazık dıyorum bukadar sene bekledım ama hıc degmezmıs bugunku sevgılımıde ruyamda onun ıcın terk etmısım ama cok mutsuzum...uyandıgımda bıle uzun bı sure hıssettım o mutsuzlugu..
yorumlarsan cok memnun olurum
şimdiden teşekkurler..

YİNE DöKTüRMüşSüN...
ben eskı sevgılımı gordum ruyamda onu cok beklemıstım donsun dıye ama sonra asık oldum baskasına ve 2 senedır sevgılım var son zamnlara kadar ııdık ama bu ara aramız kotu.ilişkim bıtmek uzere belkıde bıttı...
ruyamda eskı sevgılımle beraberdım ama hıc mutlu degıldım yazık dıyorum bukadar sene bekledım ama hıc degmezmıs bugunku sevgılımıde ruyamda onun ıcın terk etmısım ama cok mutsuzum...uyandıgımda bıle uzun bı sure hıssettım o mutsuzlugu..
yorumlarsan cok memnun olurum
şimdiden teşekkurler..

Günaydın

Eh işte arada sırada döktürüyorum dermişim.teşk ederim canım.

Şimdi senden ki olay şu;hayatında net bişey yakalayamamış olmak ve gelenin bi şekilde gitmesi seni açıkcası derinden üzüyor ama elinden de birşey gelmiyor.Bence giden birini beklemek biz bayanlara mahsus bi saflık olsa gerek gittiyse ve dönmeyeceğini hissettiysen salla gitsin diycem yani.Ne diye üzüp durmuşsun ki kendini bak beyninde bi köşede kalmış.Zaten kıymetini bilse gitmesine de gerek kalmazdı.Sevgini haketmeyen biri olarak gördüm o kişiyi zaten.

Eski sevgilinden bir haber gelirde yeniden başlayalım durumları olursa sana söyleyim bu ilişkiden iş çıkmaz sonuçta yine sen sıkılırsın.

Gidenler yada bitenler konusunda gerçekten üzülme çünkü değmez ha arasıra aklına gelebilir ama sen ileriye bakmaya çalışmalısın.:hulya:

Görüşmek üzere.

merhaba serap hanım
benim rüyam her tarafı cam olan yüksekçe bir odada soguk suyla duş aldım sadece üstümde bir tişört vardı aşşagıda ise bir sürü insan ama beni görmediler sonra halamı çağırdım üstüme bi havlu vermesi için oda getirdi.Birde kız çocuğum olduğunu gördüm çocuga;-sen babanı tanıyomusun?gördünmü hiç diye sorular soruyordum.(eşim yurt dışında)ve 2 tane yabancı genç kızla arkadaş oldum.bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.. sevgiler

günaydın
bı rüya gördum mumkunse yorum alabılır mıyım:kedi:

nışanlı ıle gızlıce bı yere gıdıyoruz kımsenın haberı yok
cok güzel yerlerı gezıyoruz
bı yere gelıyoruz ınanılmaz yesıllık harıka :hulya: dıyorumkı askım bı resım cekınelım
makıne yanımızda nasılsa
sonra resım cekınmek ıcın bı yer sectık
sectığımız yerde beyaz üzümlerle dolu tektük kırmızı güller var
ama yaprak yerıne sankı heryer üzümakannehir
cekınıp cekınmedığımı hatrlamıyorum
sonra bı yere gıdıyoruz
oturup cekırdek yemeğe baslıyoruz
cekırdek sımsıyah arada cok az beyazlarıda var
yerken dıyorumkı sakın ablam bızı görmesın
oysa ablamın kapısının önu olmuş oluyo
bu arada buyuk ablamın ev sahıbı evını boşaltıyo kovuyo onu
sonra k ablamdan cok korkuyom
ablamı goruyom saklanıyom aman görmesın dıe
nışanlım ıse hıc tedrgın deıl
sonra ablam ınıyo merdıvenlerden kendıne yenı bı eşya almış buzdolabı onu yukarı cıkartırıyo
bu kez bızı göruyo
yanımıza gelmıyo ama
buyuk ablam gelıyo bırlıkte cekırdek yıyoruz ama yerde oturmusuz :1ninca:
ablam kucağına cekırdeğı dolduruyo
bende dıyom abla ev sahıbı esyaları atmış ruyamda öle gordum
yanı ruya ıcınde ablama ruyamı anlatıyom
ablamda yok öle bısey hayr olsu dıo ve gıdıyo
encok dıkkatımı ceken
üzümler güller ve cekırdek oldu
ruya tabılerınde okudum ama cok karısık

