- Konu Sahibi soyluserap
Canım senin bu kırıldığın kişiler senin hakkında konuşuyorlar; hakkında konuşuyorlar derken kötü anlamda değil evet seninle tekrar eskisi gibi olmak istiyorlar.
Kızgınlığın kalmadığı gibi kalbinin bir köşesinde konuşmak ister gibi bişeyler algıladım bi taraftan reddetsende.Gerçekten hayatından silmeyi gerektiren bir şey yaptılarsa elbetteki kararından dönmemelisin.Ama bunu tam olarak haketmedilersede karar senin.
Görüşmek üzere.
Hmmm sagol canim yorumlarin cok isabetli aslina bakarsan senin dedigin gibi gönül isterdiki bazi inansanlari affedebilesin ama bazi olaylardan sonra istesede affedemiyor insan. rüya tabirinde cikanlar cok alakasiz oluyor tesekkür ederim sana.
Bu arada zahmet olmazsa sana baska rüyamida anlatacagim (Iyiki varsin) :) Yine sürekli tekrarlanan bir rüya bu. Bu rüya beni psikolojikmen cok rahatsiz ediyor...
Benim esim gece 5 de kalkip ise gidiyor ve nezaman esim evden cikip gitse eve birinin girdigini veya evde yabanci birinin dolastigini görüyorum ve cogu zaman gercek mi yoksa yanlis mi ayirt edemiyorum. Esime seslenmeye calisiyorum ki eve giren evde bir erkegin oldugunu duyup kacsin diye, ancak sesimi cikartmakta cok zorluk cekiyorum sesim cikmiyor ve sonunda basardigimda ise uyanmis oluyorum...
hatta bu gece yattigim yerde sag tarafimda bir cin oldugunu gördüm ve hissettim ama okadar gercek gibi ki bu rüyalar ayirt edemiyorum gercek mi yoksa rüya mi diye...