Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
mrb bende rüyamda genelev gibi bir yerdeyim içerde bir sürü kadınlar var deigişk tiplerde ve orda banyo yapıyorum su berraktı bu ne anlama geliyor

bende rüyamda göğüslerimi gördüm çıplak bir şekilde..ama uçlarının kenarları kahverengileşmişti ve çok şişmişlerdi..yorumlarsanız çok sevinirim..

merhaba cnm akşam çok etkilendim rüyamdan
şimdi ben erkek arkadaşıma kaçıorum gizlice evlenioruz üzerimde gelinlik var çok güzel bi evdeis ama aklım hep ailemde ne yaptılar kaçtığımı uyunca die sonra erkek arkadaşım biraz soğuk gibi davranıo bana bebeğimiz oluo erkek sanırım onu görünce herşey yoluna girio biri evimizi basıo bizi öldürmek için öle aracı gelio annemlerden haber getirio falan bana
yorumlarınb için şimdiden teşekkürler

şimdiden teşekkür ederek başlıyım rüyama

rüyamda amcamın çocuğu olmuş eşi doğum yapmış ben görmeye gidiyorum bebişimizi yalnız bir ayağı çok büyük boyuda bebek gibi durmuyor 12 yaşında gibi ayağı öyle diğer ayağı küçük 3 yaşındaki çocuk ayağı gibi görünce korkuyorum üzülüyorum aklımda kalnlar bunlar bu şeklidede uyandım

merhaba rüyamda annemle birlikte tünel gibi bir yerden geçiyoruz çok dar ben önde o arkamda emekliyoruz o kadar dar ve kısa anneme deprem olduğunu düşünsene şimdi bile durumumuz aynı ne kadar kötü diyorum.tahtalardan kapak olmuş bir yerde bunları konuşurken kapağı açıyorum.bir ev köy evi gibi.orda bizim köylüler varmış onun eviymiş merhaba diyoruz.babam da varmış orda.babam ikindi namazımı onların yanında kılıyorum onlar yanımda oturuyolar.bir kaç erkek.namazımı kılarken kıblenin yeri değişiyor.farklı yöne kaymışım ve pis bir yer çamurlu.sonra tam secdeye varırken yönümü düzeltiyorum.tamamlıyorum namazımı.sonra sokaktan sesler geliyor bende pencereye koşuyorum.arkadaşımın eşinin kardeşi evli ama onu evlenirken görüyorum.gelini gördüm.sadece gelinlik giymiş.kırmızı kurdele kuşağı ve arkasında yığınca insan.yürüyerek gidiyolar.damatı görmedim ama.gelin tekti.içeri giriyorum ablam mor bir hırka arıyor divan var üstü kıyafet dolu bumu diyorum hayır.en sonunda buluyoruz.sonra tam kapı eşiğinde oturuyorum.bir çocuk geliyor uzun boylu sarışın ve renkli gözlü çok yakışıklı yanımdan geçip gidiyor.bizim köylünün çocuğu yada tanıdığı tam hatırlamıyorum.içimden ne kadar yakışıklı bir çocuk diyorum.çocuğun kıyafetleride bol keten bir pant.beyaz kemik rengi karışımı üstüde yine bol uzun kollu keten tipi bir bluzdu.onunda rengi açık renkti beyaz .

mrb serap hanım ben annemin rüyasını yorumlatmak istiyorum eşim anneme balkondan çiçek uzatıyormuş al anne bunu saksıya ek diyormuş köklü bir çiçekmiş yeşil yapraklı ama kırmızı çiçekler açmış bir çiçekmiş

merhabalar serap hanım...uzun zamandır eşimin gördüğü bir rüyayı anltmak istiyorum sürekli aralıklarla deniz görüyor rüyasında herseferinde aynı şey deniz....geçenlerde ikimizide denizde görmüş ama cok dalga varmıs yüzmekte zorlanıyormus....hayatımızda neye baglayacagımı bilemedim....yorumlarsanız sevinirim...birde sunu merak ediyorum ben rüyamda sahte altın gördüm büyük ama hırsızlık yaparak calıyordum onları cebime atıyordum yorumlarınızı bekliyorum cok teşşekkür ederim şimdiden...a.s.

