Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Hadi yap hadi yap gonderrrr hadi hadiiii

Gunaydin

Eskiden yazlari deprem olurdu sanki alismistik simdi heran olacak gibi bu benim fobim oldu.17 agustosta her yanim enkazdi sukur biz kurtulduk ciinarciktaydik,Meshur Veli gocer evlerindeydik.

Gecmis olsun Kayseri
Günaydın çok çok geçmişler olsun çok üzücü yıllardı maalesef giden canlarımızın hepsinin ruhları şad olsun..
Umarım yaşamayız o kötü günleri bir daha .

O degilde kizlar mayista covid olmustuk biz ailece asimizda daha tanimlanmamisti tam tanimlanacakken olmustuk,hafif atlatmistikta,bu sene yani gecen ay influenza a olduk domuz gribi ben boyle yikan birsey gormedim feci salgin dikkat edin.Geciken grip tehlikeli oluyor olmadik olmadik okullardan geldi buldu hepimizi.

Günaydın çok çok geçmişler olsun çok üzücü yıllardı maalesef giden canlarımızın hepsinin ruhları şad olsun..
Umarım yaşamayız o kötü günleri bir daha .
Amin insallah aynisi yasanmasin cok aci cok..Allah kalanlara da sabir versin.Kucuk depremler rahatlatiyordur insallah diye avunuyorum.Biriken enerji kotu oluyor.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…