Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Asabım bozuldu

Geçen alt kattakilere teste gidin dedim. Biz kendimizi biliyoruz dediler, farenjit dediler, covid çıktılar.
3 gün evvel kv hastalandı, test yaptır dedim, yaptırmadı. Ardından kp hasta. Şimdi 92 yaşındaki anneanne rahatsızlandı, ambulansla hastaneye götürüldü dün ve covid pozitif.
Şimdi kp teste gitti

Çok geçmiş olsun
Allah'a emanet olsunlar

Neden test yaptırmak istemiyor kimse onu anlamadım. Çevremde çok var covid riski yüksek olup hasta olan ama asla test yaptırmayan. Karantinaya girmemek için herhalde.

Neden test yaptırmak istemiyor kimse onu anlamadım. Çevremde çok var covid riski yüksek olup hasta olan ama asla test yaptırmayan. Karantinaya girmemek için herhalde.
Bende onu anlamıyorum ve kızıyorum.
Defalarca test yaptırdım eşimin fabrikada olduğu zamanlarda.
Üst kata birkaç gün çıkmadım diye söylendiler. Eşim her yukarı çıkalım dediğinde, covidler bence dedim, çıkmadım ve eşimi çıkarttırmadım diye bana kızdılar.
Kv’ye her test yaptır diye telefonda diretmemde, kızım benim farenjitim böyle oluyor, bilmiyor musun? Sorusu ile karşılaştım.
Alttakilerle görüşme 10 gün dediğimde laf yedim, çocuğu çok özledim, zaptedemiyorlar oldu
Neneyi hiç mi düşünmüyorsunuz dediğimde, sadece babaları pozitif, çocuklarda bir şey yok! oldu

Şimdi bir şey olursa ne yapacaklar

İhmale bak,çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…