Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Günaydın

Eh işte arada sırada döktürüyorum dermişim.teşk ederim canım.

Şimdi senden ki olay şu;hayatında net bişey yakalayamamış olmak ve gelenin bi şekilde gitmesi seni açıkcası derinden üzüyor ama elinden de birşey gelmiyor.Bence giden birini beklemek biz bayanlara mahsus bi saflık olsa gerek gittiyse ve dönmeyeceğini hissettiysen salla gitsin diycem yani.Ne diye üzüp durmuşsun ki kendini bak beyninde bi köşede kalmış.Zaten kıymetini bilse gitmesine de gerek kalmazdı.Sevgini haketmeyen biri olarak gördüm o kişiyi zaten.

Eski sevgilinden bir haber gelirde yeniden başlayalım durumları olursa sana söyleyim bu ilişkiden iş çıkmaz sonuçta yine sen sıkılırsın.

Gidenler yada bitenler konusunda gerçekten üzülme çünkü değmez ha arasıra aklına gelebilir ama sen ileriye bakmaya çalışmalısın.:hulya:

Görüşmek üzere.

hayatta hersey tam olmuya demekkı benımde aşktan yuzum gulmuyo...
çok tsk ederım canım ıyıkı varsınnn

merhaba serap hnm
fazla ayrıntısını hatırlamıyorum ama en iyi hatırladığım rüyamda yolda yürüyordum ve tanımadığım bir kadın bana baktı bende ona baktım ve yüzüme bakarak 28 gün içindeydi yada sonramı demişti tam hatırlamıyorum ama 28 gündedi ve hamile olacağımı cocuğumun olacağını söyledi bana hatta sasırdım sanki dedim ermiş nerden biliyo dedim cok sevindim hatta en iyi aklımda kalanı bu cok güzel rüyaydı rüyamı yorumlarsanız sevinirim
şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

şuanda hamile ve 1 ay sonra doğum yapacakk..

bu rüyaya ek olarak şimdi hatırladığım bir şey daha var.. Çocuk doğduktan sonra annesinin kucağına veriyorum ve annesi onu tutamıyor, ve elinden kayıyor ben alıyorum sıkıca tutuyorum, benimde elimden kayıyor, annem alıyor onun kucağında duruyor..
(Elimizden kayma olayı da hani yeni yürümeye başlayan çocuklar kucakta durmaz da dizlerinden aşağı doğru yere inerler onun gibiydi.. )

Merhaba

Doğum yapacak kişinin doğal olarak sıkıntısı var bu aksetmiş sana. sıkıntısından kurtuluyor ama biraz zorluklar var.Sanırım bir süre yardım eteminz ve destek olmanız gerekecek rüyan tamamen bun konuyla ilgili canım.

Görüşmek üzere.

serap hnm rüyamı yorumlarsınz cok memnun olucam meraktan çatlıyorum belki hatırlarsınız 2 hafta öncede de cocuklarım olan bır kız bır erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm yengemde bir erkek bebek doğurduğumu görmüştü simdide böyle bir rüya gördüm yoksa hamile mi kalıcam

merhabalar

bende geçen gece rüyamda annem ve teyzemin 5-6 yaşlarında bir kız çocuğunu

içeçeğe böcek zehiri atarak zehirlemek istediklerini gördümm

ilk attıklarında kız ölmedi

kalktı öksüre öksüre yanıma geldi bana güldü

sonra bidaha aldılar yanlarına ve bu sefer daha çok zehir koyarak sesini kestiler onun öldürdüler yani

ben ölümüne yardım edemem diyorum camdan dışarı bakıyordum annemler öldürelim diye çağırdıklarında

ama kızı gömmeye uzağa birlikte gidiyoruz annemlerle

hayırdır , inşallah?

yorumunuzu bekliyorum

merhaba serap hnm
fazla ayrıntısını hatırlamıyorum ama en iyi hatırladığım rüyamda yolda yürüyordum ve tanımadığım bir kadın bana baktı bende ona baktım ve yüzüme bakarak 28 gün içindeydi yada sonramı demişti tam hatırlamıyorum ama 28 gündedi ve hamile olacağımı cocuğumun olacağını söyledi bana hatta sasırdım sanki dedim ermiş nerden biliyo dedim cok sevindim hatta en iyi aklımda kalanı bu cok güzel rüyaydı rüyamı yorumlarsanız sevinirim
şimdiden teşekkür ederim

Merhaba

Rüyayı gördüğün gün itibariyle 28 gün sayıp bekle bakalım birşey olacakmı.Bu konuda net bişey demiyorum çünkü tarihli bir rüya görmüştüm bende ve tam bir sene sonra çıkmıştı.O yüzden sadece not ve takip et diyebileceğim yani.

