Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Nevoş seninkiler ek gıdaya baklava ile başlıyor ama
Kızlar öyle değildiÇok emziremedim.2 yaşına kadar mama destekli büyüdüler. Ama oğlum 1kaşık mama yemediMama yapıyordum beğenmiyordu.Kızlar yiyordu.Kızlar ortaokuldan sonra yemeye başladılar.Şimdi hepsi benden çok yiyor

Canları sağolsun. İkiz bebek büyütmek zor. Tek başına sütün yetmez. Mecbur takviye mama veriyorsun. Bide her çocuk bir olmuyor. Paşanın maşallah ı var

Benim büyük olan hep sorunlu bir bebekti ve hâlâ da devam ediyor. Bir türlü aşamadı.

Canım onlar 4.5 aylıkken 1 hafta hastanede yattım.Radyasyon aldım.Emzirmem yasaktı.Sonrasında süt azaldı ve istemediler.6.aya kadar ancak idare ettik.
Doktor kurbanı olduk
Büyüyünce düzeliyorSağlıklı olsun gerisi gelir

Sende neler yaşamışsın nevoş zor bir durum ikiz bebek, doğum hastanede yatış. Sağlıkla sıhhatle büyütmüşsün çok şükür

Ağrıların nasıl oldu? Ameliyat olacaktın

Gribin nasıl oldu

Ne alakası var adam ne yapsa oluyor. Baştan beri kim kaptan olsa ilk Eren i takıma alıyordu
Hala varda şükür öncekinden iyiyim burnum durdu enazindan
1 hafta öğretmenleride yok bakanlıktan görevlendirilmiş biyere, gitmeyecekler okula nasıl iyi geldi bu haber varya sabahın soğuğunda bu halde hiç Cekilmezdi birazdaha toparlanmis oluruz.

Ereni takıma aldılar aldılar kendi ayaklarına sıktılar işte elendiler eren kaldı orda

Sende neler yaşamışsın nevoş zor bir durum ikiz bebek, doğum hastanede yatış. Sağlıkla sıhhatle büyütmüşsün çok şükür

Ağrıların nasıl oldu? Ameliyat olacaktın
İkizlere kolay sahip olmadım sınavım büyüktü
Çok şükür
Kurs var,vakalar arttı ,hastaneler riskliOndan bekleyeceğim.
Çok yorulunca birde özel günler ve sonrasında birkaç gün zorluyor.Sonra sıkıntı yok.
Alıştık birbirimize

Oo baya tatil yapmışsınız. İyi gelmiştir
Sabahçı olmak zor. Biz iyiki öğlenciyiz.

Eren 2 finalistten biri olacak. Ben en çok bu sene kadın yarışmacının kalmamasına şaşırdım. Geçen yılda 2 erkek kalmıştı finale. Bu senede böyle oldu

Yaptık valla
Bizde ikinci dönem öglenciye donulcek kuzu valla bir dönulse hemen.

Burcuyu sevmezdim ama oda iyiydi sanki ya oda kalabilirdi. Dün eşimde diyorki erkekler daha becerikli bak kızların hepsi gitti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…