Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım sana sır vereyim asla bu planları yapma kesinlikle tutmuyor nevoş bilir ben çok denedim olmadi kismetinde varsa birincide yapsan oluyo enson yapsanda
Yemek yarışması yapıyoruz.Bu ay kategorimiz şerbetli tatlılar.
Baba özelden yazıp tarif alıyorsunuz.
Benden alma sebebiniz aynı tarifleri yapmamanız
22 tarif verdim.Onlar dışında bir tarif alıp yapıyorsun.
Detaylı resim ve sunum ile konu açıyorsunuz.
3 hafta katılım süresi 1 hafta oylama süremiz var.
2 tarif geldi onları inceleyebilirsin.Katılmak istersen vana özelden yazabilirsin.
Hepinize merhaba güzel kadınlar klubü bayanları:KK68: buguün yine cok guzel bir tarif paylaşacağım sizlerle🎊Hemen konuya giriş yapıyorum 👇🏻👇🏻 Kuş Yuvası Kadayıf Tatlısı Malzemeler •500 gr tel kadayıf •200 gr tereyağı •1 su bardağı antep fıstığı ve fıstık •Süslemek için yine toz antep fıstığı...
Merhabalar ☺️ Herkese çok güzel bir yıl dilerim 🙏🏻 Tatlılarla başladık tatlı bir sene olsun 🤭🤩🥰 Malzemeleri Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 1 su bardağı su Yarım çay bardağı üzüm pekmezi Bir kaç damla limon suyu Hamuru için; 100 gram oda ısısında tereyağı 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı...