Günaydınlar aşıyıda olduk arturla geldim çayımı höpürdetiyom şimdi.,
Akşamdan beri belim gene tutuldu b,işide yapmadım ki öyle ağrıyor kas gevşetici içtim şimdi .
Bir kere yapsa cok kolay aslinda :) biz de bilmiyorduk hatta ben bilmedigim halde atesle yapilani yaptim yapa yapa ogrebdun ..ama plastik kupalar cok kolay :))
Yapamam dersen de netten arastirip sertifikali hacamatci bulabilirsin ama onlar kuru kupa yapar mi bilmiyorum
İyiyimm güzelciğimm bugün kızımı hastaneye götüreceğiz 3.ay kontrolü için. İnşallah öğrenebilirsek kumlar dökülmüş mü diye de baktircaz dua et bize
Sen nasılsın
Geçmiş olsunn sanda tarif vereym hemen,1 su bardağı süte 1 tatlı kaşığı nişasta at ocakta biraz pişir ılınsın içine bal yada pekmez katıp içiyorsun.
Bizim validenin meşhur tarifidir ..
Geçmiş olsunn sanda tarif vereym hemen,1 su bardağı süte 1 tatlı kaşığı nişasta at ocakta biraz pişir ılınsın içine bal yada pekmez katıp içiyorsun.
Bizim validenin meşhur tarifidir ..
Iste hacamat birebir fayda ediyor abla..hacamat a dayanabilirsen hacamat yaptir derim ben :)) ama kuru kupa bile fayda ediyor :)
Ben 6 ay igne kullandim agridan agliyordum hatta konu acmistim kireclenme diye ...hem hacamat hem suluk yaptirdim iki gun sonra dogrulabildim oyle rahatladi ki sirtim
Ama hacamat yaptiracak olursan kan degerin onemli :))
İyiyimm güzelciğimm bugün kızımı hastaneye götüreceğiz 3.ay kontrolü için. İnşallah öğrenebilirsek kumlar dökülmüş mü diye de baktircaz dua et bize
Sen nasılsın