merhaba serap hanım
benim rüyam her tarafı cam olan yüksekçe bir odada soguk suyla duş aldım sadece üstümde bir tişört vardı aşşagıda ise bir sürü insan ama beni görmediler sonra halamı çağırdım üstüme bi havlu vermesi için oda getirdi.Birde kız çocuğum olduğunu gördüm çocuga;-sen babanı tanıyomusun?gördünmü hiç diye sorular soruyordum.(eşim yurt dışında)ve 2 tane yabancı genç kızla arkadaş oldum.bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.. sevgiler

Merhaba

Net bir çözüm beklediğin bir konuda tüm sıkıntılarını aşıyorsun ve bu konuda sana bir yakının yol gösteriyor.Ama bir sıkıntın daha var kafan karışmış gibi sorularının cevabı gelmiyor yada bulamıyorsun.

Görüşmek üzere.

günaydın
bı rüya gördum mumkunse yorum alabılır mıyım:kedi:

nışanlı ıle gızlıce bı yere gıdıyoruz kımsenın haberı yok
cok güzel yerlerı gezıyoruz
bı yere gelıyoruz ınanılmaz yesıllık harıka :hulya: dıyorumkı askım bı resım cekınelım
makıne yanımızda nasılsa
sonra resım cekınmek ıcın bı yer sectık
sectığımız yerde beyaz üzümlerle dolu tektük kırmızı güller var
ama yaprak yerıne sankı heryer üzümakannehir
cekınıp cekınmedığımı hatrlamıyorum
sonra bı yere gıdıyoruz
oturup cekırdek yemeğe baslıyoruz
cekırdek sımsıyah arada cok az beyazlarıda var
yerken dıyorumkı sakın ablam bızı görmesın
oysa ablamın kapısının önu olmuş oluyo
bu arada buyuk ablamın ev sahıbı evını boşaltıyo kovuyo onu
sonra k ablamdan cok korkuyom
ablamı goruyom saklanıyom aman görmesın dıe
nışanlım ıse hıc tedrgın deıl
sonra ablam ınıyo merdıvenlerden kendıne yenı bı eşya almış buzdolabı onu yukarı cıkartırıyo
bu kez bızı göruyo
yanımıza gelmıyo ama
buyuk ablam gelıyo bırlıkte cekırdek yıyoruz ama yerde oturmusuz :1ninca:
ablam kucağına cekırdeğı dolduruyo
bende dıyom abla ev sahıbı esyaları atmış ruyamda öle gordum
yanı ruya ıcınde ablama ruyamı anlatıyom
ablamda yok öle bısey hayr olsu dıo ve gıdıyo
encok dıkkatımı ceken
üzümler güller ve cekırdek oldu
ruya tabılerınde okudum ama cok karısık

Merhaba

Yakaladığın yada yakalayacağın bir mutluluğu sabitlemek istiyorsun netleştirmek yada.Bazı konuları kendi endine aşmaya çalışıyorsun kimselerden yardım almadan.

Hayallerin var ve bunlar galiba en güzel ve en kısmetli şekilde gerçekleşecek.Maddi yönden kapıların açılıyor ilerleyen zamanlarda epey bir mala sahip olabilirsin yada paraya.

Atılım yaPtığın bir konudan başarıyla sonuç alacaksın insanlar arkandan konuşsa bile.

Görüşmek üzere.

cok tskler
gercekten hiç böyle düşünememıştım ama bunlar olan yada olacak seyler
ayy cok mutlu oldum bırden a.s.

merhaba serap

gecen gün rüyamda bir adamdan kacıyordum güya herkese zarar veriyormus..kacarken bu adamamın yüzünden bnm ve baska birinin parmaklarının kanadıgını gördüm bu ne demek?

