En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynen, biraz zorlu bir süreç seni bekliyor. Eşin izne falan mı çıkacak?
Oyke dusunuyorum ben : ( valla kafa corba benim. Yani 5-6 haftaya toparlaniyomussun meme estetiginde. Vajinada daha once diyolar ama agir kaldirmak yokmus. O yuzden kiz en azindan 2 yasina gelir daha kolay olur diye umut ediyorum

Attaya gitmişler Telefon klavyesinden yaptığım için farketmedim ben, sen deyince baktım yoklar
Sabahtan beridir yok
Beğenmedim ifadesi de eklenmiş butona
BDV de cingar cikacak desene
Ne kadar süresi acaba cezanın
Kim banlamis ya benim gardasimi
Aaa biri bana abla dedi bi tuhaf oldumm
Tonti emzigin pek tatliymis
Kimse istemiyor beni ben gidiyorum
Gel minigim biz de senle kanki olalim
Bende iyi canım, evin işi bitmiyor. Gardırop aldık, oglanın küçüklüklerini yıkadım, ütüleyip yerleştirdim. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
Ayy ne guzel ya masallah
Oyke zaten ayin yarisinda banliyim iki haftada ne kadar denk gelirsek iste

Oyke dusunuyorum ben : ( valla kafa corba benim. Yani 5-6 haftaya toparlaniyomussun meme estetiginde. Vajinada daha once diyolar ama agir kaldirmak yokmus. O yuzden kiz en azindan 2 yasina gelir daha kolay olur diye umut ediyorum
Aynen dediğin gibi,zor olur. Ailenden kimse bilmiyor mu? Annen falan

Sabahtan beridir yok

BDV de cingar cikacak desene

Kim banlamis ya benim gardasimi

Tonti emzigin pek tatliymis

Gel minigim biz de senle kanki olalim

Ayy ne guzel ya masallah

Sagol canısı

Aynen dediğin gibi,zor olur. Ailenden kimse bilmiyor mu? Annen falan

Sagol canısı
Biliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zorAnam kiz uslu olur dedik tam cingene budaBi bagiriyo amaan dusman basina

Biliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zorAnam kiz uslu olur dedik tam cindene budaBi bagiriyo amaan dusman basina
Kızlar birde sonuncular öyle oluyor galiba benim küçük kiz da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…