Bu kursun bitince dikiş kursu acılırsa onada yazılırsın dikiş bence bunlardan daha kokay gelir sana bende dikiş kursuna gitmiştim öğrenebildim bişeyler düşün yani
Bu kursun bitince dikiş kursu acılırsa onada yazılırsın dikiş bence bunlardan daha kokay gelir sana bende dikiş kursuna gitmiştim öğrenebildim bişeyler düşün yani
Benim kızların okulda 2 yıldır varmış.Benim kızlara diyorum sizin okulda dikiş kursu varmış.Evet dediler.Dedim bana niye söylemiyorsunuz.Ne bilelim oraya yaşlı teyzeler geliyorduSanki ben gencim
Nakışa gelen arkadaşlardan bazıları gidiyormuş
Oraya biraz gitmeyi düşünüyorum
Benim kızların okulda 2 yıl varmış.Benim kızlara diyorum sizin okulda dikiş kursu varmış.Evet dediler.Dedim bana niye söylemiyorsunuz.Ne bilelim oraya yaşkı teyzeler geliyorduSanki ben gencim
Nakışa gelen arkadaşlardan vazıları gidiyormuş
Benim kızların okulda 2 yıldır varmış.Benim kızlara diyorum sizin okulda dikiş kursu varmış.Evet dediler.Dedim bana niye söylemiyorsunuz.Ne bilelim oraya yaşlı teyzeler geliyorduSanki ben gencim
Nakışa gelen arkadaşlardan bazıları gidiyormuş
Gencsin tabi ne yaslılıgın varmıs nevos ee cok guzel hazır kurs varken git bencede kayıtlar falan gecmesıyse bitmedıyse ben olsam yazılırdım ondan da zevk alırsın sen zaten herseyıni kendın yapmayı seven birisin kıyafetlerini de kendın yapraın artık
Gencsin tabi ne yaslılıgın varmıs nevos ee cok guzel hazır kura varken git bencede kayıtlar falan gecmesıyse bitmedıyse ben olsam yazılırdım ondan da zevk alırsın sen zaten herseyıni kendın yapmayı seven birisin kıyafetlerini de kendın yapraın artık
Hoca gelmek isteyeni alıyormuş.Belge alamam ama öğrenmek için arada takılırım.Bu yıl almazsa Eylül ayında başvurur sürekli.giderimKızlarım var çeyiz yapmam için yardımcı olurBirde makina aldım mı tamam
Hoca gelmek isteyeni alıyormuş.Belge alamam ama öğrenmek için arada takılırım.Bu yıl almazsa Eylül ayında başvurur sürekli.giderimKızlarım var çeyiz yapmam için yardımcı olurBirde makina aldım mı tamam
Bir de masa üstü makine aldın mı, tamamdır.
Kendi kendini geliştirirsin.
Zaten makineyi öğrenmen birkaç gününü almaz. Kalıp çıkarma önemli olan, onun inceliklerini öğrendin mi, iş bitti
Bu da benim emektarım. Elimde tek kalan makinem, kıyamadım satmaya. Yakında tekrar iş başında inşallah
Bir de masa üstü makine aldın mı, tamamdır.
Kendi kendini geliştirirsin.
Zaten makineyi öğrenmen birkaç gününü almaz. Kalıp çıkarma önemli olan, onun inceliklerini öğrendin mi, iş bitti
Bu da benim emektarım. Elimde tek kalan makinem, kıyamadım satmaya. Yakında tekrar iş başında inşallah Eki Görüntüle 2984382