Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Sağ ol canımElimden geliyormuş öğrenmiş oldumİlk vallahi daha önce hiç yapmadım
Elinden fazlası gelmiş cidden ya yetenek işte bazı kişiler boyle seylere dogustan yatkın oluyor senın oyle bence nevos

Sağ ol canımBirde makina dikişi öğrensem eksik kalmayacak
Bu kursun bitince dikiş kursu acılırsa onada yazılırsın dikiş bence bunlardan daha kokay gelir sana bende dikiş kursuna gitmiştim öğrenebildim bişeyler düşün yani

Bu kursun bitince dikiş kursu acılırsa onada yazılırsın dikiş bence bunlardan daha kokay gelir sana bende dikiş kursuna gitmiştim öğrenebildim bişeyler düşün yani
Benim kızların okulda 2 yıldır varmış.Benim kızlara diyorum sizin okulda dikiş kursu varmış.Evet dediler.Dedim bana niye söylemiyorsunuz.Ne bilelim oraya yaşlı teyzeler geliyorduSanki ben gencim
Nakışa gelen arkadaşlardan bazıları gidiyormuş
Oraya biraz gitmeyi düşünüyorum

Kızlarına göre gençsin, daha ne istiyorsun

Gencsin tabi ne yaslılıgın varmıs nevos ee cok guzel hazır kurs varken git bencede kayıtlar falan gecmesıyse bitmedıyse ben olsam yazılırdım ondan da zevk alırsın sen zaten herseyıni kendın yapmayı seven birisin kıyafetlerini de kendın yapraın artık

Hoca gelmek isteyeni alıyormuş.Belge alamam ama öğrenmek için arada takılırım.Bu yıl almazsa Eylül ayında başvurur sürekli.giderimKızlarım var çeyiz yapmam için yardımcı olurBirde makina aldım mı tamam

Kesinlikle nevoşum

İnşaallah canımO zaman ramazan öncesi veya ramazan sonrası 1 ay gidip takılsam öğrenirim
Öğrenirsin tabi ki

Bir de masa üstü makine aldın mı, tamamdır.
Kendi kendini geliştirirsin.
Zaten makineyi öğrenmen birkaç gününü almaz. Kalıp çıkarma önemli olan, onun inceliklerini öğrendin mi, iş bitti

Bu da benim emektarım. Elimde tek kalan makinem, kıyamadım satmaya. Yakında tekrar iş başında inşallah

Aa seninki terzilerin makineaine benzıyor yasom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…