Son düzenleme:
merhaba canım a.s.
rüyamda kardesim (erkek)
gözlerine sürme cekmiş gördüm cok yakısmıstı kız gibi güzel olmustu
manasını acıklarsan sevinirim

bir de dün gündüz gördüm
arkadasın kardesine araba carpyor görüyorum (tanımıyorum ve kız kardesi olduğunu bilmiyordum ama varmış)
bi hasta daha var hastanede onlar için dua ediyordum

yorumunuz için teşekkürler gerçekten içimi okuyorsunuz.Bir rüya daha hatırladım telefonda biri ile konuşuyorum yeter artık beni rahatsız ediyorsun diyordu,bir de sözlümle nişanlandığımızı gördüm

Son düzenleyen: Moderatör:
seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap nirdesin yahuuuuuu hadi seni bekliyossss yetiş bacımm:)

ayy bende dün bi rüya gördüm ve çok aklımda kaldı yorumlarmısınızzz :kedi:

Abimin eşi hamile ve tam 1 ay sonra doğum bekleniyor..
Geçtiğimiz hafta da doğum yapacağı hastaneye bakmaya gittik..

Rüyamda da o hastane de bize gösterdikeri odadayız ve abimin eşi birden bebek gelmek üzere diyor bende bi bakıyorum bebeğin kafası çıkmış doktor filan olmadan elimle tutup çıkarıyorum, ve neredeyse 6 aylık çocuk gibi uzun boylu ve kalıplı bi çocukmuşş çok şaşırıyorum bu nedemek olabilir sizce?? fisfisfis

merhaba serap

gecen gün rüyamda bir adamdan kacıyordum güya herkese zarar veriyormus..kacarken bu adamamın yüzünden bnm ve baska birinin parmaklarının kanadıgını gördüm bu ne demek?

Merhaba

Yettiiim tubicik ;iş güç ancak yetişiyorum.

Eskiden yaşadığın bir sıkıntının tesirinden hala kurtulamamışssın canım.Ama birileri sana destek çıkmış tek başına bırakmamış sıkıntında seni.Yani bir yansıma rüyası.

Görüşmek üzeree.

merhaba canım a.s.
rüyamda kardesim (erkek)
gözlerine sürme cekmiş gördüm cok yakısmıstı kız gibi güzel olmustu
manasını acıklarsan sevinirim

bir de dün gündüz gördüm
arkadasın kardesine araba carpyor görüyorum (tanımıyorum ve kız kardesi olduğunu bilmiyordum ama varmış)
bi hasta daha var hastanede onlar için dua ediyordum

Merhaba

Kardeşin hayırlı bir durumla karşılaşacak.Uzak bir insanın rahatsızlandığıyla ilgili bir haber alabilirsin.

Görüşmek üzere.

yorumunuz için teşekkürler gerçekten içimi okuyorsunuz.Bir rüya daha hatırladım telefonda biri ile konuşuyorum yeter artık beni rahatsız ediyorsun diyordu,bir de sözlümle nişanlandığımızı gördüm

Bir haber beklentin var buı haber senin sevineceğin bir haber olacak.

Rüyamda da o hastane de bize gösterdikeri odadayız ve abimin eşi birden bebek gelmek üzere diyor bende bi bakıyorum bebeğin kafası çıkmış doktor filan olmadan elimle tutup çıkarıyorum, ve neredeyse 6 aylık çocuk gibi uzun boylu ve kalıplı bi çocukmuşş çok şaşırıyorum bu nedemek olabilir sizce?? fisfisfis

bi dakika şimdi ben anlamadım abinin eşi hamilemi yoksa rüyanda mı hamile?

bi dakika şimdi ben anlamadım abinin eşi hamilemi yoksa rüyanda mı hamile?

şuanda hamile ve 1 ay sonra doğum yapacakk..

bu rüyaya ek olarak şimdi hatırladığım bir şey daha var.. Çocuk doğduktan sonra annesinin kucağına veriyorum ve annesi onu tutamıyor, ve elinden kayıyor ben alıyorum sıkıca tutuyorum, benimde elimden kayıyor, annem alıyor onun kucağında duruyor..
(Elimizden kayma olayı da hani yeni yürümeye başlayan çocuklar kucakta durmaz da dizlerinden aşağı doğru yere inerler onun gibiydi.. )

Son düzenleme:
Back
X