Görüşmek üzere.

serap hnm rüyamı yorumlarsınz cok memnun olucam meraktan çatlıyorum belki hatırlarsınız 2 hafta öncede de cocuklarım olan bır kız bır erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm yengemde bir erkek bebek doğurduğumu görmüştü simdide böyle bir rüya gördüm yoksa hamile mi kalıcam

ya canım Allah bilir ama sonuçta sana sevinçli müjdeli bir haber görünüyor.

çok teşekkür ederim beklicem birde birsey sorucam o gördüğünüz tarihli rüya 1sene sonra cıktı dednız tarih 1 senemıydı rüyanızda yoksa farklı bır tarıhmıydı yordum ama sızı teşekkür ederim tekrar

Selamlar.

Gecen rüyamda bir kadinin elinde birsey vardi ve bana fal gibi birsey bakiyordu ve yüzünü kaldirarak bana birseyler söyledi..

Senin arkanda 4 ruh var koruyucularin bunlar ama birtanesi seni daha cok koruyor dedi aniden uyandim...

Ne olabilir bu?

Simdiden tsk ederim..

merhabalar

bende geçen gece rüyamda annem ve teyzemin 5-6 yaşlarında bir kız çocuğunu

içeçeğe böcek zehiri atarak zehirlemek istediklerini gördümm

ilk attıklarında kız ölmedi

kalktı öksüre öksüre yanıma geldi bana güldü

sonra bidaha aldılar yanlarına ve bu sefer daha çok zehir koyarak sesini kestiler onun öldürdüler yani

ben ölümüne yardım edemem diyorum camdan dışarı bakıyordum annemler öldürelim diye çağırdıklarında

ama kızı gömmeye uzağa birlikte gidiyoruz annemlerle

hayırdır , inşallah?

yorumunuzu bekliyorum

Annen ve teyzenin bildiği paylaştığı bir konu var ve hayatlarında yolunda gitmeyen birşeyler var ve bunu ortafan kaldırmak için irtibattalar belki sana da söyleyebilirler sen olumlu bakmıyorsun ama onlar kararlılar.

Görüşmek üzere.

Selamlar.

Gecen rüyamda bir kadinin elinde birsey vardi ve bana fal gibi birsey bakiyordu ve yüzünü kaldirarak bana birseyler söyledi..

Senin arkanda 4 ruh var koruyucularin bunlar ama birtanesi seni daha cok koruyor dedi aniden uyandim...

Ne olabilir bu?

Simdiden tsk ederim..

Merhaba

Biz bayanlar epey meraklıyız bende dahil olmak üzere:)) fal bakılmasınıda severiz.Bilmiyorum fal filan baktırdın mı ama sonuçta sana birisi sağlamca bir yalan söylemiş senden buna inanmış ve düşünmüşsün.Eğer fal baktırmayı sevmeyen biriysen etrafında sana yalan söyleyen biri var mansında bir rüya.

Görüşmek üzere.

çok teşekkür ederim beklicem birde birsey sorucam o gördüğünüz tarihli rüya 1sene sonra cıktı dednız tarih 1 senemıydı rüyanızda yoksa farklı bır tarıhmıydı yordum ama sızı teşekkür ederim tekrar

canım benim gördüğüm kasım ayının 11 şeklinde bir rüyaydı ve gördüğümde ekim ayının 20 si falandı tam bi sene bekledim yani.Ama dediğim gibi bu benim rüyam benim için geçerli yani::)) sen takip et bakalım birşeyler değişecek mi 28 gün sonra eğer değişirse demekki rüyanda gördüğün tarihleri önemsemen gerekecek.kaydirigubbakcemile4

Merhaba

Biz bayanlar epey meraklıyız bende dahil olmak üzere:)) fal bakılmasınıda severiz.Bilmiyorum fal filan baktırdın mı ama sonuçta sana birisi sağlamca bir yalan söylemiş senden buna inanmış ve düşünmüşsün.Eğer fal baktırmayı sevmeyen biriysen etrafında sana yalan söyleyen biri var mansında bir rüya.