slm serapcım bende şöyle bir riya gördüm kayınvalidem ölüyo biz cenazesine gidiyoruz neyse kayınvalidemin cesedini yatırmışlar evin ortasına herkes aglıyo tabi ama kayınvalidem birdenbire tekrar diriliyo bana çok enteresan geldi bu rüya sence bir anlamı varmı yorumlarsan sevinirim

bende rüyamda göğüslerimi gördüm çıplak bir şekilde..ama uçlarının kenarları kahverengileşmişti ve çok şişmişlerdi..yorumlarsanız çok sevinirim..

şansın açık fakat ufak tefek pürüzler var iyi niyetin sayesinde bir başarılı olaya imzanı atabilirsin.

merhaba cnm akşam çok etkilendim rüyamdan
şimdi ben erkek arkadaşıma kaçıorum gizlice evlenioruz üzerimde gelinlik var çok güzel bi evdeis ama aklım hep ailemde ne yaptılar kaçtığımı uyunca die sonra erkek arkadaşım biraz soğuk gibi davranıo bana bebeğimiz oluo erkek sanırım onu görünce herşey yoluna girio biri evimizi basıo bizi öldürmek için öle aracı gelio annemlerden haber getirio falan bana
yorumlarınb için şimdiden teşekkürler

Rüyanın özel bir anlamı yo sadece kötü şeyleri aklına getirip kötü düşünceler yaratmışsın zihninde oysaki sıkıntılı bir durum yok varsayımlar üzrinde çok düşünüyorsun bu rüyada onun tezahürü.

şimdiden teşekkür ederek başlıyım rüyama

rüyamda amcamın çocuğu olmuş eşi doğum yapmış ben görmeye gidiyorum bebişimizi yalnız bir ayağı çok büyük boyuda bebek gibi durmuyor 12 yaşında gibi ayağı öyle diğer ayağı küçük 3 yaşındaki çocuk ayağı gibi görünce korkuyorum üzülüyorum aklımda kalnlar bunlar bu şeklidede uyandım

Amcanın eşinin yaşadığı bir sıkıntı var bunu bir şekilde aşacak fakat tam istediği şekilde sonuçlanmayacak.

merhaba rüyamda annemle birlikte tünel gibi bir yerden geçiyoruz çok dar ben önde o arkamda emekliyoruz o kadar dar ve kısa anneme deprem olduğunu düşünsene şimdi bile durumumuz aynı ne kadar kötü diyorum.tahtalardan kapak olmuş bir yerde bunları konuşurken kapağı açıyorum.bir ev köy evi gibi.orda bizim köylüler varmış onun eviymiş merhaba diyoruz.babam da varmış orda.babam ikindi namazımı onların yanında kılıyorum onlar yanımda oturuyolar.bir kaç erkek.namazımı kılarken kıblenin yeri değişiyor.farklı yöne kaymışım ve pis bir yer çamurlu.sonra tam secdeye varırken yönümü düzeltiyorum.tamamlıyorum namazımı.sonra sokaktan sesler geliyor bende pencereye koşuyorum.arkadaşımın eşinin kardeşi evli ama onu evlenirken görüyorum.gelini gördüm.sadece gelinlik giymiş.kırmızı kurdele kuşağı ve arkasında yığınca insan.yürüyerek gidiyolar.damatı görmedim ama.gelin tekti.içeri giriyorum ablam mor bir hırka arıyor divan var üstü kıyafet dolu bumu diyorum hayır.en sonunda buluyoruz.sonra tam kapı eşiğinde oturuyorum.bir çocuk geliyor uzun boylu sarışın ve renkli gözlü çok yakışıklı yanımdan geçip gidiyor.bizim köylünün çocuğu yada tanıdığı tam hatırlamıyorum.içimden ne kadar yakışıklı bir çocuk diyorum.çocuğun kıyafetleride bol keten bir pant.beyaz kemik rengi karışımı üstüde yine bol uzun kollu keten tipi bir bluzdu.onunda rengi açık renkti beyaz .

