- 21 Kasım 2017
- 29.914
- 130.846
- 598
Kim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.Çok akıllısın ama yemezler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.Çok akıllısın ama yemezler![]()
Evet canım ben de öyle düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, ev derli toplu olsa,çocuklar mutsuz olsa ne anlamı var dediğin gibiDağınık ev mutlu evdir içinde sağlıkla neşeyle koşturan oynayan çocuklar var demektirben de kendimi hazırlayım bu dağınıklığa o zaman
yine de yoğun tempodan çıkmış oldun öyle düşün öğrenci veli okul üçlüsünden uzaklaşmak iyi gelir tadını çıkar
![]()
Ne tatlı bir emoji bu yaa, çok sevimliHaböyle yereeeemmmm
![]()
Hadi ordan üç kağıtçıKim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.![]()
Bastır sen de bir şeyler koparalım.Hadi ordan üç kağıtçı![]()
Şuan kendime hayrım yok ortalıkta kaldım ihtimaller karşısındaBastır sen de bir şeyler koparalım.![]()
Sanada gelsiinn canımm beniimmmNe tatlı bir emoji bu yaa, çok sevimli![]()
Çooook tatlıSanada gelsiinn canımm beniimmm
![]()
Ben olamam daha cok tazeyimKim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.![]()
Ö A dedim yaHarf alabilir miyim![]()
Hemen bulursunKim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.![]()
Sonumj basimi sagdan kacinci soldan kacinci bulmaca mi çözüyoruzÖ A dedim ya![]()
Birinci olan kişinin kullanıcı adının 2. harfini söyle o zaman.Hemen bulursun![]()
Ooyyy amaniimmm baahhhh seniin o bal yanaklarını hem yalarımm hem isırırımmmmmmmHayın kadın herkese mavi boncuk dagitiyosun duygularimla oynadin![]()
Ya düşündüğüm değilseÖ A dedim ya![]()
BilmemSonumj basimi sagdan kacinci soldan kacinci bulmaca mi çözüyoruz![]()