Görüşmek üzere.

Fal baktirmadimda sürekli konustugumuz ortak bir arkadasimiz var tarot vs bakiyor saniyorum...:)

Birde sürekli ayni kisiyi rüyamda görüyorum,normalde pek aramiz yoktur ama rüyalarimda sürekli onu görüyorum,erkek bir cocuk var yüzünü oksuyorum kücük bir cocuk bu...Sürekli ayni kisiyi görmek bilinc altimidir yoksa varmidir bir anlami..

Söz baska rüyam yok bugün..opuyorumnanaktan

böcük yazmış hemen bende yazimm

geçen akşam nişanlandığımı gördüm ama ama saat akşam 7,30 ben daha hiç hazır diilim, benden başka herkes hazırdı, sora hazırlanmştım ama iğrençti saçım fln, sora nişan için gittim hiç bi hazırlık tam diil, bi yerde ismim yazıodu nişanlım kimse onun yeri boştu dikkatimi çekti bide diorum isim yazın ama ismi aklıma gelmio fln, sorasını tam hatırlamıorum bu arada sevgilim bilem yok:D
bu ne anlama gelio şimdik

Fal baktirmadimda sürekli konustugumuz ortak bir arkadasimiz var tarot vs bakiyor saniyorum...:)

Birde sürekli ayni kisiyi rüyamda görüyorum,normalde pek aramiz yoktur ama rüyalarimda sürekli onu görüyorum,erkek bir cocuk var yüzünü oksuyorum kücük bir cocuk bu...Sürekli ayni kisiyi görmek bilinc altimidir yoksa varmidir bir anlami..

Söz baska rüyam yok bugün..opuyorumnanaktan

rüyanda gördüğün kişi senin hakkında birşeyler söylüyor olabilir ama iyi ama kötü onu bilemem.Erkek çocuk sevinçli haberdir canım.

böcük yazmış hemen bende yazimm

geçen akşam nişanlandığımı gördüm ama ama saat akşam 7,30 ben daha hiç hazır diilim, benden başka herkes hazırdı, sora hazırlanmştım ama iğrençti saçım fln, sora nişan için gittim hiç bi hazırlık tam diil, bi yerde ismim yazıodu nişanlım kimse onun yeri boştu dikkatimi çekti bide diorum isim yazın ama ismi aklıma gelmio fln, sorasını tam hatırlamıorum bu arada sevgilim bilem yok:D
bu ne anlama gelio şimdik

Canım hayallerinle bağlantılı bir rüya olmasını istediğin şey bir sevgili nişan vs.vs.hani etrafındada sevgilisi olanlar dolasıyorsa otomatikmen benimde olsa moduna giriyor insan sende de bu olmuş gibi.Ama kafana göre biride çıkmamış ki.Artık sevinmek istiyorum bun ahakkım var diyosun ben öyle algıladım.:))hayırlısı olsun.

Görüşmek üzere.

Canım hayallerinle bağlantılı bir rüya olmasını istediğin şey bir sevgili nişan vs.vs.hani etrafındada sevgilisi olanlar dolasıyorsa otomatikmen benimde olsa moduna giriyor insan sende de bu olmuş gibi.Ama kafana göre biride çıkmamış ki.Artık sevinmek istiyorum bun ahakkım var diyosun ben öyle algıladım.:))hayırlısı olsun.

Görüşmek üzere.

evet evettt:D
etrafımda bekar kalmadı yaa
o yüzden takıntı yapmaya başiladım bende
saolasın canım

merhabalar tekrar....
rüyamda lavaboda bulaşıkalr oldugunu goruyorum ilk aldıgım tabak çok kirli yıkamadan bırakıp diğerlerini elime alıyorum daha sudan gecerken temizleniveriyorlar..daha sonra diğerini kendim yıkayarak temizliyorum... daha sonra kayınvalidem elinde bavulla geliyor,bana getirdiğiniz bavulda sizin eşyalarınız vardı onları getirdim diyor bavulu bırakıp yürüyüp uzaklaşıyor ...
birde (kedi fobim var) rüyamda ne zaman kedi gorsem ve tırmalasa 1-2 gün içinde biri beni çok üzüyor..bu rüyanın yorumu olabilirmi???

sağol ağzına eline sağlık...

Back
X