Düşünce dünyan oldukça karışmış ve bu karışıklıkta rüyana yansımış.üzerinde düşündüğün bri konu var ufak ailesel sıkıntılar sözkonusu.Doğru olduğuna inandığın bir konunun yanlış olduğunu göreceğin bir olay olabilir sen son anda farkına varacaksın ve telafi etmeye çalışacaksın.

mrb serap hanım ben annemin rüyasını yorumlatmak istiyorum eşim anneme balkondan çiçek uzatıyormuş al anne bunu saksıya ek diyormuş köklü bir çiçekmiş yeşil yapraklı ama kırmızı çiçekler açmış bir çiçekmiş

Arada mesafeler mi var yoksa bir kırgınlık mı?İstenilmeyen ufak bir kırgınlık gibi görünüyor fakat düzeltilmesi içinde eşin devreye girecek.

merhabalar serap hanım...uzun zamandır eşimin gördüğü bir rüyayı anltmak istiyorum sürekli aralıklarla deniz görüyor rüyasında herseferinde aynı şey deniz....geçenlerde ikimizide denizde görmüş ama cok dalga varmıs yüzmekte zorlanıyormus....hayatımızda neye baglayacagımı bilemedim....yorumlarsanız sevinirim...birde sunu merak ediyorum ben rüyamda sahte altın gördüm büyük ama hırsızlık yaparak calıyordum onları cebime atıyordum yorumlarınızı bekliyorum cok teşşekkür ederim şimdiden...a.s.

canım eşinin çözmeye çalıştığı bir durum var ve zorlanıyor belki senlede paylaşmış olabilir konuyu.
Altın görmek sıkıntıdır sende bazı durumları düşünüp kendine epey sıkıntı yaratıyorsun yani bile bile çekiyorsun sıkıntıyı üzerine.

slm serapcım bende şöyle bir riya gördüm kayınvalidem ölüyo biz cenazesine gidiyoruz neyse kayınvalidemin cesedini yatırmışlar evin ortasına herkes aglıyo tabi ama kayınvalidem birdenbire tekrar diriliyo bana çok enteresan geldi bu rüya sence bir anlamı varmı yorumlarsan sevinirim

kayınvaliden sizde kalmaya gelmesin kaydirigubbakcemile4

birinin öldüğünü görmek o kişinin ömrünün bereketlendiğine delalet eder şayet rüyaları birebir çıkan birisiysen durum başka tabi.

ablacım bugun rüyamda bi düğün varmıs ve o düğün için bi elbise alıyorum pembeli siyahlı bi gece elbisesi üzerime giydikten sonra kayınpederim geliyor gülerek ççok güzel olmuş kızım diyor sonra sürekli kulaklarımı temızlıyorum ama her temizlediğimde de afedersin kir cıkıyor. yorumlarsan sevinirim canım ablacım
bide annem rüyasında dalından yeşil zeytin toplamıs ne anlama geliyor

