- 19 Kasım 2019
- 53.977
- 137.066
- 698
Mavişim iyim eşim geldi antepten
Biraz rahatladm yardm edio hem temizlikte hem lenaya bakımda saolsn
Sen nasılsın
Lena daha iyi akıntısı asaldı
İnşallah biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavişim iyim eşim geldi antepten
AynenBir arada görünce daha net anlaşılıyor. Çokzel yapmış vicdansızlar.![]()

Aynen nevosum saglıkl inşallahhaber verem hemen kendimi toparlayınca zaten
![]()
Allah razı olsunederim tabiki nevoşum![]()
Selam canım nasılsınSelaaammm herkese
Ayy 3 oy![]()
Abarttığınız kadar oy alamayacağıma emin oldum ve kafamda bir sürü oy vermem gereken tarif belirdi ahsjahjsTatlıları bir arada görünce sizin de kafanızdaki birinci dengeleri değişmedi mi![]()
Tamamen aynı hisleri paylaşıyorumAbarttığınız kadar oy alamayacağıma emin oldum ve kafamda bir sürü oy vermem gereken tarif belirdi ahsjahjs
Nevzine ne güzelmiş mesela, sunumu da öyle. Bleu blanchTamamen aynı hisleri paylaşıyorum![]()
Kuş yuvası daNevzine ne güzelmiş mesela, sunumu da öyle. Bleu blanchYasmin’inki zaten bomba, daha bir sürü güzel var yaa hofffff
Bakırlı sunumlar adeta Bermuda şeytan üçgeni evet. Kuş yuvası, taş kadayıf ve kadayıf dolması.Kuş yuvası da![]()
Akşama canımNezaman oy vericez sectim 3 tatliyi oy veremedim ya![]()
Sağlıkla gelsinlerEvet adaşş tam kışa denk geldiler yahukar prensesleri olacaklar inşallah
![]()

İnşaallah oda iyi olur canımKayınvalidemler bir hayli toparladı.
Anneanne aynı canım![]()
PekiOyy öyle bir ince ayrıntı var dimi
Birinci olursam canım siz anlayın işte![]()
Sağol komşumİnek sütü alerjisinden de şüpheleniyorum kaka takip ediyorum öyleaminn canım inşallah
Ohh iyi çok sevindim iyi olsunlar Allah kolaylık versin komşum![]()
Sen hala ne diyosun yaaBu ne yaa, çıtayı Allahuekber dağına çıkarmışsınız.![]()
Hoş geldin ablamSelam kızlarnasılsınız dün akşam üzeri ev geldik bugünde kar çok yagoyor❄❄ iyiki gelmişiz
Listelenince benimki arada kaynadı.Sağlıkla gelsinler
İnşaallah oda iyi olur canım
Peki
Sağol komşum
Sen hala ne diyosun yaa![]()
Senin ki arada kaynayacak gibi değil yalnızListelenince benimki arada kaynadı.![]()