Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merhabalar tekrar ;
Ben bugün yine eski çalıştıgım bir işyerinde çalışıyordum.tekrar kendimi geçmiş yıllarda gördüm.yemekhane yemek yiyordum cevaplarmısın lütfen??

başka bir rüya daha ablamlar falan oturuyoruz küçük yigenim var o arı oluyo, bardagın içinde arı duruyor.ben onun yiğenim olmasını bekliyorum tekrardan ama olmadı arı ölece kaldı ???bunuda rica etsem yorumlar mısınız?

merhabalar..
sabah ağlayarak uyandım.
baba evindeyim. eşim vefat etmiş. ama ağlayamıyorum. evin bir köşesinde oylece oturuyorum. içimde acayip bir acı. ama gözümde yas yok. annemler evde benim için oda hazırlıyorlar. burası nazın odası olsun diyorlar. ama eşim niye vefat ediyor ne oluyor oncesi yok. sadece kendimi evde görüyorum...
ben hafif uyanık haldeyim aslımda.. eşimin yatakta yanımda oldugunu biliyorum ama rüyadan uyanamıyorum. en sonunda bir çığlık ve ağlama nöbetiyle uyandım. eşim uzun bir süre susturmaya çalıştı beni..
yorumlarsanız sevinirim...

Ben bu akşam rüyamda eski çalıştıgım iş yerinde görüyorum kendimi..O iş yerinde 2 tane ayrı örümcek ve örümcek ağı görüyorum

serapcım bende geçenler bir rüya görmüştüm yorumlarsan sevinirim
yağmur yağıyormuş ve dışarda sevdiğime sarılıyormuşum daha sonra birden bire kayboluyor ve karanlık bir evin içindeyim odalardan odalara çıkıyorum sürekli ve mutfakdaymışım en son 2 tana büyük tabak birinde siyah zeytin diğerinde yeşil zeytin tadına bakabilirmiyim diye sorup bir ikisindende birertane alıyorum tatlarını alıyorum acı değiiler sonra mutfakda iki bayan var ve tanımıyorum sevdiğimle ilgili konuşuyorlar bende birden çabuk dön nerdesin diyip ağlıyormuşum

Serapcim ben normalde cok az rüya görürüm ama bu ara sIk sIk görüyorum...

Gecen gün Rüyamda Türkiyede oluyoruz...
Izinimiz bitmis ve biz geri dönecegiz ama ben Passaportumu bulamiyorum...
Heryeri ariyorum...komple evin altini üstüne getiriyorum ama bulamiyorum...
Sonra o kadar cok agliyorumki ben napicam simdi diye...
Hickira hickira agliyorum gözlerim sismis kip kirmizi...
Aradan bayagi gectikden sonra buluyorum ve rahatliyorum...

Nasil yorumlanabilir bu rüyam? Simdiden cok tsk ediyorum serapcim

serap abla ben bugun rüyamda baska bi şehirdeymişim gezerken bi tane 7-8 yaslarında erkek cocuk kaybolmus bacaklarıma sarılıyor anne babasını aramaya baslıyorum 8-9 katlı yanyana apartmanlar var tek tek kapıyı acıp bakıyorum sonra bi kadın ve adam cıkıyor ben kacırıyorum cocugu sonra bizi yakalıyorlar cocugun anne babasıyız biz diyorlar veriyorum cocugu sonra bana bizimle çalısırmısınız diyor cocuga bakarsın diyorlar bende burda oturmuyorum balıkesırdeyım diyorum tasınırsam buraya olur diyorum hep beraber gülüyoruz sonra gülerek uyanmısım zaten kaydirigubbakcemile3

canım rüyandan anladığıma göre bu tamamen senin çocuk özleminle alakalı bir durum.Sanırım bebeğinin erkek olmasına duyduğun bir özlem var bakıyorumda sürekli duadasın bunun olması için.Hakkında hayırlısı olsun.

merhabalar tekrar ;
Ben bugün yine eski çalıştıgım bir işyerinde çalışıyordum.tekrar kendimi geçmiş yıllarda gördüm.yemekhane yemek yiyordum cevaplarmısın lütfen??

başka bir rüya daha ablamlar falan oturuyoruz küçük yigenim var o arı oluyo, bardagın içinde arı duruyor.ben onun yiğenim olmasını bekliyorum tekrardan ama olmadı arı ölece kaldı ???bunuda rica etsem yorumlar mısınız?

