Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Benim annem eski yöntemle kupa çekmeyi biliyor
Aslında öğrenmek lazım ama cesaret istiyor yapamam ben korkarım
Ya aslinda cok kolay bu hacamat setleri ile hele ..eskoden bardagin icine yapistirdiklari pamujlari yakarlarmis o daha tehlikeli

Bizi aşar bunöar minnoşum işinin uzmanı birini bulmak lazım.
Geçmiş olsun ablacım
Çok sağol berrecim
Şifa olsun ablacım
Çok sağol nevoşcum

Bizi aşar bunöar minnoşum işinin uzmanı birini bulmak lazım.

Çok sağol berrecim

Çok sağol nevoşcum
Uzmanda! cok ortalikta ablacim ...yani dikkat et ...klinik acmis sertifikalari olanlar olmasina ozen goster illaki vardir

En son ben yaptirdigimda kupa 15 liraydi haberin olsun klinik olunca fiyat biraz yuksek olabilir :))

Uzmanda! cok ortalikta ablacim ...yani dikkat et ...klinik acmis sertifikalari olanlar olmasina ozen goster illaki vardir

En son ben yaptirdigimda kupa 15 liraydi haberin olsun klinik olunca fiyat biraz yuksek olabilir :))
Anladım benşm arada oluyor böyle tutuluyor sırtım kreçlenme skolyoz bide kemik erimesi varya onlar tetikliyor hemen.

Anladım benşm arada oluyor böyle tutuluyor sırtım kreçlenme skolyoz bide kemik erimesi varya onlar tetikliyor hemen.
Iste hacamat birebir fayda ediyor abla..hacamat a dayanabilirsen hacamat yaptir derim ben :)) ama kuru kupa bile fayda ediyor :)

Ben 6 ay igne kullandim agridan agliyordum hatta konu acmistim kireclenme diye ...hem hacamat hem suluk yaptirdim iki gun sonra dogrulabildim oyle rahatladi ki sirtim

Ama hacamat yaptiracak olursan kan degerin onemli :))

İyiyimm güzelciğimm bugün kızımı hastaneye götüreceğiz 3.ay kontrolü için. İnşallah öğrenebilirsek kumlar dökülmüş mü diye de baktircaz dua et bize
Sen nasılsın
Etmez miyim hiç inşallah hepsi dokulmustur ,gelince haber verirsen sevinirim. İyiyim çok şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…