Aman kaptanım eminim çok tatlı olacaktır..uzaktan yakından yemeni istemem... İyi ki sevmiyorsun...ben de çok sevmem tatlı....gözüm görmese hiç aklıma gelmez....sunumda başarılar dilerim...harika olur inşallah...
Allah razı olsun hepimize inşaallah
Maşaallah
Sayendedir o sayendeBaşlarına talih kuşu konmuş daha ne istiyorlarDiyet birilerinin dürtmesi ile daha kolay oluyor.Karşılarına çıkmışsınız memnun olmaları lazım
Aman kaptanım eminim çok tatlı olacaktır..uzaktan yakından yemeni istemem... İyi ki sevmiyorsun...ben de çok sevmem tatlı....gözüm görmese hiç aklıma gelmez....sunumda başarılar dilerim...harika olur inşallah...
Tesekkur ederim ablacım ❤
Sevmemek cook iyi gercekten sevsek zaten kiloları vermek kolay olmazdı :)
Tesekkur ederim tekrardan sunum için calısıyorum evdeki herseyi sunum için düşünüyorum inşallah güzel olacak :)
Teşekkür ederiz Biz yazdık Yeşilay haftası için beraber onu temize çekip ezberledi. Ben edebiyata biraz düşkünum o yüzden internettekileri istemiyor beraber yazalım bir tane diyor yazıyoruz elimizden geldiğince
Aynen çevrende kilo vermeye çalışan birileri olunca gaza geliyoruz:)
Bir taraftanda aman zayıfsın işte ne gerek var diyenler varDoğru yoldasınız kolay gelsin
Teşekkür ederim
Teşekkür ederiz Biz yazdık Yeşilay haftası için beraber onu temize çekip ezberledi. Ben edebiyata biraz düşkünum o yüzden internettekileri istemiyor beraber yazalım bir tane diyor yazıyoruz elimizden geldiğince
Aynen çevrende kilo vermeye çalışan birileri olunca gaza geliyoruz:)
Bir taraftanda aman zayıfsın işte ne gerek var diyenler varDoğru yoldasınız kolay gelsin
Teşekkür ederim
Aynen ya 50 yaşindaysam kilolu olmak zorundaymışım gibi davranan çok var dediğin gibi...çok teşekkür ederim nevrestecim. Umarım kilo vermek isteyen her hanım arkadaşımız hayallerine kavuşur.
Aynen ya 50 yaşindaysam kilolu olmak zorundaymışım gibi davranan çok var dediğin gibi...çok teşekkür ederim nevrestecim. Umarım kilo vermek isteyen her hanım arkadaşımız hayallerine kavuşur.
AA gerçekten mi hayır öğretmen olduğunuzu yeni öğreniyorum.Ne kadar güzel Benimde hayalimdi Türkçe ya da Edebiyat öğretmenliği nasip olmadı.
Çocuklugumdan beri çok duskunumdur ben hem yazmaya,hem okumaya.
Çocuklarıma da sevdirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.