Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevro burasa herkes mutlu zaten ne veriyorsun bu kadınlara ? Kabartma tozu görünümlü mutluluk tozu mu hizuran
gel knk şuraya biraz kötülük tohumu atalım kimse bizden mutlu olmamalı shjsjdjdj
Nevro burasa herkes mutlu zaten ne veriyorsun bu kadınlara ? Kabartma tozu görünümlü mutluluk tozu mu hizuran
gel knk şuraya biraz kötülük tohumu atalım kimse bizden mutlu olmamalı shjsjdjdj
Noldu kiz karıştırmışsın ortalığı yine şok sayfa var tartışmanın köküne inemedim. Yemek olan yerde mutluluk vardır. Mesela evde tatlım yok çok mutsuzum şu an. Bana bir tabak tatlı gönderilirse çok mutlu olurdum
Noldu kiz karıştırmışsın ortalığı yine şok sayfa var tartışmanın köküne inemedim. Yemek olan yerde mutluluk vardır. Mesela evde tatlım yok çok mutsuzum şu an. Bana bir tabak tatlı gönderilirse çok mutlu olurdum
Selam hanımlar artur evde bugün işe gitmedi zaten saat 1'e kadar araçların yolda olması yasaktı,gitmeyecek zaten uyukluyor şimdi içerde.Yarıne ne olur bilmiyorum gelemezsem emrak etmeyin sakın buralar dehşetti resmen.