• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Yok yav çok güzel tatlılar var 🤷🏻‍♀️
Ben elendim zaten, sizlere başarılar diliyorum. Despacito’da böyle dememiştim bak, onda birincilik bekliyordum ahsjshjs. Bunda asla öyle bir beklentim yok. Seninkini çok beğendim ama birinci olamazsan şaşırmam Pinterest giiiirrrrrrrlllllllll

Ben elendim zaten, sizlere başarılar diliyorum. Despacito’da böyle dememiştim bak, onda birincilik bekliyordum ahsjshjs. Bunda asla öyle bir beklentim yok. Seninkini çok beğendim ama birinci olamazsan şaşırmam Pinterest giiiirrrrrrrlllllllll
Beni de lanetledin yav :KK70:

Siz belki.şundan kaybedersiniz.Bazen kk akla ilk gelenleri seviyor.Bazen sunuma bayılıyor.Benim ikiside yok şükür🤲🏻:70:

Siz belki.şundan kaybedersiniz.Bazen kk akla ilk gelenleri seviyor.Bazen sunuma bayılıyor.Benim ikiside yok şükür🤲🏻:KK70:
Ben bu sefer neden eleneceğimi biliyorum. IŞIKTAN. 😬 Diğerleri öyle güzel görünüyor ki benimki sönük kaldı sıralamada. :KK61:

Back
X