Son düzenleme:
Merhabalar,anlatması çok güç bir rüya çünkü bilim kurgu filmi gibi o yüzden ana hatlarıyla gördüğüm imgeleri yazıyorum.Öncelikle korunması gereken tarihi bir taş varmış,bana onu getiriyorlar,bakıyorum ve hiç biri o taş değil,böle beyaz bir kova gibi bişi var onun içine dolduruyorum olmayanları ve başında bekliyorum bir şey olmasın onlara kimse almasın diye.
Ordan bir apartmana geçiyorum.Asansör boşluğuna en yakın arkadaşım düşmüş,20 metreden düştüm diyor,tir tir titriyor,üstü başı yırtık içinde,suratı yara bere.sonra asansöre bir bakıyorum,aşağısı dipsiz bir kuyu gibi kapkaranlık diyorum iyi ki tutunmuşsun yoksa sağ kalmanın ihtimali yok burada...
bir de yinne eski nişanlımı göördüm,şimdiki nişanlısı doğum yapmış,bir fotoğrafta görüyorum,hastane odasında küvözün önünde çekmişler erkek arkadaşları tebriğe gelmiş eski nişanlımı bebek için...nasıl mutlu nasıl gülüyor.Sinirleniyorum ve burada bitiyor :)

3 farklı rüya gibi görünüyor ama yorumlamaya çalışırsanız sevinirim...Şimdiden çok teşekkürler...

merhabalar
ben de oldukça stresli bi rüya gördüm anlatayım
liseden bi erkek arkadaşımı gördüm ama çok yakın bi arkadaşlığımız yoktu selamlaşırdık sadece
avrupa ülkelerinden birindeymişiz ve deniz ya da göl gibi bi yer var çoğu yeri buzla kaplı
bu gördüğüm arkadaş oraya dalıyo ama çıkamıyo bi türlü bu arada da etraf inanılmaz kalabalık o ülke vatandaşı olan yabancılar da var etrafta benim tanıdğım kimseler de (ailem vs)tanımadığım Türk olan kimseler de
bu arkadaşı çıkarmayı başarıyorlar ve yüzünde çok acı bi ifade var hepimiz çok ağlıyoruz arkadaş yaşıyo başta ama sonra ölüyo çıkarıldıktan biraz sonra
üzerini falan örtüyorlar sedyeye koyuyorlar hatta sedyeden düşürüyorlar yanlışlıkla
etrafımda yabancı insanlar var çığlık çığlığa ağlıyorum o arkadaşın adını söyleyerek normalde adını bile hatırlamayabilirdim samimi değildik çünkü ama ben hayrkırıyorum ismini ağlarken
etrafımdaki yabancı milletten olan insanlar da üzülüyorlar ve bana acıyarak bakıyorlar
arkadaşın öldüğü yerden uzaklaşıp ailemin yanına gitmeye başlıyorum ama gülen adamlar görüyorum ve onlara kızıyorum arkadaşımız öldü nasıl gülüyosunuz diye
aralarından biri kolumu sıkıyo onlara bağırdım diye o kolumu sıkınca kendimi çok kötü hissediyorum ama o an arkadaşın ölümüne çok üzüldüğüm için çok takılmıyorum
sonra uyandım ama çok kötü bi hisle uyandım uzun süre de devam etti bu his

acaba ne anlama geliyo cidden çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler

selam canım ..

dun yazıcaktım yogunluktan yazamadım bugun yazmak ıstıyorum ruyamı

bı sıtedeyım yanımda eşimde olabilir tam hatılamıyorum o kısmı ama sanırım var..
sıte tokının sıtesı gıbı bı yermış uygun fıyatta evler varmış bır eve gırıyorum daırenın bırıne yani. kocaman bir daire ve deniz gibi bir su birikintisi var alabıldıgıne goruyor tabi içinde oturan bir aile var kalabalık bir aile imiş bunlar.. bana odaları gezdiriyorlar cok negeniyorum ama kendi eşyaları cok kötuydu.

sonra aynı siteymiş yine başka bir bloğa gidicem ben o bloga bı bakıyorum ki gemi şekinde kocamannnn bi bina resmen gemi şeiklindeydi harika yapmışlar fln diye düşünüyorum .. ışıklar yanıyordu evlerde de
onunda önunde alabildigine kocaman bir su var deniz yada göl misali .. ay dıyorum keşke burda evımız olsa evlerde ne kadar uygunmuş dıyorum

ama nerde bızde o para anacım :delphin:

Back
X