Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
zencefil bal limon çok iyi geliyor faranjite. Bir de içecekleri ılık tüketmek lazım, soğuk ya da sıcak değil. Boğazı kurutmamak bağışıklığı güçlü tutmak lazım. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim hep sıcak içerim ben, hiç ılık tüketmiyorum o da tetikler mi bilmiyorum enfeksiyonu çok yıprandım boğaz hastalığı çok kötü, çocukların içindeyim hergün konuşmamam zaten mümkün değil hayatımdaki en kötü kış mevsimini yaşıyorum

Enfeksiyonlu boğazın en büyük düşmanı sıcak-soğuk yiyip içmek. Ilık tüketmen lazım

Sıcak tükettiğiniz için iyileşemiyorsunuz büyük ihtimalle Yanınızda hep su olsun aklınıza geldikçe yudumlayın konusurken, kurutmayın bogazınızı

Sıcak tükettiğiniz için iyileşemiyorsunuz büyük ihtimalle Yanınızda hep su olsun aklınıza geldikçe yudumlayın konusurken, kurutmayın bogazınızı
Çok teşekkür ederim kaç aydır çekiyorum ya, sıcak konusunda doktor bişey demeyince bildiğimi yaptım ben

Bence çok şey farkediyor ama bence tabiki bu aşçı madalyası veriliyor ve bence değeri olan hatıra olarak her zaman kullanacağın bir hediye gönderiyorlar bence çok kıymetli ben cok anlam yüklerim
Bilmediğim için sormuştum beybi ve sana hak verdim pınar da pınar ürünleri gönderiliyor dimi yiyosun bitiyo onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…