Ümitlerin var dedim ama bunun işinle ilgili olup olmadığını bilemem.İş yada özel hayatınla ilgili bir mutluluğa yaklaştığını söyleyebilirim.

merhabalar..
sabah ağlayarak uyandım.
baba evindeyim. eşim vefat etmiş. ama ağlayamıyorum. evin bir köşesinde oylece oturuyorum. içimde acayip bir acı. ama gözümde yas yok. annemler evde benim için oda hazırlıyorlar. burası nazın odası olsun diyorlar. ama eşim niye vefat ediyor ne oluyor oncesi yok. sadece kendimi evde görüyorum...
ben hafif uyanık haldeyim aslımda.. eşimin yatakta yanımda oldugunu biliyorum ama rüyadan uyanamıyorum. en sonunda bir çığlık ve ağlama nöbetiyle uyandım. eşim uzun bir süre susturmaya çalıştı beni..
yorumlarsanız sevinirim...

Rüyada birinin öldüğünü görmek o kişinin ömrünün bereketlenmesi ve daha hayırlı hale gelmesi manasındadır.

Ben bu akşam rüyamda eski çalıştıgım iş yerinde görüyorum kendimi..O iş yerinde 2 tane ayrı örümcek ve örümcek ağı görüyorum

eski işyerinde çok kötü niyetli 2 bayanın varlığı ve bunlarında kendi aralarında olan mücadelesi var.Sanki kötülükte yarışıyor gibiler neredeyse.

serapcım bende geçenler bir rüya görmüştüm yorumlarsan sevinirim
yağmur yağıyormuş ve dışarda sevdiğime sarılıyormuşum daha sonra birden bire kayboluyor ve karanlık bir evin içindeyim odalardan odalara çıkıyorum sürekli ve mutfakdaymışım en son 2 tana büyük tabak birinde siyah zeytin diğerinde yeşil zeytin tadına bakabilirmiyim diye sorup bir ikisindende birertane alıyorum tatlarını alıyorum acı değiiler sonra mutfakda iki bayan var ve tanımıyorum sevdiğimle ilgili konuşuyorlar bende birden çabuk dön nerdesin diyip ağlıyormuşum

Ço kısmetli bir olay var maddi alanda.Sevdiğin kişye çok bağımlı gibisin o olmayınca hayatın karanlığa gömülüyor sanki.Hem maddi alanda hemde sevgi alanında çok büyük mutluluklar seni bekliyor.

Serapcim ben normalde cok az rüya görürüm ama bu ara sIk sIk görüyorum...

Gecen gün Rüyamda Türkiyede oluyoruz...
Izinimiz bitmis ve biz geri dönecegiz ama ben Passaportumu bulamiyorum...
Heryeri ariyorum...komple evin altini üstüne getiriyorum ama bulamiyorum...
Sonra o kadar cok agliyorumki ben napicam simdi diye...
Hickira hickira agliyorum gözlerim sismis kip kirmizi...
Aradan bayagi gectikden sonra buluyorum ve rahatliyorum...

Nasil yorumlanabilir bu rüyam? Simdiden cok tsk ediyorum serapcim

Ben varımya ondan çok fazla rüya görmeye başladın senhihoyyyt

Düşündüğün bir konu var belkide bir seyahat :hulya: planla ilgili bir aksilik çıkmasından korkuyorsun son dakikada.Ağlamak gülmektir ona göre ha.

Ço kısmetli bir olay var maddi alanda.Sevdiğin kişye çok bağımlı gibisin o olmayınca hayatın karanlığa gömülüyor sanki.Hem maddi alanda hemde sevgi alanında çok büyük mutluluklar seni bekliyor.

canım çok teşekkür ederiimm inşallah öyle olur
kocaman öpüyorumm Şeniz

Back
X