- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
meraba serap hanım
bugün rüyamda nişanlanmışım parmağımda yüzük var alyans gibi ama üzerinde kocaman çiçek var içimden bu yüzüğü aldım ama aslında çokta güzel değilmiş alyansın üzerine çiçek olumu diyorum bi sağ parmağıma bi sol parmağıma takıp duruyorum kolumdada kalın bir bilezik var ama altın değil kurdela şeklinde ama üzerinde onunda altın çiçekler var sonra bir eve geliyorum bizim evimizmiş içerde altınlarım vardı onlarıda alayım diyorum bir kutunun içinde altın bilezikler ve çeyrek altınlar var onları elime alıyorum bileziklerin üstü soyuluyo plastik çıkıyo çok şaşırıyorum biri bunları değiştirmiş diyorum tam o sıra evde bi adam olduğunu farkediyorum hırsız girmiş ve saklanmış beni görünce kaçıyo elinde altınlarım peşinde koşuyorum merdivenlerden o önde ben arkada koşarak iniyoruz ben bağırıyorum yardım edin diye ama kimse çıkmıyo çok fazla kat indiğimi hatırlıyorum aşşağıya inince o kaçıyo ben çok ağlıyorum bütün herşeyimi aldı diyorum bundan sonraki tüm umutlarımda kaybettim diyorum sonra babamlara ulaşmaya çalışıyorum bi türlü arayamıyorum sonra onlar çıkıp geliyo komşular haber vermiş arabayla virajlı bir yoldan gidiyoruz karakola gitcekmişiz yolun sonuda yüksek bir tepenin üstünde karakol buraya arabayla çıkmamız imkansız diyorum araba yuvarlanır sonra tepeye bakıyorum tepeden beyaz bir araba yuvarlanıyo biz arkadan dolanalım diyorum arkdan dolnıp karakola çıkıyoruz ...
destan gibi oldu valla :smiley-cool: sonra sabah ezanıyla uyandım ama namaza kalkmaya üşendim![]()
Bir dileğin var ama çok istediğin bişey.işte o dileğin oluyor ve çok seviniyorsun fakat bununla beraber senin tüm sorun olarak gördüğün konularında çözülmediğini görüyorsun.Yani beklediğin kadar olmadığını göreceksin.Bazı konularda epey dert ediyorsun ve bu seni epey sıkıntıya götürüyor.Hayatında karmaşık bir durum var hani napsanda dolaşıyor çözüme ulaşmıyor gibi.Birşeyleri elde etmek için çok emek harcıyorsun zorluklarla elde ediyorsun.