- 9 Ekim 2013
- 6.181
- 7.931
- 448
Nasılsın ablaCüm leten günaydınlar hanımlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın ablaCüm leten günaydınlar hanımlar![]()
Bugün bizde ilk defa karne alacağız çok heyecanlıyımGünaydinkarne alan yavrularin annelerine selam olsun.Yavrusu olmayan yavru umuduyla yasayan anne adaylarina da tez vakitte nasip etsin insallah Allah karne sevincleri yasatsin
![]()
Kizim da cok kez yasadik ama oglumda ilk karnemiz benim de icim kipir kipir :)Bugün bizde ilk defa karne alacağız çok heyecanlıyım
Onca yılın hayali rüya gibi
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah![]()
İyiyim berrecim sağol sen nasılsınNasılsın abla![]()
Günaydınlar bugün mü tatil oluyor okullar,bütün evlatlarımızın karneleri hep güzel olsun,bahtları açık olsunGünaydinkarne alan yavrularin annelerine selam olsun.Yavrusu olmayan yavru umuduyla yasayan anne adaylarina da tez vakitte nasip etsin insallah Allah karne sevincleri yasatsin
![]()
Ne heyecan vardır şimdi paşam'da,en güzel duygular bunlar.Bugün bizde ilk defa karne alacağız çok heyecanlıyım
Onca yılın hayali rüya gibi
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah![]()
İlkokulmu oğlun ne hayecan vardır ondada şimdiKizim da cok kez yasadik ama oglumda ilk karnemiz benim de icim kipir kipir :)
İyi diyelim abla sanırım üşütttüm evelsi gün kar oynamıştık Ayaz bir kaç kez kulağıma kar attıİyiyim berrecim sağol sen nasılsın
Günaydınlar bugün mü tatil oluyor okullar,bütün evlatlarımızın karneleri hep güzel olsun,bahtları açık olsun
Ne heyecan vardır şimdi paşam'da,en güzel duygular bunlar.
Bakalım bizim cadı nasıl getirecek karnesini![]()
Biz anaokulu karnesi alacağız daha o yüzden bu heyecanKizim da cok kez yasadik ama oglumda ilk karnemiz benim de icim kipir kipir :)
Günaydın ❤Cüm leten günaydınlar hanımlar![]()
Geçmiş olsun canımBiz anaokulu karnesi alacağız daha o yüzden bu heyecan![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Ne tatili gi kar mı
Cabiiik yiyin alın bişey yapin 90 MB kaldıNeti bitmişti en son. Evde cips de yok, şifre atalım![]()
Geçmiş olsun berrecim dikkat et kendine,sıcak tut üşütme sakın havalarda soğudu iyiceneİyi diyelim abla sanırım üşütttüm evelsi gün kar oynamıştık Ayaz bir kaç kez kulağıma kar attı
Her yanım sızlıyor
GünaydınlarGünaydın ❤
Evet canim bugun tatil olacak ins saat 10 daİyiyim berrecim sağol sen nasılsın
Günaydınlar bugün mü tatil oluyor okullar,bütün evlatlarımızın karneleri hep güzel olsun,bahtları açık olsun
Ne heyecan vardır şimdi paşam'da,en güzel duygular bunlar.
Bakalım bizim cadı nasıl getirecek karnesini![]()
Günaydınlar mervişim az kaldı doğumada dr kesin bir tarih verdimiGünaydınnn hayırlı cumalar herkese guzel bir gun olsun hanımlaar![]()
1.sinifİlkokulmu oğlun ne hayecan vardır ondada şimdi![]()
Az kalmış şimdiden hayırlısı olsun hayatı boyunca hep başarıları daim olsun.Evet canim bugun tatil olacak ins saat 10 da