Merhaba Yemek Bölümü Takipçileri:KK3: Kategorimiz ''Yöresel Çorbalar'' yöresel kategoriler benim en sevdiğim kategorilerden biri ve mutlaka dahil olmak istediğim bir kategoridir.:sampiyon: 10 yıl Gaziantep'te yaşadım. Gaziantep'te dillere destan olan ,manevi özelliği olan bir çorba olan Yuvalama...
Size gecen ay baklavanın yasak olacagını söyledim hatta kazen yarışmaya katılmış birinci olmuş dedim, künefeyle kazanmış yani künefenin de yasak olacagını söyledim
Aminn inşaallahh canımm
Yaa sormayı hiç beceremem kuzum ya
Sen neler yapıyorsun hanii uğraşıyormusun anlatmak istersen tabii değilsede canının sağlığı saygı duyarımm bende çok uğraştım klomen desen aşılama desen hiçbiri tutmadı çatlardı ama döllenme olmazdı neolduysa eylülde ben tüpe başlıcaktım artık rsndevu almıştıımm hatta sonra evdeyken bi erken oldum regl benim kanamayla öğrendim hamile olduğumu düşüğüm çok belliydii doktor nasip demiştiki doktor bile tutunacağını beklemiyordu o derece
Size gecen ay baklavanın yasak olacagını söyledim hatta kazen yarışmaya katılmış birinci olmuş dedim, künefeyle kazanmış yani künefenin de yasak olacagını söyledim