Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ki sınava giren var mı KK'dan acaba.
Ben çok güzel battım![]()
lostcum nevbaharın girdiği sınavı soruyorsan seninde gireceğin staj başlatma sınavı kuzum a.sne sınavı bu beya :çok üzgünüm:
birde büle büle sınavlar mı oluyr
ben çok toyum...
slm arkadaşlar..bende şuan stajyerim. 2008 haziran sınavında kazandım.. yeterlilik sınavına girmeme daha çok var. eşimde stajyer o bu hafta yeterlilik sınavına girecek.. konular çok zor ve ağır. bakalım sınavdan gelsin tekrar sizinle paylaşırım..
bende kasımda giricem inşallah :)
bende tatlıma.s
nasıl başladın mı çalışmaya:uhm:
5 ve 6. cd lerin bittimi ?
kızlar afedersınız algılayamadıgım bısı var.yuksek lısansı 1 yıl yaparsak stajdan dusuluyo 2 yıl staj yapıyoruz.pekı yuksek lısansın tezlı yada tezsız olması bısı degıstırıyomuİşletme, muhasebe, finansman.. vs gibi belli dallarda yüksek lisans yapıldığında tezin teslimi ile yüksek lisansınız 1 yıl stajdan sayılıo. Dolayısıyla 2 sene staj yapma hakkınız doğuyor. Ben kendi adıma yüksek lisansa başladığmda staj sınavına girmeyi planlamaktayım.
kızlar afedersınız algılayamadıgım bısı var.yuksek lısansı 1 yıl yaparsak stajdan dusuluyo 2 yıl staj yapıyoruz.pekı yuksek lısansın tezlı yada tezsız olması bısı degıstırıyomu
Bağlı bulunduğun serbest muhasebeci mali müşavirler odası ile görüş bu konuda cnm